רבותיי, אין דבר כזה...

Black Hawk

New member
רבותיי, אין דבר כזה...

אין דבר כזה שמנות ויפות. כל מי ששמנה לא יפה. זה לא שיש לי משהו נגד השמנות, אני מתייחס אליהן כאל כל אחת אחרת, אבל לפי דעתי הן לא יפות. ותחשבו על זה: איזה גבר נשים היו מעדיפות? גבר חטוב, או גבר שמן שלא רואה את הזין שלו??? התשובה פה ברורה מאליו....

ילד מתוק- צא ולמד../images/Emo70.gif

כשתגדל... (עוד הרבה הרבה שנים..) ותבין מהו סקס ואז אחרי עוד כמה שנים אולי יתמזל מזל ותפגוש אישה שמנה רכה ומופלאה שתסכים לחלוק איתך את מיטתה.. אז.. אולי (אם היא תהיה נחמדה אליך) תלמד מהו סקס ועד אז מתוק.. תתאמן ב- צא ולמד

תשובה ווידוי

בכל קבוצת אנשים, רזים, שמנים, יהודים, אמריקאים, שחורים, לבנים וכל שאר הקבוצות, יש יפים ויש שלא. אבל מי שהפתח את הפורום, החליט שנשים שמנות הן יפות בעיניו וזה לגיטימי, (ולא משנה מי פתח את הפורום והחליט על שמו). בקשר לגברים, אני חושבת שגבר שמן וגדול הוא הדבר הכי סקסי בעולם, כמעט ולא היה לי קשרים עם גברים רזים או חטובים, וזה לא משנה אם גבר שמן לא רואה את הזין שלו, הוא מחזיק אותו שהוא משתין, ואפילו אם הוא לא רואה את החלק הזה, זה עומד יופי שמתגרים, והוא מרגיש שם דברים בדיוק כמו אחד רזה. אין כמו גבר שמן "לאכול" לו את הבטן ולנשק אותה, יו, רק לחשוב על זה עושה לי רטט נהדר.... (וסליחה אם המלל החופשי והפתוח שלי הפריע למישהו/מישהי).

למעלה