ראש 1
בראש 1 כתבו 20 עובדות על מש"ה למרות שאת רוב הדברים אנחנו כבר יודעים... אבל לא משנה, הנה: 1."שנות ה-70" שודרה לראשונה בארצות הברית ב-23.8.98 בסתיו הקרוב תעלה שם העונה השביעית שלה 2.השמות שניתנו לה בזמן העבודה על הפיילוט היו איומים במיוחד: "הילדים בסדר", "מרגישים בסדר", "צעירים מבוזבזים" ו-"קרוסלת השנים" 3.אף אחד לא יודע מאיפה פז (ווילמר ולדרמה) מגיע במקור,כנראה שגם לא נדע. התסריטאים החליטו לשמור את ארץ המוצא של הזר בחבורה בסוד, כמו גם את השם האמיתי שלו- פז אלו ראשי התיבות באנגלית של "סטודנט זר" 4.ווילמר, אגב, ידוע גם בתור הליצן של הסט והבנאדם הכי מצחיק מחוץ למסך. שאר השחקנים מספרים שלפעמים הם לא יכולים לצלם את הסצנות כמו שצריך בגללו. הם פשוט בוכים מרוב שהוא מצחיק 5.ארבעת הגברים שבחבורה נדרשים לגדל את השיער לצורך הסדרה, והם ממש לא מרוצים מהעניין. מכיוון שהם יודעים שאין להם ברירה, הם מתנחמים בתספורת שיעשו בחופשת הקיץ 6.פוינט פלייס, העיירה בה גרות הדמויות, היא לא מקום אמיתי, אבל מייצגת פרבר טיפוסי בגרין ביי שבוויסקונסין,ארצות הברית. הערים הגדולות בסביבה,שמוזכרות מידי פעם,דווקא כן קיימות 7.
אשטון קוצ'ר
, אחד מכוכבי הסדרה ומי שהיא הכי הועילה לקריירה שלו, כמעט פספס את התפקיד של קלסו לטובת תכנית אחרת בשם "רוח על המים".למזלו, רגע לפני שהוא התקבל ל"שנות ה-70" בוטלה הסדרה השנייה 8.אבל הדרך לכוכבות של
אשטון
לא הייתה קלה. בתור סטודנט באוניברסיטת איווה, הוא היה כל כך עני והתפרנס בין השאר מתרומות דם עבור כסף 9.את הדרך בעולם הבידור התחיל
קוצ'ר
כדוגמן. זה פרט ביוגרפי שהוא לא כל כך גאה בו. לטענתו, מדובר "בעבודה הכי טיפשית בעולם" 10.
טופר גרייס
, שמגלם בסדרה את אריק פורמן המתוק, שיחק דמות אפלה במיוחד בסרט "טראפיק". הוא הסביר שבסרט המדובר ניסה להתנער מהדמות הקלילה של אריק, וגם וגם שמח לעבוד עם הבמאי סטיבן סודרברג. 11.כמו
אשטון
, גם
טופר
פרץ רק ב"שנות ה-70". "עד גיל 19 השתתפתי רק בהצגות של התיכון ובקולג' הפסקתי עם זה",הוא נזכר. "האודישן ל'שנות ה-70' היה האודישן הראשון שלי" 12.מילה קוניס, שמשחקת את ג'קי ההורסת והטיפשה, נודלה באוקראינה ועברה עם המשפחה שלה ללוס אנג'לס בגיל 7. "ההורים שלי רצו חיים טובים יותר עבורי ועבור האחים שלי", היא מסבירה בפשטות את העבר 13.בתור ילדה, מילה לא חשבה שיום אחד היא תקח חלק בתוכנית טלוויזיה אמריקנית. "כשהייתי קטנה לא עניין אותי משחק", היא נזכרת, "תמיד חשבתי שהאנשים הקטנים שעל המסך גרים בתוך הטלוויזיה". 14.אבל בגיל 10 היא קיבלה תפקיד באופרת הסבון "ימי חיינו", היא הבינה את העיקרון והתלהבה. "אני מהאנשים שאוהבים להיות לפני מצלמה", מספרת קוניס. "זה לא רק צומת לב,זה גם כיף, מרגש ומאוד מלהיב" 15.היום היא כבר לא רואה את עצמה מחוץ להליווד. "אם לא התפקיד של ג'קי,הייתי מבלה את החיים שלי באודישנים ועוד אודישנים. אם הייתי נכשלת בהם, לא הייתי עושה כלום חוץ מלראות טלוויזיה 16.לעומת השלישייה הזאת, מי שתמיד היה בטוח ברצון שלו לשחק הוא
דני מאסטרסון
, הייד האדיש. הבחור מדגמן, משחק בפרסומות ונודד בין סרטיפ ומחזות מאז גיל 4.בעל ניסיון. 17.כששמע שמתוכננת סדרה חדשה שתעסוק בשנות ה-70, מאסטרסון ידע מיד שהוא רוצה להשתתף בה. מה שמשך אותו ל"שנות ה-70", חוץ מהאהבה שלו ללהקה הרולינג סטונס, זה הקאסט. "יש לנו בסדרה שחקנים ממש טובים. אנחנו גורמים לעלילה להיראות כמו שיחות בין חברים, ככה שכולם יכולים להתחבר אלינו", הוא מפרגן 18.לורה פרפון (דונה הדעתנית) אומרת שהדבר הכי טוב שהסדרה נתנה לה זה היכולת לבחור לעצמה תפקידים טובים בקולנוע. חוץ מזה, היא חלמה להיות שחקנית מגיל 15 ונהנית מכל רגע. "זה מספק לשחק, אני אוהבת את זה. זה אתגר תמידי בשבילי". 19.הזמן הרב שהם מבלים יחד על הסט גורם לחברי הצוות להרגיש שהם באמת חיים בסבנטיז, אבל הם גם יודעים שלא הכל היה טוב באותן שנים ולא ממליצים ללמוד מהחיים אז. "באותה תקופה אנשים לא היו מודעים להשפעות המזיקות של סמים וסקס לא בטוח, ואנחנו ממש לא דמויות לחיקוי", מודה
מסטארסון
20. ואם תרצו לשלוח מכתב לשחקנים, תוכלו לעשות את זה בכתובת הבאה: שם השחקן בסדרה ואחריו הכתובת: c/o That '70s Show Carsey-Werner Co., L.L.C. 4024 Radford Ave. Studio City, CA 91604 U.S.A
בראש 1 כתבו 20 עובדות על מש"ה למרות שאת רוב הדברים אנחנו כבר יודעים... אבל לא משנה, הנה: 1."שנות ה-70" שודרה לראשונה בארצות הברית ב-23.8.98 בסתיו הקרוב תעלה שם העונה השביעית שלה 2.השמות שניתנו לה בזמן העבודה על הפיילוט היו איומים במיוחד: "הילדים בסדר", "מרגישים בסדר", "צעירים מבוזבזים" ו-"קרוסלת השנים" 3.אף אחד לא יודע מאיפה פז (ווילמר ולדרמה) מגיע במקור,כנראה שגם לא נדע. התסריטאים החליטו לשמור את ארץ המוצא של הזר בחבורה בסוד, כמו גם את השם האמיתי שלו- פז אלו ראשי התיבות באנגלית של "סטודנט זר" 4.ווילמר, אגב, ידוע גם בתור הליצן של הסט והבנאדם הכי מצחיק מחוץ למסך. שאר השחקנים מספרים שלפעמים הם לא יכולים לצלם את הסצנות כמו שצריך בגללו. הם פשוט בוכים מרוב שהוא מצחיק 5.ארבעת הגברים שבחבורה נדרשים לגדל את השיער לצורך הסדרה, והם ממש לא מרוצים מהעניין. מכיוון שהם יודעים שאין להם ברירה, הם מתנחמים בתספורת שיעשו בחופשת הקיץ 6.פוינט פלייס, העיירה בה גרות הדמויות, היא לא מקום אמיתי, אבל מייצגת פרבר טיפוסי בגרין ביי שבוויסקונסין,ארצות הברית. הערים הגדולות בסביבה,שמוזכרות מידי פעם,דווקא כן קיימות 7.