ראש פינה

nadineharlev

New member
ראש פינה

פסטיבל אומנים ייפתח בקרוב בראש פינה אומנים יקרים הינכם מוזמנים להשתתף

גיטי123

New member
../images/Emo18.gif לתשומת ליבכם- ועדכונים!

המקומות המפורסמים בהמשך כמו: *ראש פינה *ביג נצרת בעבר התקיימו בהם ירידים כושלים, לכן דוכנים חישבו פעמיים- מפני שהאכזבה תהיה גדולה! קניון קריון בקרית ביאליק- עידכון חשוב! לאור תקריות האלימות ביריד הורחק משה פריינטה מהקריון ורק לבנו מותר להיות נוכח ביריד,בהשגחת הנהלת הקניון. קניון הגבעה בגבעת שמואל- גוסס. נא לא להתפתות לכל ירידי הנושא המפורסמים, המקום לא מתרומם. מירב קעקועים- אני מציעה להתמקד במה שאת טובה, שזה קעקועים ואיפור, חבל לספסר בדוכנים שנוחלים אכזבות בגלל שאינך מנהלת ירידים.

מולינקס

New member
ומה קורה במרום-נווה ?

חשבתי להגיע אבל אשמח אם תתני דו"ח על הפעילות שם. זה מתקיים היום אולי אקפוץ לביקור התרשמות.

ראש פינה

גיטי שלום, קודם כל תודה על הדיווח.
לגבי ראש פינה אני רוצה בבקשה לחדד, היו שני ירידים לא מדהימים בבית אבנת ולמעלה באתר השחזור. האם היה גם בקניון החאן? כי בכל הפעמים שעברתי באזור יש ליד קניון החאן פקקים איומים, המקום מפוצץ באנשים. שבת שלום

מולינקס

New member
היריד בגבעת שמואל

היום הייתי ביריד בקניון הגבעה בגבעת שמואל , היה לי יום מוצלח ביותר ולפי דעתי כול הדוכנים עבדו טוב. לא יודעת מאיפה הבאת את זה שהקניון גוסס אבל ניחה....שיהיה. תודה למארגנת איריס . כן ירבו מארגנים כמוך.

אורליהו

New member
יריד בחאן בראש פינה

השתפתי ביריד לראשונה בשישי שעבר. היריד הזה התנהל במשך תקופה ארוכה בהנהלת הקניון ללא תשלום ומהשבוע שעבר עבר להנהלתו של משה ונגבה תשלום. כאמור, אין לי נסיון ארוך שם מעבר לפעם יחידה זו, שהיתה מאד מוצלחת עבורי. אני מתכוונת להשתתף שם שוב בשישי הבא ואשמח לחלוק את רשמיי. למרבית הצער, כתוצאה כנראה מתחרות בין 2 הקניונים בעיר, עומד להיפתח יריד אמנים נוסף במטרופולין ראש פינה, בקניון הגליל (הקניון התחתון, הניצב ממש על הכביש הראשי) ב 18/6. (והוא היריד המפורסם בראש קובץ הודעות זה). לא נראה לי שהעיר הזו מסוגלת לתמוך ב 2 ירידי אמנים, אבל נראה...

למעלה