רבותי חלה כאן טעות!!!

mitmit286

New member
רבותי חלה כאן טעות!!!

הודעה שנירשמה עם הכינוי שמקורי שלי אינה נכונה! היא אינה משקפת את דעתי לחלוטין אני משמש כאחראי מתנדבים בסניף מד"א אילת ומעריך ומוקיר את המתנדבים וכל אדם שרוצה מוזמן לשאול את המתנדבים של מד"א אילת על האחראי שלהם. כותב ההודעה הינו אדם אחר שהזדהה בשמי ובכינוי שלי. לראייה כל הדברים שכתבתי כאן עד היום ובכלל תמיד הסתיימו בחתימת שמי המלא. עמית רגב פאראמדיק אחראי מתנדבים אילת

amitzahavi

New member
משהו שם ../images/Emo23.gif ../images/Emo35.gif

שלמרות ש עמית רגב מסביר שלא הוא כתב את ההודעה, מספר הUSER שלו אותו דבר כמו ה"MITMIT" המסטורי שכן כתב את ההודעות האחרות

mitmit286

New member
הסבר חוזר

ההודעה המדוברת היא "תת רמה" חברה כנראה שלא הבנתם אותי. ישב אחד העובדים בתחנה אצלנו והשתמש במחשב הנישא שלי וביוזר שלי וכולי לכן הדברים כתובים כביכול בשמי. מעליב מאד ולא מוסיף כבוד לראות אנשים שתוקפים למרות העובדה שהבהרתי שלא אני הוא כותב ההודעה. תודה שוב ושבת שלום.

paradan

New member
חברים כבדים

אני באמת מאמין שחלה כאן אי הבנה איומה. מהכרותי האישית, האומנם קצרה, אני לא חושב שעמית היה כותב את הדברים האלו. גם אני הייתי מאוד מופתע מהעניין ולכן הרבה זמן לא הגבתי להודעה המוזרה. פשוט הייתי בטוח שיבוא איזה הסבר לעניין... והוא אכן בא, טיפונת באיחור. אני באמת חושב שכדאי שכולנו נרד מהעניין...

amitp

New member
חבר'ה, ההבדל בין ההודעות ברור-

ולא מדובר רק לגבי החתימה אלא בעיקר לגבי התוכן, השפה ודרך ההתבטאות. ברור לחלוטין כי כותב ההודעה היה אדם אחר לחלוטין. עמית (לא רגב :) ).

למעלה