ראש מגבר מנורות..

declon

New member
ראש מגבר מנורות..

לפני כמה ימים יצא לי להקליט באולפן קטן עם מגבר לבוגה מנורות עם בוקסה של חלילית, סאונד סוף הדרך. הקטע שניסיתי מדי פעם להשתמש בדיסטורשן שלי (בראונד פיג של פיגי FX) שהוא סוף הדרך, אבל פשוט לא מתקרב לסאונד של הדיסטורשן של המנורות.
אז זה קצת עיצבן אותי, ואז חשבתי: למה לא למכור את הדיסטורשנים, שיהיה לי בפדאלבורד רק ווה ווה ודיליי נגיד, ולהסתובב עם ראש מנורות? נגיד זה: http://halilit.com/?action=recshow&subcat_id=8&item_id=1344 שמאפשר גם ארבעה ערוצים, שאפשר יהיה להשתמש בלייב. ואז קצת כבד מבחינת משקל, אבל הסאונד הוא מנורתי קבוע ותמיד בנזונה.
הראש הזה הוא סתם משהו שראיתי, פשוט אני רוצה יותר משני ערוצים, עוד לא יצא לי לשמוע אותו (רק ביוטיוב). אגב עד כמה הבוקסא משפיע על הסאונד? האם הרעיון הזה יכול לעבוד? ואם יש לכם עוד הצעות למגברים מנורות. (הקטע שבחלילית יש לי 30% הנחה אז זה די אחלה בשבילי לקנות שם.)

הרבה נגנים עושים את זה - מסתובבים עם ראש

הבעיה היא להיסחב עם הדבר הזה.

הבעיה השניה היא שמנורות לא אוהבות שמטלטלים אותן,
אז גם עניין האמינות נכנס כפקטור חשוב לתמונה.

><>

TheNightcrawler

New member
בוקסה מאוד משפיע על הסאונד

לא רק מבחינת גודל פיזי של הרמקולים ונתינת ווליום, האופן שבו הם מחוברים בן עצמם (Series/Parallel) גם משנה קצת את הסאונד, וכנ"ל לגבי ההתנגדות של הרמקול, שהוא גם משנה את הצליל.

יש לי כאן VINTAGE 30 עם התנגדות 16 אום וגם אחד של 8, הם נשמעים שונה קצת.

ברוך הבא לעולם המשחקים הלא נגמר של מגברים ורמקולים.

declon

New member
...

חח כן אבל באופן כללי, בסופו של דבר, הסאונד יותר טוב - נכון?
נגיד אני אקנה את הראש הזה ובוקסה שתהיה שלי, ולהופעות קטנות אני אקח רק את הראש. יש אפשרות לחבר את הראש לקומבו שיילך ישר אל הבוקסה שלו?או שאני יכול רק לתוך האינפוט שלו מה שישנה לי את הצליל?

רונן ס

New member
שתף אותנו כיצד יש לך 30% הנחה בחלילית?

מוסיקאים מקבלים שם 20% למיטב ידיעתי.

theriddler

New member
הנחת עובד?

איך בדיוק מוזיקאים מקבלים 20% הנחה?
יש סיסמא שצריך להגיד?

DC400

New member
באמת מוזר