רבותיי...הייתי במפגש...

sagi.exe

New member
רבותיי...הייתי במפגש...

היינו 8 אנשים, היה אחלה. והכי חשוב... פ ג ש ת י את בללללללללל בללללללללללללללללללללללללללללל

בל בל

New member
גם אני הייתי במפגש, וכל מי שלא היה

הפסיד!!! למרות שלא דברתי הרבה (פעם הבאה אני מבטיחה לדבר יותר) נהנתי! שרון אני ארצח אותך אם תשמי פה תמונה שלי שגיגוש גם לי היה כיף לראות אותך! ואנשים אתם כאלה חמודים..... :) טוב אני עייפה ממש אז אני הולכת לישון, נראה לי לילה טוב ונתראה במפגש הבא אוהבת ענבל

tankgirl21

New member
מצטרפת לשבחים

היה חביב ומשעשע במיוחד, וענבל אין לך מה לדאוג אם את לא תרצחי אותה אני ירצח אותה!!!!!!!!!!

Weird Eyal

New member
וואללה היה מצויין!!!!!!!!!!!

במיוחד אהבתי אחריי המפגש לדבר עם רותי.....את מותק
ובלבל לא נורא שלא ממש דיברת.....ביישנות זה דבר חמוד שרוני אני מחכה לראות כאן את כל התמונות!!!!!! בקיצור היה מאוד כייף לפגוש
אז שגיא,אופיר,שרון,אלכס,ואחרונה אבל (לדעתי) הכי חביבה רותי היה כייף מאוד לפגוש אותכם!!!!!!! מחכה לפעם הבאה

tankgirl21

New member
זוכר את הפרסומת...

של ליטופים: "אתה יודע מה ההבדל ביננו אתה צריך לחכות..... ואני לא"!!!!!!!!!

Weird Eyal

New member
ד"א........

לא אמרת שאת נכנסת לאמבטיה
??? יאללה אני מחכה שתעני לי חומד אתם יודעים משהו??????..נורא נורא נורא כייף לחבק את רותי!!!

tankgirl21

New member
נו די

אני יתחיל להסמיק!!!
החלטתי לוותר על האמבטייה עקב עייפות מצטברת, אז אני פשוט אפול לי על המיטה, ויראה אתכם אחורי זה!!!!!!!!!!! אוהבת את כלכם!!!!!!!!!!!! דרך אגב לכל מי שמכיר, יש לכם ד"ש ענקי מענתי!!!!!!!!!! טוסט אני עפתי לישון!!!!!!!!!! לילה טוב

Weird Eyal

New member
הממ.......היי מה נשמע?

פחדתי לתת יחס כי פעם אחרונה תקפת אותי והרגשתי אשם כאילו עשיתי משהו נורא...... לא משנה... מה קורה?

או תודה ...

איזה תקיפה? אני כבר לא זוכרת ממש... אין לי כוח לעבוד מחר. לא מרגישה במיטבי איך זה לפגוש אנשים שתמיד רק כתבו לך? בטח מוזר האמת יש לי ניסיון בכך בעצמי

Weird Eyal

New member
האמת היה מצויין!

כולם נחמדים ואנשים סבבה והיה צחוקים וכייף אני מחכה ששרון תפרסם כאן את התמונות.........

Weird Eyal

New member
טוב העינים נעצמות אז......

לילה טוב לכם...... אני אוהב אותכם...... היה לי מאוד כייף היום....... ביי

בל בל

New member
../images/Emo10.gifאיילי לא יפה שכחת אותי ואת שי

מה לא נהנת לפגוש גם אותנו (למרות שאת שי אתה מכיר כבר מזמן , מזה משנה)?

למעלה