ראש1

ראש1

היום שוב ראש1 ירדו על סימפל פלאן...לדעתי צריך לכתוב להם משו על זה... הם כתבו עליהם שהם שוב מאכזבים ושהם להקה של עצלנים כי הם לא כתבו שיר חדש אפילו לא תו חדש בחצי שנה האחרונה אני חושבת או משו כז'ה ואז פייר אמר שאם כל הסיבוב הופעות שהיה להם עכשיו לא היה להם אפילו זמן לכתוב או משו כז'ה.... אני לא מבינה מה הם רוצים מהם הם להקה מעולה!!!!!

קרניjack

New member
אויש איתם....../images/Emo3.gif

כן צריך לכתוב להם.....אני אכתוב

hellofanickname

New member
../images/Emo80.gif|עורב| עשית טעות\=

עשינו את זה גם פעם על הראסמוס.. אז היה להם עוד תרוץ לרדת עליהם "בלה בלה בלה המעריצים הזועמים בלה בלה בלה" וכתבתי יפה!!P:p:

sapirush1

New member
אררר מעצבנים!

באמת סימפל כל הזמן בסיבובי הופעות אז זאת קצת בעיה ואפשר לחשוב כולה חצי שנה.. אני מחכה לדיסק החדש של אוונסנס כבר יותר משנה והוא יצא רק עוד 4 חודשים!

sp rock

New member
גרררר ראיתי

קניתי את הגילליון!!! בעעעע אני שונאת את מי שכותב את הפינה הזאת!!!! הם לא מבינים שאין להם אפילו זמן לדבר עם המשפחות שלהם אז הם רוצים שהם חיכתבו שירים וחוץ מזה נמאס שהם נתפלים לסימפל כל הזמן !!!!! מי שרושם את הפינה הזאת לך להז****!!!!

imri2

New member
אולי מי שכותב\ת את הפינה לא

אוהב\ת את סימפל פלאן. בגלל זה אולי כתוב שם דברים שליליים על הלהקה.

יאללה מה יש להם לראש 1

פעם הם היו עיתון טוב עכשיו ניראה לי שאין להם על מה ליכתוב אז הם מוצאים מישו יאללה אם הם כאלה חרא אז ניראה לי שהם יפסידו המון מנויים אפ הם ימשיכו ככה אבל עזבו אותם שיכתבו מה שבא להם אנחנו לא נפסיק לאהוב אותם !!!!!!!!!!!!

IVaLeRyI

New member
נצל"ש למנוים של ראש1

כתבנו ['ני וואל] מכתב למדור של הקוראים כותבים לגביי העצומה (גם הזכרנו את הפורום *קריצה*)...אז אם אתם רואים את המכתב שלנו שם, פליז תודיעו לנו.

למעלה