ראש של גבר?!?! מבולבלת!!!

oreli111

New member
ראש של גבר?!?! מבולבלת!!!

כאילו מצד אחד הוא לא רוצה מערכת יחסים מחייבת,אבל מה שיש ביננו זה ללא ספק מערכת יחסים . מצד אחד הקשר שלנו מתקדם רגשית ברמות מטורפות , שיחות יותר עמוקות , יותר רואים את הרגשות ביננו " מבט מחמשל " , אבל מצד שני בתכלס הקשר לא מתקדם לשום כיוון כלשהו (לא מתקדם לשום חברות) . הוא נעלם לכמה ימים לא מתקשר ולא כלום , ופתאום ביום בהיר הוא מתקשר והכי מראה געגוע ואהבה והכי מראה שהוא שם .. מצד אחד הוא עבר לתקופה קצרה רחוק מהבית והוא מכיר ויוצא ונהנה , אבל מצד שני ברגע שאני יהיה קרובה הוא ישכח מהכל ויעדיף להיות אך ורק איתי ...
אלוהים!!! - זה פיצול אישיות?זה התכחשות למצבנו או למצבו? או שזה משחק שלו?או שהוא בכלל לא מודע לכל זה?
ושתבינו - עכשיו שאני כותבת את זה הוא בדיוק מתקשר ומתעניין בשלומי והוא הכי נחמד שיש!

The good wife

New member
משהו פה מסריח

לי נראה שיש שתי אופציות:
1. הוא רוצה רק סקס, חד פעמית או לתקופה אבל בלי שום קשר מחייב. הוא משתמש בשיחות העמוקות בשביל להמשיך ולמשוך אותך ולתת לך הרגשה שיש שם רגש ואולי תקווה למערכת יחסים אמיתית
2. יש לו גם בחורות אחרות (או בת זוג קבועה) והוא מדבר ונפגש רק כשיש לו אופציה ולכן נעלם וחוזר.

בכל מקרה, אם את רוצה קשר רציני, לא נשמע שהוא מתאים לזה.
מה גם שלדעתי תמיד צריך להקשיב למה שהבן אדם אומר: "לא רוצה מערכת יחסים" זה אומר שהוא לא רוצה מערכת יחסים. לא שהוא רק מחכה למישהי שתוציא אותו מבדידותו ותגרום לו להבין שהוא בעצם כן מחפש אהבה.

oreli111

New member
בקשר לשתי האופציות-

הוא לא אדם כזה,קשה לו מאד להפתח לאנשים והוא אדם סגור מטבעו.אני יודעת את כל זה מהאקסית שלו שאני מכירה אותה אישית.אני לפעמים עיוורת אבל אני יודעת בוודאות שזה אמיתי ברגעים שאנחנו ביחד,אחרת לא הייתי כל כך מבולבלת.וזה דבר שבולט לעין,גם לי גם לאנשים הקרובים ביותר אליו וגם לאנשים הקרובים ביותר אליי.
ואנחנו נפגשים לעיתים רחוקות כי יש ביננו מרחק של 5 שעות,ולא מדברים הרבה כי הוא עובד כמעט כל היום

The good wife

New member
אז אני לא מבינה מה את רוצה

אם יש סיבה למה הוא לא בא ויש סיבה למה הוא לא מתקשר ואת בטוחה שהרגש אמתי - איזה תשובות את מחפשת?

אני אומרת מניסיוני שגבר שבאמת מעוניין ובאמת מרגיש נותן אותות כל הזמן. בעידן של היום שיש סלולרי, פייסבוק, אימייל ועוד אלף דברים תירוצים כמו "עובד" הם לא סיבה לא ליצור קשר ימים שלמים. תמיד אפשר לשלוח איזה הודעה מראה על חיבה.

yair and sveta

New member
המממ

תשמעי זה תלוי בני כמה אתם
בגילאים של 20 וקצת זה בסדר עוד להתנהג ככה כי רוצים לחוות את כל העולמות ולהנות מכל הצצדיים
אבל אם את מחפשת לבנות זוגיות ומשפחה כדאי לך לחפש משהו אחר ומהר כי מה שאת מתארת זה קשר של בילויים והנאה משותפים וזהו

שלום

יחסי אנוש הם מורכבים. צריך להתאים את הקשר לאופי רגשותיכם זה לזה וליהנות ממנו כמו שהוא בלי להגדיר יותר מדי, תנו לזה להתפתח למה שיתאים לכם.

lolypop6

New member
הוא לא רוצה מערכת יחסים מחייבת.

ז"א שהמערכת יחסים לא מחייבת אף אחד מכם לנאמנות מוחלטת אחד לשני. את רוצה שהוא כן יהיה מחוייב ונאמן במאה אחוז? תשני את הסטטוס.
את רוצה מערכת יחסים קלילה ולא מחייבת? תשאירי את המצב ככה, רק קחי בחשבון שהוא לא נאמן לך ולא חייב לך שום דבר.
ההחלטה בידייך

למעלה