רבותיי, מהפך!!!

lambdeus

New member
רבותיי, מהפך!!!

רג'י (הנשיא) בוש לא הולך להיבחר בבחירה הראשונה בדראפט. הטקסנס החתימו את הDE מריו וויליאמס והולכים לקחת אותו בבחירה הראשונה. לדעתי חרא של צעד. הם היו יכולים לקחת את בוש ולעשות טרייד משתלם ביותר עם מי שיחזיק את וויליאמס. או לעשות טרייד על הבחירה הראשונה עם אחת מחמשת הבוחרות הראשונות (הג'טס למשל שזקוקים בדחיפות למחליף לקרטיס מרטין) ולדרוש על כך מחיר כבד (עוד בחירות דראפט השנה או שנה הבאה). הטקסנס זקוקים לחיזוק בעיקר בעמדת קו ההתקפה והQB. דיפנסיב אנד חזק תמיד טוב אבל זה לא מה שהם הכי צריכים עכשיו. מעניין מי האידיוט שעושה את השיקולים האלו ביוסטון. ולשאלה קשה יותר: (קשה, כי אני לא רוצה לדמיין את בוש משחק באיינטס, מה שיאלץ אותי לראות משחקים שלהם כדי לעמוד מקרוב אחרי הכשרון של הרץ המדובר כל כך) איפה ינחת הנשיא בסופו של דבר? מה שכן, עם דרו בריס כ-QB ובוש כרץ והורן כתופס יכולה להיות שם תחיית המתים המרשימה ביותר מאז ישו. האם המשיח הגיע סוף סוף בדמותו של רץ שחור מדרום קליפורניה?

ih10

New member
אני קורא לזה the draft shuffle

תמיד ידעתי שאין לי מושג מה הולך שם באמת. רק אתמול או שלשום כתבתי פה שזה לא נראה לי הגיוני בתור בחירה ראשונה ושיהיה להם עדיף לעשות טרייד. ברגע שהם דיברו על האפשרות של מריו כולם היו בטוחים שזה טריק של משא ומתן עם בוש (כולל הסוכן של מריו) אולי הם עושים את זה כדי להוכיח שזה לא היה טריק? בכל מקרה, אני גם חושב שזה מהלך לא הגיוני, אבל זה עושה shuffle רציני לדראפט, יכול להיות שנראה עכשיו טרייד על המקום השני בדראפט

ranatz

New member
מישהו ביוסטון התחרפן

או קי לא מתאים לכם בוש? תעשו איזה טרייד טוב יא אהבלים. לא מבין...

roei90210

New member
לאן הולך הנשיא?

יכול להיות שהמאמן החדש של הסיינטס - שון פייטון, זכה בלוטו? כמו שהטקסנס ויתרו עליו כי יש להם רץ תותח, גם הסיינטס יכולים. יש סיכוי שהוא ילך לג'טס בבחירה הרביעית, כי טנסי חייבים ק"ב דחוף.

ESPN

New member
אולי הטקסנס פשוט רצו לנסות להשתתף

במאמצים לשיקום ניו אורלינס. תרומה נדיבה למדי, לא? יחד עם זאת, יש דיבורים על זה שניו אורלינס לא תוכל לעמוד בדרישות השכר שבוש בטח יציב. למענו, אני מקווה שהם יעשו טרייד דאון. באופן אישי, ניו אורלינס (עם כל הסימפטיה) זה בעיני כרגע המקום הכי גרוע לשחק בו בNFL, (אני ממש לא מבינה את דרו בריס למשל). בכל מקרה, לשחקן שיש מסביבו את ההייפ שיש מסביב לבוש (וממה שאני מבינה, אז בצדק) מגיע לשחק בעיר שהיא שוק כלכלי גדול. יוסטון הייתה יכולה מאוד להתאים, אני אשמח לראות את הניינרס נכנסים לזה (לא כ-זה שוק גדול - אבל עדיין יכול להתאים). את הדיבורים על הג'טס אני לא כל כך אוהבת, בעיקר כי אני מעדיפה לא לראות אותו בדיוויז'ן של הפטס, ומבחינה עניינית לדעתי לג'טס יותר בוער QB. בכל מקרה, יהיה מעניין. מתחיל ב19:00 שעוננו (לפי NFL.COM). אין שידור בשום מקום, אפשר לעקוב באינטרנט. יהיה מעניין

ESPN

New member
ד"א אפשר לשמוע באתר של ESPN

את הכיסוי של ESPN RADIO

ranatz

New member
הסיינטס ללא ספק במגמת שיפור רצינית

אם הם לוקחים את בוש ואחרי החתמת בריס , והכי חשוב אחרי שפיטרו את ג'ים הסלט, יהיה להם הרבה מה למכור בשנים הבאות. אם יאשרו לקבוצה את המעבר ללוס אנג'לס אז בכלל. מה שבטוח זה שהבית שלהם , THE NASCAR DIVISION כפי שאוהבים לכנות את הבית הזה, הולך להיות הצפוף והמרתק בליגה.

Quantum2

New member
הכותרת בESPN.COM כבר מצהירה!!

הכותרת לידיעה שהטקסנס לוקחים את מריו וויליאמס- TEXANS SIZE MISTAKE טעות בגודל הטקסנס!!

ih10

New member
והקטע הכי גדול, הם הציעו למריו יותר

ממה שהם הציעו לבוש בהצעה האחרונה, מה שאומר שהם באמת רוצים את מריו יותר אן שבוש פשוט רצה הרבה יותר כסף (וזה פחות נראה לי, בכל מקרה מדובר על הרבה כסף אז כמה יותר הוא כבר יכל לדרוש?)

למעלה