ראש עירית ק.מוצקין-חיים צורי דוגמא ומופת!

smiri

New member
ראש עירית ק.מוצקין-חיים צורי דוגמא ומופת!

אתמול קיבלתי טלפון מהלישכה של צורי. בסוף החודש יתחיל לפעול התיאטרון החדש בקרית מוצקין והבנייה בעיצומה. מסתבר שחתולה החליטה להמליט גורים ב"מרתף" של התיאטרון, בתוך מחילה צרה, ארוכה ומסתעפת. מיד שצורי שמע על החתולה עם הגורים, הורה לעצור שם את העבודה(היו אמורים לסגור את הפתח האחרון של המחילה הזו, ויצר איתי קשר. במשך יומיים נישמעו הגורים מיילילים (כך הסתבר בדיעבד) ואז אתמול שהגעתי לשם דממת אלחוט, לא היה ברור האם היא הוציאה אותם (מתוך פתח שעדיין קיים מתחת לדלת) או שאולי נטשה ובנתיים הם מתו. הפועלים המקסימים שם שראו ודיווחו על הגורים, אמרו שיש 6 עם עיניים פקוחות לא ממש הצלחתי להבין את הגיל ואם אכן עצמאיים.אבל הם חצו בקבוק מים מינרלים שמו להם מים ונתנו להם מהאוכל שלהם. אתמול הייתי שם וחיפשתי משהו כמו שעתיים ולא מצאתי או ראיתי דבר. החלטתי להשאיר כלוב לכידה(צורי נתן הוראה חוזרת לא לסגור את הפתח עד להודעה חדשה). היום בבוקר ניגשתי לשם שוב האמא נלכדה (כניראה במהלך הלילה) ובגלל שהגורים כבר היו רעבים החלו לילל מה שהקל את איתור המיקום שלהם.היא מיקמה אותם בחלק אחר שהיתה מלא בכיסאות,שולחנות וארגזים. צורי באותו הרגע הצמיד לי "2 עובדים" לפנות את כל המקום וליצור לי מעבר לחלק הפנימי. (אגב גם אתמול שהייתי הצמיד לי כל מיני אנשים שליוו אותי , הדריכו אותי לאן המחילות התת קרקעיות מובילות, לאיזה חדרים-הוא כל הזמן דאג שיעזרו לי למצוא את החתולים). לאמא ולגורים שלום,אצלי בבית כבר לא נישארו כלובי אישפוז פנויים, והאמא היא גם חתולת בר ופראית לפיכך, צבח חיפה המקסימים הסכימו לקלוט אותם אצלהם עד לגמילה של הגורים, האמא תעוקר ותחזור לטריטוריה ולגורים נחפש בתים). בקשתי אליכם, תפיצו בבקשה את הסיפור חשוב לי שכל המדינה תראה איזה ראש עיר יש לקרית מוצקין, שדואג ומלא בחמלה לבעלי חיים בכלל. ותרומתנו כאוהבי בעלי חיים יכולה להיות בשני מישורים: 1. להראות דוגמא ומופת של התנהגות של ראש עיר.-בפירסום הרחב של הסיפור 2.לרכוש מנויים/כרטיסים לתיאטרון החדש "היכל התיאטרון " בקרית מוצקין- ובכך אנחנו תורמים פעמיים, פעם אחת לתרבות במדינתנו ובפעם השנייה להצלחה של מקום שמי שמוביל אותו הוא אוהב בעלי חיים מושבע -

Cleopatra4

New member
בן אדם נדיר!

הפצתי את הסיפור אצלי בעמוד בפייסבוק ואעביר לאנשים. הלוואי והיו עוד ראשי עיר כמוהו ! תודה ששיתפת.

Mind Games

New member
כל הכבוד לו. ../images/Emo45.gif חבל שזה לא כך בכל רשות

מקומית.

למעלה