ראש של

ראש של ../images/Emo19.gif

שיהיה לראש ולא לזנב... יאללה בואו נסכם שבוע :)
שיר השבוע של נועם:
שיר של ראש השנה שעשה לכם את השבוע:
שיר של אומן אחר שעשה לכם את השבוע:
אומן שעשה לכם את השבוע:
מאכל שבועי:
מאכל שאתם מחכים לאכול בארוחה של ראש השנה:
חוויה טובה שעברתם השבוע:
חוויה פחות טובה שעברתם השבוע:
אדם שעשה לכם את השבוע:
איפה אתם עושים חג?
תוכניות לשבוע הבא:
תמונה והמחשבים זה כמחווה לקורס מחשבים הארוך שאני יוצאת לקראתו ביום שני קורס של 4 חודשים.. :\\ שיהיה לכולם חג שמח ושבת שלום

השבוע עבר ממש מהר

שיר, בהצלחה בקורס
שיר השבוע של נועם: עכשיו את פה שיר של ראש השנה שעשה לכם את השבוע: שיר של ראש השנה? לא שמעתי שירי ראש השנה השנה (וגם לא ב5 שנים האחרונות) שיר של אומן אחר שעשה לכם את השבוע: פיקה - דידי שחר אומן שעשה לכם את השבוע: אין מאכל שבועי: טוסט מאכל שאתם מחכים לאכול בארוחה של ראש השנה: אין משהו ספציפי.. באופן כללי אני לא מתלהבת מכל הארוחות המשפחתיות האלה שרוב האוכל בהן הוא בשר ועוף וכל מה שאני יכולה לאכול זה מרק ותפוחי אדמה חוויה טובה שעברתם השבוע: הבשורה על הסרט שהתקבל לפסטיבל בהוליווד חוויה פחות טובה שעברתם השבוע: שיפוצים בחדר שלי, זה נחמד לקבל חדר חדש רק שאיזה שבוע גרתי בסלון בגלל כל הבלגן אדם שעשה לכם את השבוע: אין איפה אתם עושים חג? אצלינו בבית - היום באים המשפחה מצד אמא שלי, מחר סתם כל מיני חברים של ההורים שלי וביום ראשון המשפחה מצד אבא שלי באים אלינו - איך אני אמורה לשרוד את החג הזה? תוכניות לשבוע הבא: הופעה של בטי תמונה: אני בעבודה אז אין לי פה תמונות

יאללה באלי! ותענו גם אתם!

שיר השבוע של נועם: כנראה שיר של ראש השנה שעשה לכם את השבוע: חחח אנערףף שיר של אומן אחר שעשה לכם את השבוע: בין החלומות של דור ונשבע של חיים משה אומן שעשה לכם את השבוע: שום אומן ושום נעליים.. לצערי לא שומעת כל כך מוסיקה מאכל שבועי: אממ...... מאכל שאתם מחכים לאכול בארוחה של ראש השנה: אכלתי אפונה כזו טעימה חוויה טובה שעברתם השבוע: אממ... וואוו סיימתי טירונות,טקס השבעה וביקור של המשפחה, יומיים בצריפין,חג... חוויה פחות טובה שעברתם השבוע: שנפרדתי מאנשים שנקשרתי אליהם ממש.. ו.. שיגרת חיים חדשה. לגלות שאני עושה קורס של 4 חודשים שאני הולכת לטחון בו ת'חיים בערך. אדם שעשה לכם את השבוע: כל מחלקה 1 מפלוגת טופזז המדהימות.. איפה אתם עושים חג?סבתא. תוכניות לשבוע הבא:להתחיל לטחון 4 חודשים בערך. לסגור שבועיים.... איףףףף משמע גם בכיפור אני בבסיס... תמונה

המחצללת

New member
וואלה עדיף מאוחר מאשר אף פעם..חח

שיר השבוע של נועם: בורח כהרגלי...
שיר של ראש השנה שעשה לכם את השבוע: לא באמת.
שיר של אומן אחר שעשה לכם את השבוע: אותיות פורחות באוויר-אביתר בנאי, עיר בלי זיכרון-אביב גדג', לשים לך דיסק
אומן שעשה לכם את השבוע: פנחסוב
מאכל שבועי:חחח... הייתי חולה אז אכלתי רק מרק רימון ותפוח בדבש
מאכל שאתם מחכים לאכול בארוחה של ראש השנה:חיכיתי חיכיתי בסוף נהייתי חולה
חוויה טובה שעברתם השבוע: לחזור לתיאטרון!
חוויה פחות טובה שעברתם השבוע: חולה.
אדם שעשה לכם את השבוע: וואלה היו כמה..
איפה אתם עושים חג? חגגנו בביתי עם כל החפלה
תוכניות לשבוע הבא: כרגיל. בצפר. עבודה. תיאטרון. תנועה.
תמונה

למעלה