רבותיי

alfiekeren

New member
רבותיי

אני חייבת להעלם עכשיו. אנשים מתחילים להגיע. משום מה שלחתי הודעה והיא לא נקלטה. בכל אופן בוקר טוב לכולכם. שלי - נראה לי שפספסת כמה הודעות שלי. בכל מקרה אני סקרנית - cielo - ככה האינדיאני קורא לך?? ואגב מה שמו???

cielo

New member
פיספסתי ?

קרנוש, עבודה נעימה ! CIELO - זה שמיים בספרדית, ובאהבה הגבול הוא השמים ! האינדיאני שלי קורה לי ממי, בייבי ועוד שמות מוזרים. הוא קורה לי שלי רק שאנחנו רבים או שהוא מאוד מאוד רציני. אם הוא קורה לי שלי - סימן שקרה לו משהו
קוראים לו פאבלו, וגם אני אף פעם לא קוראת לו ככה, אלא אם כן אנחנו בעצומו של ריב מהסרטים. אני קוראת לו גם ממי, בייבי, צ´וצ´י, תותי, אידיאני ... ואני חושבת שכבר את הרעיון
עבודה נעימה, יום כתום, שלי

MARMELAD

New member
אוי, ידעתי שהשם הוא בגלל זה.. ../images/Emo6.gif

למדתי את משמעות המילה מ"ויוה"...... ולא היה לי נעים לשאול!

cielo

New member
גם אתה בויוה ?

יפה לך ! ואני חשבתי שאני מטומטמת היחידה שאם היה לה זמן הייתה יושבת כל היום ורואה רק ויוה ! תרגיש חופשי, נעביר דאחקות על ויוה ! אז ראית את הנובלה על גב´ CIELO ? משם לקחתי את השם, אוי, זה נשמע רע, הא ? ומה עם בטי המכוערת ? יש היענות ?

MARMELAD

New member
../images/Emo44.gif הסיפור שלי ושל ויוה

התחלתי לזפזפ לויוה בגלל הסדרה לחיות את החיים. בדרך נתקלתי בבטי המכוערת והתאהבתי. ואז התחלתי להשלים את הפערים בין התוכניות - ראיתי את הסדרה עם "סיאלו" - ראיתי אישה במראה - הכל. ביום שהם הורידו את "לחיות" כבר לא עניין אותי הערוץ יותר. אני משתדל לראות "בטי" אבל לא תמיד יוצא לי - והתחברתי לYES - פשוט כי שם יש "לחיות".

למעלה