ראש1 מסכם שנה...:

westlife rules

New member
ראש1 מסכם שנה...:

(מקום ראשון מי שזכה..........) שער השנה- 1. בנחמין רוחאס.. 2.המורדים.. 3.ווסטלייף!! 4.ג´ניפר לופז.. 5.חברים!! זמר השנה- 1.אמינם! 2. ניק קרטר..... 3.נלי.. 4.ג´סטין טימברלייק... 5.אנריקה אנגלסיאס! זמרת השנה- 1.ג´ניפר לופז. 2.אבריל לאבין. 3.בריטני ספירס. 4.פינק. 5.שאקירה. תגלית השנה- 1.אבריל לאבין! 2.ט.א.ט.ו...... 3.טום ווילינג!! להקת הפופ של השנה- 1.ווסטלייף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2.בלו.. 3.אטומיק קיטן... להקת הרוק של השנה- 1.דה קולינג!! 2.לינקלין פארק. 3.רד הוט צ´ילי פפרז. 4.סיסטם אוף אה דאון. 5.פי או די. שוס השנה- 1.המורדים... 2.כריסטינה אגילרה משנה תדמית.. 3.החתונה של ג´ניפר לופז. תכנית הטלוויזיה של השנה- 1.המורדים.. 2.חברים!! 3.מכושפות.. 4.באפי ציידת הערפדים. 5.סדרות מרי קייט ואשלי.. 6.קטנטנות.. 7.הכי גאים שיש!!!! סרט השנה- 1.XXX 2.הארי פוטר וחדר הסודות. 3.ספיידרמן. פדיחת השנה- 1.מייקל ג´קסון. 2."נילה" המסעדה של בריטני ספירס. 3.אמינם נגד מובי. שמועת השנה- 1.שאקירה אנטישמית. 2.ג´סטין וכריסטינה. 3.דייויד בוגד בויקטוריה. זוג השנה- 1.ג´ניפר לופז ובן אפלק.. 2.בראד פיט וג´ניפר אניסטון. 3.שרה מישל גלר ופרדי פרניז ג´וניור.. 4.נטליה אוריירו וריקרדו מוז´ו. 5.אנריקה אנגלסיאס ואני קורניקובה. פרידת השנה- 1.ג´סטין טימברלייק ובריטני ספירס. 2.אנג´לינה ג´ולי ובילי בוב ת´ורנטון. 3.ג´ניפר לופז וכריס ג´אד. פרחת השנה- 1.כריסטינה אגילרה. 2.נטליה אוריירו. 3.בריטני ספירס. הורס השנה- 1.בנחמין רוחאס. 2.בראד פיט.... 3.אלכס בנד (דה קולינג) 4.פליפה קולומבו. 5.ניק קרטר... שיר השנה- 1.אבריל לאבין-complicated. 2.דה קולינג-wherever you will go 3.לאס קטשופ-שיר הקטשופ. 4.נלי וקלי-dillema. 5.ט.א.ט.ו-all the things she said. זהההההו

Azar Azar

New member
נמאס כבר מהשיר המאוס של אבריל

לכל חור הוא נבחר לשיר השנה או ב5 הראשונים זה שיר מגעיל וסקאטר בוי בהרבה יותר יפה וגם החדש שלה מכוער ומאוס אחרי ששומעים אותו 5 פעמים

yanivtr

New member
נכון(בערך...)

השיר הראשון שלה באמת מאוס, אבל החדש דווקא לא מאוס, שיר דיי יפה, אפילו אחריי ששמעתי אותו עשרים פעם... סקייטר בוי גם מאוד יפה

14מתן

New member
אני דווקא אוהב את im with u...

אבל complicaited ממש ממש מעצבן ! די כברררררררר אנשים קחו את עצמכם בידיים !

mprb

New member
סליחה על הבורות...

אבל מי זה בנחמין רוחאס

AndreaCorr ©

New member
מישהו מהמורדים ../images/Emo5.gif ../images/Emo168.gif

או קטנטנות
או מישהו אחר מהזבל הזה

Mandyִ

New member
לווסטלייף רולז ואנדריאה קור-

ווסטלייף רולז- כל הכבוד על ההשקעה אבל מה זה הנקודות האלה אחרי השמות של ניק וג´ניפר?? אנדריאה- לא זבל. טוב? המורדים. תוכנית שאנשים נהנים לראות. אוקיי?

yanivtr

New member
למדני-....

המורדים זה כן- זזזזזזזזזזזזזזבבבבבבבבבבבלללללללללללללללללללל

Azar Azar

New member
ואני חושב שהמורדים זה אחת התוכניות

הטובות שיש בטלוויזיה

Azar Azar

New member
ואני חושב שהמורדים זה אחת התוכניות

הטובות שיש בטלוויזיה

yanivtr

New member
אני ממש לא מתנצל

זאת באמת תוכנית חרא.... למקרה שאתם לא יודעים, חייבו את מנכל ערוץ עשר לראות את התוכנית הזאת שיבדוק אותה בעצמו שאין בה תכנים לא הולמים....(ויש בה ועוד איך....) למקרה שמישהו קרא את הכתבה בוואלה על התוכנית זה בדיוק מה שאני חשבתי עליה מההתחלה... ולחשוב שילדים בני עשר רואים את זה.....דוחה....

AndreaCorr ©

New member
זה לא שאני לא מסכימה איתך ../images/Emo168.gif

אבל אין מה לעשות אם הם נהנים - שיבושם להם

Azar Azar

New member
אתה יכול לחשוב כמה שאתה רוצה

אני לא יריב איתך אם התוכנית יפה או לא יפה אני חושב שכן אתה שלא ככה זה החיים

yanivtr

New member
גן לי אין שום כוונה לריב איתך

רק אמרתי את דעתי, ונתתי גם כמה עובדות שמחזקות את דעתי.... ואין לי בעיה שאתה רואה את התוכנית הזאת(כן יש לי בעיה שילדים בני עשר רואים את זה....) ואני מקווה שכאן הדיון על הסידרה המאוד מטופשת הזאת יפסק, כי זה ממש לא קשור לפורום הזה....

Mandyִ

New member
אני לא רוצה

לפתח את הריב/דיון/שיחה על המורדים כל אחד נהנה מדברים אחרים זה הכל.

למה אני לא זמרת השנה??? אני נורא

הקעתי השנה, אפילו כתבתי בעצמי חלק מהשירים ועמדתי כל היום בגשם. לא חראם על כל המאמץ?

למעלה