רבותיי...

רבותיי...

השעה 11:00... הבטיחו לי סמבוסקים קטנים... לארוחת צהריים... אם יגיעו ... מעולה... אם לאו...(חחחחחחחחחחחח) מישהו ישלם את המחיר על עוגמת הנפש... (תזכרו... חחחחחחחחחחח)

חכה.. נראה....

במשרד הזה אי אפשר לדעת כלום... לא צפויים כאן... (חחחחחחחחחחחחחחח)

הפח....

פח הנפט לידי... תגיד.. נראה לך יתעסקו איתי?! הבטיחו ו... יקיימו!!!!!!! (חחחחחחחחחחחחחחחחחחח) נ.ב. אוהבת את הסמבוסקים קטנים..(ביס כאלה)

אין לי "סמבוסק" פcי

אבל אני יכולה לארגן לך "קובה שוונדר" אביא לאלמרה את המצרכים נלמד אותו להכין עיגולים הולך? היי אלמרה מנ ניש? עזבו אתכם מהעבודה בואו לשמש ליאור

אלמרה

New member
על שני דברים העולם עומד לי...

על הכנת סמבוסקים קטנים לפסיפלורה ועל "קובה שוונדר" מה זה בכלל? חוצמיזה איפה את רואה שמש בכלל? אצלי גשום!

קובה שוואנדר...

זאת קובה מסלקקקקקקקקקקקק.. ואני לא אוהבת סלקקקקקקקק... אבל... חייבת לציין שכל המשפחה של מטורפת על זה... אני בעייתית.. מרובעת באוכללללללללל... תנו לי קצת ....פשוט... ו... טעים!

אלמרה

New member
הקובה שבצבע אדום ומתוק?

זה הכי יאמי!!! היתה לי חברה שאימה הייתה מכינה את זה... יו... מה הזכרת לי.. אבל לא זכור לי השם "שוואנדר" שנשמע לי אשכנזי מדי בשביל קובה עיראקית טובה...

אלמרה

New member
תבואי להסביר לי אים ומה...

אחרי הפעם הראשונה אלמד להכין ובכיף אערוך משתה לכבוד הקובה...

טליה1233

New member
חריף משקשק לי את העצמות בריקוד אש

חחחחחחחחחחח ובכלל לא נעים לשהות אז במחיצתי חחחחחחחחחחחחח אבל משו אחר: למה, אמור לי, למה ומדוע אתה מצמיד ומדגיש מספרים?

נראה לך שאני יודעת?../images/Emo13.gif

אני רק יודעת שיש דבר כזה ואני גם יודעת שזה טעים נדמה לי שזה משו עם סל פcי תסביר לנו מה באמת אין לך שמש? נשבעת לך שיש שמש בשרון שלי ליאור

רואה אלמרה....

אמרתי לך שפcי תגלה לנו ליאור

אלמרה

New member
השמש הזו שקרנית!

ראית אותה מציצה לי וחשבתי לצאת לסידורים.. אך יצאתי ירד עלי מבול ונאלצתי להשתמש ברכב ולחפש חניה בעיר הכי שרון שיש נתניה שלי... כעת אכן שמש שוב... אבל לא מציע לך לבנות עליה...

אהלן ליאורית.....

אני קולטת את הידע של באוכל העיראקייייייייייי... מתי את מכינה לי משו טעים???????????. אני עדיין עם צו איסור כניסה למטבח... (חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח)

למעלה