ראש ממשלה -אלק

liorsm

New member
ראש ממשלה -אלק

לא מבין את אריק שרון לא יודע לקבל החלטות והשמאל משתמש במלחמת לבנון נגד העם מהר אריק שרון הביתה רוצה כמה עצות מחייל פשוט: 1) הודעה בתקשורת אין יותר עובדים לא חוקיים אזרח פלסטיני שיימצא בשטח ישראל דמו בראשו. 2) מחבל שעושה פיגוע התאבדות לא מפחד על חייו - צריך לגרום להם להפסיד קרי בני משפחה/ רכוש. 3)מצור על הערים הפלסטיניות תוך השמעת תעמולה ברמקולים שהדבר הכרחי בגלל מעשה הטרור 4)יד חופשית לחיילי צה"ל להרוג. 5) תקיפת לא מבנים אלא להרוג מאות אחרי כל פיגוע להשאיר את ההומניות לצרפתים.. ואם אריק שרון החלטות כאלה קשות לך לך הביתה עדיף למות במלחמה ולא כברווז במטווח השואה אמורה להזכיר לנו את זה!!!!

Observador

New member
ראש ממשלה-אלק

אני בהחלט מסכים עם דברים של קודמי אני חושבת שאנחנו לא עושים מספיק על מנת לעקור את הטרוריסטים איפה שכואב להם. רכוש יותר כואב להם מאשר חיי אדם, כאשר יושבים בסוכת אבלים על מפגעה צריך לקחת את משפחתו ו"לגרש" אותה מהארץ לצרפת יכול להיות רעיון טוב, ולהרוס להם את הבית אז יחשבו פעמיים לפני שיתפוצצו לנו בפנים. להחרים להם נשק לפוצץ בנין ריק של המשטרה לא מספיק. דבר שני הוא לא להחזיר להם את הגופות לקבור אותם במקום לא ידוע יחד עם חזיר על מנת לבטל את השהידיות שלהם. צריך לתת להם איפה שכואב להם ולא סתם להרוג אותם ולהפוך אותם לשהידים (כי הרי הם מאמינים בזה או שהם מתפוצצים על מנת לקבל כמה גרושים למשפחות) ןזה בפעם אני לא יודע כמה ש"מוכרים" אותנו בזול ואנחנו מבליגים, כמו באורך כל ההיסטטוריה של העם שלנו. אם הממשלות שלנו רוצים עוד חורבן ולגרש אותנו שיגידו מראש ואנו נקח את הפקלח ונלך.

למעלה