רבותי. מהפך

קקטוסץ

New member
ואז מי ייזכה?

קדימה הם הרע במיעוטו. לא הייתי רוצה להתעורר ב-29/3 ולגלות שביבי הוא ראש הממשלה שלי. מה שכן, אני מאמינה שהם ייקבלו בסביבות 30 מנדטים ולא 40 כמו שניבאו להם הסקרים בתקופת ההלם שאחרי שרון.

גם אם קדימה יזכו

אני שהם יכניסו את ליברמן לקואליציה ולא את מרצ וכל המפלגות האלה

ק ש ר

New member
גם אם יכניסו את ליברמן

תוכניתו לשלול אזרחות מערביי ישראל לא תצא לפועל. עם זאת, אולמרט עדיין יהיה ראש הממשלה שלנו (וטוב שכך) ותוכנית ההתכנסות עדיין תצא לפועל (מכיוון שגם ליברמן תומך בה).

ק ש ר

New member
לדעתי ממשלה בראשות אולמרט

תחזיק את המדינה טוב יותר מהאפשרויות האחרות.

רוני13

New member
כן בטח...

תחזיק במה? חחח....במילא הוא הולך לזרוק שטחים סתם, לערבים-מתי תבינו זה לא מועיל!!! במה זה עזר?! הקסאמים מגיעים עד מתקנים רגישים באשקלון!!! אוי אתם כאלה עיוורים! וגם מרזל הודיע שהוא מעדיף גוש ימני חוסם מאשר להיות באופוזציה עם קדימה....אז תוכלו לשלול אפשרות שמרזל מצטרף אל קדימה...

ק ש ר

New member
חחחחחח

1. כן, כי עד עכשיו חשבתי שהוא יהיה בקואליציה חחחחחחחחחחחח 2. אל תדאגי, המטורף הזה גם לא יעבור את אחוז החסימה

בעזרת שמו יתברך קדימה לא יזכו!

אני לא רוצה לדמיין אי אלו גירושים נצטרך לחוות אם תעלה לשלטון עוד ממשלה שמאלנית ובמיוחד לא בראשות אולמרט! אני לא רוצה לראות את אולמרט בתור ראש ממשלה! אני לא חושבת שהוא יכול להחזיק מדינה (אפילו בתפקיד ראש עריית ירושלים הוא לא הצליח והכניס את העיר לגרעונות מטורפים). אני לא חושבת שבנאדם כמו אולמרט יחזיק מעמד מול החמאס! ואני לא רוצה שהעם ישלם את המחיר! אני לא רוצה לראות את תוכנית "מפת הדרכים" מתממשת! אני לא רוצה לחוות עוד גירוש של עשרות אלפי יהודים מבתיהם! אני לא רוצה מדינת טרור במרחק יריקה מהבית שלי! ולא ממש לא בקטע של לזרוק ססמאות מבחירה של קדימה לממשלה ארץ ישראל תוכל ללכת רק אחורה!

ק ש ר

New member
קדימה רק תציל את המדינה הזאת

במקום להפקיד אותה בידי ביבי שיביא עוד ענים או בידי הימין הקיצוני שסופית יהפוך אותנו למדינת עולם שלישי.

המציאות דופקת לנו על הדלת!!

ואנחנו אפילו לא פותחים אותה!! הימין רק יציל אותנו! אבל יודע מה..אני לא אלך רחוק, לא ימין, מרכז גם יכול לשפר את המצב, אבל רק לא מפלגות שמאל שישליטו במדינה שלטון טרור! אני לא יודעת מה אתכם אבל אני לא רוצה לראות את המדינה שלי נופלת! לא רוצה לראות אתה מדינה שלי מתמוטטת! והשלטון שמאל זה מה שיביא להתמוטטות הזאת! וסתם כבדרך אגב: ביבי רק הציל את המדינה (כלכלית). המדניות שלו הייתה מעולה לטווח הרחוק אבל ישראלים הם טיפוסים קצרי רוח ורוצים תוצאות כאן ועכשיו נויז פלאש! בשביל לראות צמיחה אמיתית צריך לחכות! ואיפלו הרבה! אולי לטווח הקצר התוכנית באמת הרעה את המצב של העניים אבל עוד כמה שנים היינו יכולים לראות שגשוג כלכלי.

ק ש ר

New member
טוב כמה דברים:

1. אל תעשה את עצמך פטריוט גדול. למה אני כן רוצה לראות את המדינה מתפוררת? יש לי חדשות בשבילך, אני מסכן את החיים שלי יום יום בצבא כדי לדאוג, שזה לא יקרה. 2. ביבי הרס חיים של עשרות אלפי משפחות: עשרות אלפי ילדים שחוזרים הביתה למקרר ריק, קשישים שמחטטים בזבל, קשישים אחרים שהתאבדו כדי לא להיות נטל כלכלי על ילדיהם. איך אפשר להיות כה אטום? 3. הכלכלה לא היתה בשפל, היא היתה במצב פחות טוב מהרגיל רק בגלל נפילת בועת ההייטק, והתאוששה מסיבות שבכלל לא קשורות לנתניהו. זה שהוא לוקח קרדיט על מה שלא מגיע לו, זה לא הופך את זה לנכון. 4. כבר לא הזכרתי את העובדה שנתניהו שחרר את מנהיג החמאס בגלל טעות שלו.

נושא:

קודם כל, אני מאוד מאוד מעריכה אותך על זה שאתה בצבא! רציני!! בלי צניות בכלל! לעניות דעתי המדינה זה אחד הערכים החשובים. עכשיו, ביבי עודד את העניים שיכולים לצאת לעבודה לעשות זאת, ממצב של עוני מוחלט הם היו עולים באלפי מונים (בשבילם) אולי אפילו אל מעל לקו. נכון שהקיצוץ בקצבאות הקשישים הייתה מוגזמת, אני מסכימה עם כל מילה שלך ב100% בעניין הזה.

ק ש ר

New member
קצת קשה לעשות משהו מעבודה

שנותנת לך 3000 שקל בחודש כשאתה צריך לקיים משפחה שלמה.

למעלה