"רבות מחשבות בלב איש"

"רבות מחשבות בלב איש"

מסתכל עליה,הולכת כמו אישה אמיתית. מגרה, מפתה את כל מי שעובר מולה. הכל יוצא החוצה,עומד במקום. היא עכשיו מפשיטה את עצמה,נכנסת למקלחת טובה. גופייה עם מלמלה, חזייה עם תחרה. בטן שטוחה.עולה ויורדת עם כל נשימה. שדיים של אישה. אמיתית. אלוהית. חצאית חצי שקופה,אפשר לראות הכל דרכה. נשמטת ממנה בקלות,חושפת רגליים חטובות. המשולש שבין רגליה בטח חלק. מחכה שיחדור אליו משהו חזק,ענק. המיים אותה שוטפים. היא בטח נרטבת בקלות... טיפות שקופות זולגות עליה,שוטפות את פניה. הכל זורם עליה; אני זורם עליה. מסבן את כל גופה,מתקשה מולה. הגוף שלה שלי. היא שלי. מתקשתת. מתפתלת. נצמדת חזק. רוצה. מתחננת. שאגיש לה את הענק... המיים בוערים. שורפים. לוהטים. המיצים מתערבבים. מפלח את ישבנה, חותך אותה. מחלק אותה. נכנס ויוצא, חודר ונובר. מחזיק במותניה, לא רוצה שתברח. רק שתגנח. שתשמיע קולות מפתים. שיגרום לי להגיע לשיאים. נלחם בה. נלחם בתוכה. ברחמה. מתפוצץ בתוכה. איזו אישה... (להירגע,אני עדיין בחורה!!!)

ככה עושים?

על השתיי מילים הראשונות להעמיד לי אותו ככה? לא משנה בת או בן או משהו - את כותבת נהדר. חולה עלייך נששששששמה!

תעמדי בתור בבקשה...

MM זו אני

New member
מודה אוךך מה שאת עושה../images/Emo99.gif

אין אין אוהבת את הכתיבה שלך התאור שלך כל כך חי הכתיבה מעולה מהממת נו מודה או לא מודה כל פעם את מצליחה לעשות לי גלים יום מדהים לך

אוךך?מילה מצחיקה.

יהיה לי יום מקסים. הלוואי גם עליכם. דרך אגב... ראיתם את הכרטיסים האישיים החדשים? ממש חמוד.

MM זו אני

New member
הקלקתי עליך מתוקה../images/Emo152.gif

-הנאים הכרטיסים בעיני? -נאים -הנאה התמונה של הסוסים? -נאה נאה נאה חחחחחח אחלה כרטיסים יום נפלא לך ומדהים

למעלה