רבותיי טיפול חדש ב ATLS

inbale

New member
רבותיי טיפול חדש ב ATLS

צוות נט"ן רחובות נקרא אתמול למקרה של ילד מחוסר הכרה תאונת דרכים. הצוות הגיע ומצא את הילד עם שריטה באיזור האף ועם האצבע של אמא שלו ב... טוסיק שלו. האמא טענה שמדובר בתרופת ספתא ידועה ששמורה למיקרי חירום. לי היא סיפרה שהיא ישבה עם הילד ככה במשך 10 דקות כי הלשון שלו הלבינה והיא פחדה שהוא יישן. האמת? תפסתי את הצחוק של החיים שלי. לאמא אמרתי בקול מאוד אדיב ורגוע בפעם הבאה תתקשרי בבקשה ל 101 ותשאלי מה עושים...אחרי שהיא הלכה פשוט נמרחתי מרוב צחוק. תודו שאת זה עוד לא שמעתם....

sbenzvi

New member
את זה עוד לא שמעת, אבל

ראיתי כבר לא מעט דברים מצחיקים - כמו במיון ילדים שנותנים לאמא מד חום ומבקשים שתמדוד בטוסיק - אז מוצאים אותה (במקום התינוק) עם החצאית למעלה ומודדת בטוסיק (כמה מטומטמים אפשר להיות?). ויש גם אחות שנתנה לחולה תרופה וביקשה שיבלע (אך הוא לא ממש ידע שצריך להוציא מהאריזה) והנ"ל אכן בלע את התרופה עם האריזה (לא פלא שקצת הציק לו בגרון). ועוד אינספור סיפורים. פעם חשבתי שאפשר להוציא ספר - דברים מצחיקים ששאלו/ראית בחדר מיון... שכחתי לציין את המשפט שהכי קרע אותי בעבודה בחדר המיון - מישהי ניגשה אלי: "סליחה, עד מתי אתם פתוחים היום?". (ולך תסביר שהיום ערב חג - ואמורים לסגור מוקדם...).

למעלה