רבותי,

פנדיאני

New member
הבנתי גם שמתגבשת תביעה ייצוגית

נגד פלאפון והלוואי שפלאפון תפסיד. היא חסמה במכשירים החדשים שלה - סמסונג 770 וLG 8300 את האפשרות להעביר מידע דרך הBT ואת האפשרות להגדיר MP3 כצלצול. הסיבה פשוטה: לגרום לאנשים להוריד תכנים דרך הדור השלישי. עכשיו אין להם בושה לפרסם בקמפיינים וכך גם הנציגים משווקים את המכשירים כתומכי BT. אך ברגע שהלקוח שם לב שאין העברת נתונים התשובה השיווקית היא "המכשיר לא תומך בפונקציה ספיציפית זו". איי, אין עוד אף מכשיר BT אחד בעולם שלא מעביר נתונים, איי, פלאפון המפלצת חסמה את האפשרות הזאת בלי ליידע את הלקוח. אותם זה לא משנה. עברו 24 שעות ולא ניתן לבצע ביטול עיסקה. זוהי שחיתות במיטבה.

יש לך טעות בסיסית

למכור = לעזור, ללקוח יש צורך ואתה עוזר לו למלא אותו. מי שמוכר משהו למישהו ומעגל פינות זה לא נקרא למכור, זה סתם לרמות.

אבזץ

New member
חבל!

נגעת בשורש הבעייה. "אני שונא למכור, והכי חשוב, יש לי בעיה מוסרית למכור. שהרי מכירה = להסתיר מידע, לעגל פינות, לתת ללקוח משהו שלאוו דווקא הוא צריך. מעבר לזה" זו בדיוק הבעייה שלנו, שהחברות רואות כך בדיוק את תפקיד המוכר ואת פעולת המכירה. לדעתי, אמינות ושירות טוב עושים רווח (בכסף) הרבה יותר גדול לחברה מאשר ערימת שקרים. חבל!

uri80

New member
מסכים. כמה פעמים בחיי נתקלתי

במוכרים הגונים וישרים שידעו למכירה אין פרושה רמאות בהכרח. לעיתים הם לקחו מחיר גבוה יותר מהמתחרים אבל בכל זאת הלקוחות חזרו אליהם שוב ושוב רק בגלל שידעו שניתן לסמוך עליהם. נקודה למחשבה.

אין לי בעיה

לתרום את אבריי לאחר מותי, אבל נראה לי מוזר להחזיק כרטיס שאומר מה יעשה בגופי לאחר שאמות. לא יודע בדיוק למה. וזאת הסיבה שלא חתמתי עד עכשיו על כרטיס תורם של אדי. מקווה לעשות את זה בעתיד הקרוב.

אני רק עצה קטנה

אם אתה קונה קבר, מומלץ שתשלם לקברנים שיחפרו ויכסו אותו מראש. כיוון שיש חשיבות גדולה להיקבר בו ביום ולעיתים האדמה בחלקה (במלעיל) קשה, אדמת טרשים ולכן עדיף לחפור מבעוד מועד. וביחוד חושוב הדבר אם יוים הפטירע חל בערש"ק שאז הזמן קצר ודויחק ביוייסער. אם ירצה כבודו הריני מתנדב לסדר לך הכל על הצד היותר טוב ומחירו נקוב שני גדולים (ירוקים) (כלול גם לימוד משניות ואמירת תהילים בשבעה, בשלושים וביום השנה ע"י ת"ח מיקרי קרתא דירושלים סמוך לקברו של שמעון הצדיק). * צא מזה

uty76

New member
מבצע "עלי שלכת" שלם היום 15,000 ש"ח

ואחרי 120 ישרפו את גופתך בכל זאת אם אפשר בקשה קטנה, אני אודה לך אם תגדיל את המבצע בשקל תשעים ותעניק לי לאחר מותך בכלי מהודר, את האבר של הגמל בפורמלין.

rigoletto111

New member
איזו הפקעת מחירים!

במיוחד בהתחשב בעובדה שלפני 60 שנה בערך השירות הזה היה בחינם!

הריח של המוות

דווקא מזכיר לחמניות אפויות שיצאו מהתנור, ושולי ניחוח של עוגיות ממקודם, אחו אביבי, קפה מבהיל, מיטה מוצעת בסדינים שאך חזרו מכביסה, כאלה. הצחנה הזאת שאתה מדבר עליה זה תופעת הלוואי, אחרי שהשפעת המוות עברה חלפה לה זה מכבר. וכשאני עברתי תקופה חסרת חיים בדקתי (בשיא הרצינות) אפשרות של שריפת גופתי (פוסט מורטום) על אדמת ארצינו. הממצאים (אם זיכרוני משתפ) היו שיש מקום בו אפשר פיזית לשרוף אדם (עד משקל פרה דאבה), אבל צריך לקמבן הרבה בכדי לחדור את הלקונה בחוק שאוסר שריפת גופות אדם. ונדמה לי שיש קיבוץ (או וטרינר, או וטרינר בקיבוץ) שנותן שרות שכזה בשו-שו. כוכך חסרת חיים הייתי שאפילו התנדבתי לקומנדו טהרת נשים במועצות הדתיות המקומיות (לא קראו לי כי א-אפחת לא מתה, ב-אני צעירה מדי ג-לא דתייה מדי) כדי ללמוד את רזי החברא קדישא, ואולי יום אחד להקים את החברא קרימא. לגבי תרומות - עזוב אותך מאיברים, מה עם חפצים גשמיים? >ספל חמאה מזמינה את לטפטוף<

Le Fay

New member
אתה מוכן להיות קצת יותר ספציפי?

באיזו קומה אתה רוצה, בשכיבה או בעמידה, עם או בלי אריזת מתנה וכמה בייקון לסעודת האשכבה?

למעלה