רביב מה דעתך

firestormil

New member
רביב מה דעתך

היי שמע זה קצת כואב לשחק ללא מיגונים בכלל (במיוחד בליין בקר).יש לי קסדה ושלדר פד אבל לדעתי זה קצת לא פייר אם אשים אותם לגבי שחקנים אחרים מה אתה אומר?

lambdeus

New member
כרגע זה אסור אצלנו, אבל בעתיד

לכולם יהיו מיגונים. אנשים יכולים להיפצע אם מישהו יכנס בהם עם הקסדה כשהם לא מוגנים. אני יודע שאתה מת כבר להשתמש בציוד הזה. תאמין לי גם אני (יש לי 3 SP ו3 קסדות בבית שהבאנו לארץ בשביל המדידות), בקרוב תוכל לעשות זאת ביחד עם כולם.

zipfer

New member
שמע... אני צריך להיות דוגמה לכולם

אני במשקלי(65 קילו) ובגילי 16+.. לא מפחד לשחק ואפילו נהנה מאוד להיחבט ולשחק... כולםכם צריכים לשחק או שאתם נקבות

JacobRa

New member
שאלה,

יש תיכנון לשחק בעתיד עם קסדות ועם מגני כתפיים??

TimX

New member
מה נסגר מחר?

באיזה שעה יש משחק מחר? תודה.

Yo-man

New member
לא ידוע, אחרת היינו מפרסמים את זה

רצינו שבעונה השניה של הליגה יירכשו המגנים, אבל כמו שזה נראה כרגע העלות גבוה, ולא מצאנו ספונסרים. אלא אם יקרה משהו מפתיע - העונה הקרובה תשוחק ללא מגנים. התקווה היא שהליגה תגדל, וכשיהיו יותר קבוצות, וכשנתחיל להיות תחרותיים יותר נמשוך את תשומת הלב של משקיע כלשהו. עד אז אפשר לקוות שאחד מהחבר'ה יזכה בלוטו או ב"מי רוצה להיות מיליונר" (רק במיליון. על פחות מזה אנחנו לא דורשים תמיכה
)

Yo-man

New member
זה לא עניין של "פייר" או לא

זה עניין של סכנה אמיתית לשחקנים אחרים. גם אם אתה נורא נזהר, כשאתה רץ עם הכדור לתוך ידיים של מגן יש לך את האינסטינקט להוריד ראש. בלי הגנה מתאימה הקסדה שלך יכולה לשבור למגן צלע או עצם-בריח. כשאתה בהגנה זה עוד יותר מסוכן כי אתה לא קופץ על אנשים תוך כדי לקיחת הראש אחורה... התנאים חייבים להיות שווים (ככל שניתן) בין השחקנים כדי להבטיח את הביטחון של כולנו.

firestormil

New member
Yo-Man אתה צודק מיליון אחוז

פחות או יותר התכוונתי לאותו דבר

למעלה