ראש ממשלתינו - לחקירע !

iftach

New member
ראש ממשלתינו - לחקירע !

רה"מ אולמרט יזומן לחקירה אצל מבקר המדינה בחשד לקבלת טובת הנאה בסך כחצי מיליון דולר מאת ארי שביט ויהונתן ליס המבקר, מיכה לינדנשטראוס, בודק חשד לפיו בני הזוג אולמרט זכו להנחה מופלגת ברכישת דירת גן ברחוב כרמיה בירושלים; על פי החשד, מקורבים של אולמרט פעלו כדי לסייע לחברה הקבלנית ששיפצה את הבית לזכות באישורים חריגים מעיריית ירושלים, אישורים שהגדילו משמעותית את רווחיות הפרויקט; לשכת רה"מ: "ראש הממשלה לא קיבל שום פנייה ממשרד המבקר"

toxic2004

New member
גם מלשכת עמרי שרון נמסר בזמנו

שלא קיבלו שום הודעה ושום חקירה. אל תדאג אודי, בקרוב.

nizanm

New member
../images/Emo6.gifקקטוססססססססססססססססס ! תחגוג!

אני מקווה שהמערכת המשפטית ומערכות האכיפה - יעמדו במבחן בוזגלו.

ששוקי יפעל,ולו כעת,באיחור של חודשים

ובינתיים-ממשלת חירום עד הבחירות ! הקקטוס ב"הארתץ" היום. "ממשלת חירום לאומית" ================== ההנהגה הקיימת מיצתה את יכולתה. יבואו אחרים ויובילו את העם האבל. גם לפני מלחמת ששת הימים הוקמה ממשלת חירום, כולל חרות. זו לא בושה להתעשת ולתקן. את הסכינים הארוכות ישלפו אחר כך, בוועדות חקירה. מרק בריל כפר סבא ---------------------------------------------------------------------------------

nizanm

New member
ככפר סבאי, אתה לגמרי לגמרי לא רציני

וחבל. אתה לא מתכוון לעבור לתל אביב? שם תהיה יותר קרוב למשרדי התנועה. מה? אה? הה.

nizanm

New member
יהודי מארץ ישראל.

ומה שמי? יהודי מארץ ישראל. איפה אני עובד? יהודי מארץ ישראל. מנין לקוח הקטע ומהו סיפור הקטע? בין הפותרות נכונה - יוגרל פרס. בעבר כפר סבאי, ומאז עברתי גילגולים אחדים בהתאם לנסיבות שהיו קשורות בלימודים, עבודה, מגורים ובילוי.

nizanm

New member
אנ-ני??? אנני גיהקתי??? אתה ראית???

אני רק מפער, מגהר ומשהק ברבים. אני בחיים לא גיהקתי לא ברבים ולא ביחידות. תתנצל. התנצלותך נתקבלה. חברים.

למעלה