רבותי ה"מומחים" כן אתם!.....

Merkado

New member
רבותי ה"מומחים" כן אתם!.....

משנדמה לי שנמצאה הכלה....... היילקס, 95´ דיזל, דאבל, 4x4. נעילה מקורית אחורית. אציק ואפר את מנוחתכם בקושיה נוספת Off Road only אבל הכי נוטה ל All Terrain Yokohama Geolander MT או Goodyear Wrangler MT/r מי יודע מי ממליץ ולמי יש ניסיון? נ.ב BFgoorinch ושות´ סביר להניח שיעשו עבודה טובה גם מי שיכול להמליץ על אחרים אבל עם מטרות שטח בלבד אודה לו מראש...

hagail

New member
עדיף להחליף את הג´אנטים

לדעתי יש להחליף את הג´אנטים שהם במקור "16 לג´אנטים "15 ואז תוכל לנעול את המידה הפופולארית "31 . לגבי חברה אין בעיה כלל BF או GOODYEAR טובים מאוד ,לגבי יוקוהמה אני אישית לא הייתי שם.

tooty

New member
לדעתי רק GoodYear MTR

לפחות עד שיגיעו ה-BF החדשים ואז נראה... לגבי היוקוהומה - שמעתי ביקורות לא טובות עליהם... אומנם היו לי כאלו אבל בסוף שלהם אז אני לא יודע אישית איך הם כחדשים...

Merkado

New member
ג´אנט "15 כבר מותקן....

המממ, אוקי, הפנמתי התשובות עוד מישהו עם ניסיון (או רישיון?
) ד"א כמה צריכים לעלות רביעית צמיגי מהסוג הזה, כלומר באיזה דסר גודל מחירים מדובר? 4000 +- יותר פחות?

-רוני-

New member
אני החלפתי ארבעה צמיגים+ספר

כולל גנטים ב-3500 ש"ח, צמיגי דאנלופ 100% שטח

Merkado

New member
כמה???

4 צמיגים מהחברות המובילות בענף + ג´נטים "15 פשוטים 4000 ש"ח?

teen17

New member
ספר? למה מקבלים ספר לצמיגים?

על מה כבר יכולים לכתוב בו?

-רוני-

New member
ספר=ספיר=ספייר=רזרבי=צמיג נוסף

והספר זה לדעת מה לתת לו לאכול מתי ואיך סתם

teen17

New member
בהתחלה חשבתיבאמת שזה רזרבי

אבל אחרי זה דיברו על זה כאילו זה ספר ולא הבנתי מה רוצים ממני ומה אני רוצה מעצמי בכלל.

-רוני-

New member
חשבתי שזה ברור

והבדיחה היא שסגרתי איתו את המחיר דובר על: ארבעה צמיגים+ג´נטים רק שהם גמרו להרכיב את הגלגלים ירד לי האסימון מה יהי אם יהיה לי פנצר הרי האוטו יעמוד באלכסון אז הביאו לי גם צמיג רזרבי גם המחיר נראה לי הגיוני

tooty

New member
למה כל כך הרבה??

תנסה ללכת יותר לכיוון של ה-2000 + על פי חבר שהתקין לא מזמן על ניסן טרנו GOODYEAR MTR * 4 המחיר היה 2200 ש"ח כולל הכל... המקום - פנצ´ריית מנש בתחנת הדלק בנהריה... וגם מקבלים קפה בחינם... מומלץ ... יוסי

hagail

New member
TOOTY צודק

גם אני מכיר את החבר הזה . באמת יצא לו זול אבל הם לא היו במידה המדוברת 31". והוא מרוצה מאוד מהצמיגים.

למעלה