רבותי הDOCUMENTS TO GO החדש..

basin

New member
אין לי תאוריות נוספות כרגע - אולי

לאדם יש???? ואולי... ניתן לעשות איזו ועידה עם eYal - מנהל פורום "תמיכה טכנית"?? (לכרישי פלם בלבד).

shukyn

New member
יש לי את ה D T G שקיבלתי עם ה505...

והוא פשוט נהדר. אין לי בעיות עם העברית והיום כל היום הורדתי לו קבצים מהאקסל. דרך אגב, ידידי אמנון מרגלית (כרגע הוא מנדב במד"א) אומר שזאת רק בעיה של פונטים. צריך פונט שנקרא TAHOMA או משהו כזה ואז הכל מסתדר.

basin

New member
ניסיתי גם את TAHOMA

וזה לא עזר. יש לי גם בעיה עם EXEL. כשמורידים קובץ EXEL, הגליון מופיע מצויין אך לא ניתן לערוך אותו( רשום כי הקובץ לקריאה בלבד עקב שימוש בפונקציות שאינן נתמכות ע"י DTG) וכן לא רואים את התרשימים.

shukyn

New member
תשמע, השקעתי היום בזה הרבה זמן....

ועכשין זה עובד יופי ומסתנכרן בשני הכוונים. צריך להוריד את SHEET TO GO ןלא את SHEET VIEW

shukyn

New member
צריך גם לסגור את כל הקבצים לפני

הסינכרון. האם אתה שולח קודם את הקבצים ל D T G ??

אחורה פנה ל - Quickoffice- נשבר לי

מסימני השאלה. בזבזתי שבת שלמה עם כל הפונטים, כל העצות, כל התיאוריות ולא הצלחתי. אני רואה כבר הכל כסימני שאלה, המחשב, הפאלם, הכל סימן שאלה אחד גדול. הצילו.....

ולאד

New member
כנ"ל...איזו אכזבה

התלהבתי מ DTG במיוחד אחרי כל התגובות הטובות כאן בפורום, אבל גם אצלי העברית מופיעה כסימני שאלה...מעצבן חלונות 2000 (תמיכה עברית), אופיס XP (גם אני בעיה), desktop 4, עברית של כלנית

ולאד

New member
ואגב, העצה הזו עובדת מצויין

רק דורש טרחה מסוימת.. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=92&msgid=1100735

למעלה