רא"ב.|ספויילר|

רא"ב.|ספויילר|

ב"ה השבת קראתי <שוב> את "הנסיך חצוי הדם" וחשבתי לעצמי. אם זה באמת רגולוס בלק , איך בדיוק הוא הצליח לשתות את השיקוי הזה? ואז פתאום זה הכה בי. בעזרת קריצ'ר! תחשבו על זה: גמדוני-בית יכולים להתעתק לכל מקום, מה הבעיה שרגולוס יקרא לקריצ'ר ויצווה עליו לשתות את הנוזל עד סופו? מה אתם אומרים?הגיוני?

lorda

New member
אוה OO

יש מצב OO אבל שחושבים על זה... קריצ'ר היה שורד את זה? כלומר אולי ההשפעות על גמדון בית יכולות להיות אחרות מעל בני אדם? OO

n u k e y

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo6.gif

אולי באמת
בכל מקרה, אם רגולוס זה באמת רא"ב (אני מקווה שלא><) זה אפשרי, אפילו סביר. אגב, התליון מוזכר כאחד הפריטים שקריצ'ר הצליח להציל? |סנילית|

Guid

New member
לא נראה לי

שרא``ב זה מישהו שאנחנו מכירים. אני בספק אם פתאום נגלה שרגולוס הוא זה שהשמיד את ההורקרוקס. לגבי התליון- איזה תליון זה? שכחתי כבר...

גם אם התעתקות של גמדוני בית

שונה מבני אדם, לדעתי אי אפשר, וולדי חיסן את המקום או משו.

the ror

New member
יש גם את העניין שהשיקוי הושם בכוונה

באמצע אי מוקף מים שמלאים בחייזלים...ככה שמי שתכנן ושם את השיקוי גם דאג לעניין האי והמים והחיזלים שבתוכו. וכפי שדמבלדור אמר שהוא מכיר את הסגנון של וולדמורט ככה שממש לא נראה לי שראב הוא זה שיצר את כל המיכשולים האלה...

אנה92

New member
שמעו על מה חשבתי

לא חייבים לשתות את השיקוי הזה! אפשר לשים בפה ואז להוציא אותו החוצה לא לבלוע חחחח

n u k e y

New member
../images/Emo118.gifאני מניחה שיש לחש שיחזיר

את השיקוי לקערה אם לא בולעים אותו

אם כבר

אפשר היה להוציא אותו מהקערה עם הגביע ואז לשפוך אותו.. אבל כמו שלי אמרה, כנראה שזה לא היה עובד..

למעלה