רבאק!

א י ל ה

New member
רבאק!

וואט ד´ה פאק קורה לזמן?! יש לי נזילה בזמןןןןןןן!! הכול בורח לייייייי!! הצילווווווו!! לפני שנייה, אבל שנייה, היה בוקר, והנה כבר אחר הצהריים, ובכלל לפני שעה עוד היה אתמול ואני לא זזה מפה, כי אני יודעת שברגע שאני אזוז, אופס, יהיה מחר כבר. ולא בא לי. עוד לא מיציתי את היום. רבאק! א י ל ה קיצור תולדות הזמן

זיוי בת

New member
מי

חתולה? א י ל ה? או אני? זיוי [סורגת(הטעות במקור) את עצמה בכלוב]

א י ל ה

New member
מיאו

תגיד, כשזה עולה לך יותר, אחר כך זה גם יורד יותר? א י ל ה עין תחת עין, די(ק)דקטית :)

א י ל ה

New member
דפנה

אוהבת שאני נחה עליה. במיוחד כשהוא מקליק מולנו. ואז אנחנו נכנסים ביחד לחדר חושך... א י ל ה שיפטינג גיר ועוד איזה גיר!

זיוי בת

New member
דפנה

זאת, מאיפה צצה פתאום? רציתי רק למסור לה: דיקנס, היא כבר לא תהיה. :)) זיוי [סופרת כל מה שניתן]

א י ל ה

New member
היה

היה איש ושמו גיר שהיה מסתובב לו בעיר נרגן ורוטן צ´רלס לא, ריצ´רד כן, כך נהג לכולם להבהיר... א י ל ה משוררת כל מה שניתן :)

זיוי בת

New member
היה

היה בעיר איש ושמו גיר את הרומן הסודי שלו הוא סירב להסגיר. ויום אחד הסוד התגלה: "אני מחבב את אילה. אבל זיוי היא גדולה". זיוי [מלחמה, מלחמה, מלחמה]

א י ל ה

New member
גדולה

זה נחמד, כך אמר אבל מה, קצת לא נוח, מוזר ולכן רק רוצה - ואלך עד קצה - אילה מתחתית עד צוואר... א י ל ה לה גֶר כומו לה גֶר

זה עולה ויורד

לפי חוקי ההיצע והביקוש. מה שעולה בסוף יורד. צריך רק לדעת לצאת בזמן כדי לממש רווחים. (עכשיו אני מת לדעת מה תכתבו על זה )

זיוי בת

New member
אל

תמות, בחייאת, המתחילן. רק עכשיו התחיל כל הכיף. וכמה נמוך אתה יורד? וכמה גבוה עולה? זיוי [בודקת אופציות] :))

אני

אשתדל זיוי. אני יורד עד לאן שהכי כייף ולפעמים עד ים המלח. ואני עולה עד לפסגות האושר ולפעמים עד פסגת החרמון. את בודקת מתי כדאי לממש את האופציות?

למעלה