רבותי סקר חדש!!!!
J jessשל מיקה New member 30/6/03 #5 נופר בוקר טוב בשורה למעלה הכחולה יש את המילה סקר ואם לוחצים עליה נפתח סקר
J jessשל מיקה New member 30/6/03 #9 אההה כאילו תוציא אותי רעה תספר לי היום או אחרי שאני אחליף את הסקר כבר ענו בו המון אתמול זה היה רלונטי כי היה שם ריק
אההה כאילו תוציא אותי רעה תספר לי היום או אחרי שאני אחליף את הסקר כבר ענו בו המון אתמול זה היה רלונטי כי היה שם ריק
S sidi New member 30/6/03 #10 טוב... התפשרתי על משהו. למרות שבד"כ אני הולך לדפוק את הראש עם איזה כוס בירה.
J jessשל מיקה New member 30/6/03 #11 ידעתי !!! ידעתי שזה קשור במילה הזו... היה ברור שזה לדפוק משהו לא היה ברור לי מה ....
נ נופר המקורית New member 30/6/03 #13 ג'ס כל אחד מהפתרונות הוא נפלא ויכול לעזור אבל מה לעשות שלא תמיד הבן אדם יכול לעשות בשביל עצמו משהו הלוואי והיתה לי האפשרות לעשות את הדברים הייתי בוחרת או לים או לשמוע מוזיקה אבל לא שקטה אלה משהו שאני יכולה לשיר בקולי קולות
ג'ס כל אחד מהפתרונות הוא נפלא ויכול לעזור אבל מה לעשות שלא תמיד הבן אדם יכול לעשות בשביל עצמו משהו הלוואי והיתה לי האפשרות לעשות את הדברים הייתי בוחרת או לים או לשמוע מוזיקה אבל לא שקטה אלה משהו שאני יכולה לשיר בקולי קולות