רבותי אני מיואש!!!

the chopin

New member
רבותי אני מיואש!!!

עד מתי השוק הדתי יהיה ריק מהומואים? כמה עוד אחפש?תצאו כבר מהאשליות שאתם חיים בהם.זה לא ילך עם אשה!!! אני יוצא מהנחה שהבעיה לא בי :->

everything4u

New member
אל תתייאש נשמה

אתה צודק.. השוק דליל... בעיקר בגלל שהומואים דתיים יותר "מתוסבכים".. מה לעשות... אז הבעיה לא איתך
יהיה בסדר אל תדאג! חוץ מזה, התגעגעתי אליך... דבר איתי או קפוץ לבקר

everything4u

New member
פתחתי דלת אחת...

סתם... תלוי איפה... אני לא צריך את הארון פה... ואתה יכול לקרוא לי דרור, זה בסדר, אני תמיד חותם בשם שלי.

חבר שלי, חילוני, פגש בדתי,והחליט לנהל בית דתי

כל זה למען אהובו הדתי. הם חיו כזוג במשך שנה בערך. סופו של הסיפור הנ"ל היה שהדתי עזב את חבר שלי והתחתן עם אשה והוליד ששה ילדים ונכדים רבים מאד....אז חברי החילוני נשאר לבדו כמה שנים עד שמצא לו חבר...לא-יהודי. אולי תמצא לך גם אתה, בן זוג חילוני שיהיה מוכל לשמור על כשרות ושבת רק עבורך? רק אתה, אל תברח לו בסוף אל איזו אישה

the chopin

New member
אי-אפשר! אני רוצה לחלוק איתו את היהדות..

לאהוב אותה יחד. שהוא יהיה אמיתי

סורנטו

New member
אני יכולה להעיד על אחותי הדתיה שהתחתנה עם

בחור חילוני גמור!!! לא ידע דבר וחצי על ענייני דת אך הוא ואחותי אהבו מאוד ולא רצו להפסיד זה את זו החליטו להתחיל צעד צעד ולהתרגל לאט לאט לכניסה לעולם הדתי, אמנם הוא לא דתי כמו אחותי אבל שומר כשרות, מקדש, מניח תפילין, הולך לבית כנסת בשבת (לא להאמין) וכשיושבים ליד שולחן לאכול, לא שוכח (כמובן שאחותי "אחראית") לשים כיפה...צעד צעד הובל להכנס לעולם הדתי שלה כמה שאפשר והיא עשתה פשרה (לא רעה דוקא
) לנסוע בשבת...

Nחמן

New member
לא!!!

להיפגש ביחחד עם חילוני ולנהל בית דתי מתוך פשרה גם לזה אני מוכן. רק לקבוע מסמרות, שאני אתקשר רק עם גבר, לעולם לא! הבחור הדתי איננו אחראי בשום אופן למעשהו של חברו. הוא שמח ומאושר בכך, שהוליד ילדים ונכדים ואולי גם מצטער על בחירתו של החבר אבל "חייך קודמים לחיי אחרים". לכן לא יוכל אם ימצא חבר דתי או חילוני. העיקר, שימשיך לשמור מצוות ואולי גם חברו יחזור בתשובה ושניהם יגיעו להכרה, שיש מקום להיפרד אך ורק מהחיים המשותפים אבל לא מן הידידות המשותפת.

אם אתה כבר מיואש עם 3 !

/tapuzforum/images/Emo10.gifמצבך באמת מעורר רחמים. כבר בגיל כזה צעיר אתה מיואש, נו באמת? יש הרבה הומואים דתיים, אבל ההבדל בינינו לבין הלא דתיים, שאצלנו יש ענווה וצינעת הפרט ואנו משתדלים לא להבליט את עצמנו ברבים. וכן למה אתה חושב שזה אשליות להתחתן עם אישה, יש כאלה שניסו והצליחו, יש כאלה שניסו ונכשלו, יש כאלה שאוהבים את שני המינים ויש כאלה שעדיין מתלבטים. אז תן חיוך /tapuzforum/images/Emo13.gif ואל תאמר נואש, כאדם מאמין עליך להיות סבלן ולבטוח בקב"ה שהוא יעשה למענך את הטוב ביותר. אני חושב שאתה ממהר לחרוץ את גורלך, אדם נולד עם יומן חיים לצידו, התייצב וראה את ישועת ה`. בהצלחה!!!

oriel ahamud

New member
היי חמוד.

זה אתה הדתי מהמסנגר ?
הבחור החביב הנחמד והמקסים ? חמוד אני מאמין שתמצא את הבן זוג שמתאים לך, יש בטוח המון הומואים דתיים שאתה לא פוגש אותם בפגישות של הומואים יש גם כאלו מסורתיים. אז אל יאוש.
סבבה?

למעלה