ראש השנה

skipo1

New member
ראש השנה

שמעתי אתמול בגלגל"צ שיר חדש של עברי.. ראש השנה.. כנראה לקראת החג.. מישהו יודע איפה אפשר לשמוע/להוריד?

chaaai

New member
מה ברוכה הבאה? מה?

היא/הוא רק שאל/ה שאלה... =\ התלהבתם מהשרשורים של קבלות הפנים... P:

sharwan

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

יואוואואואואואו!!!! הרגת אותי!!!
הרג אותי הרג אותי הרג אותי!!! תשאל את שירה

LiLiNkA

New member
היה כתבה קטנה על השיר

שזה בעצם חידוש מעניין ושונה לשיר של ראש השנה בעיתון ידיעות אחרונות .

כתבתי את המילים מתוך שמיעה...

מישו יכול לתקן אותי אם יש מה לתקן? בראש השנה בראש השנה אין לי כוח למילים בראש השנה בראש השנה כל כך בא לי להפסיק לדבר לספר לנסות לגשר לוותר לשקר להצליח יותר ויותר מתמיד, מתחשק לי מגע של יד שאוהבת ולא מכאיבה... בראש השנה בראש השנה כדורים שהביאו מנוחה נכונה בראש השנה כמו בראש השנה יש ראש של אזרחי מדינה מדבר מספר מנסה לגשר מוותר משקר להצליח יותר ויותר אם תמיד מתחשק לי מגע של יד שאוהבת ולא מכאיבה בראש השנה בראש השנה הראש מתנגנת מנגינה משונה בראש השנה בראש השנה זה רק לי מוזר שהכל השתנה מדבר לספר לנסות לגשר לוותר לשקר להרוויח יותר ויותר אם תמיד מתחשק לי לראות כמה נעים זה היה יכול להיות...

dabnir15

New member
היום שמעתי אותו 3 פעמים!

פעם אחת בגלגלץ ופעמיים ברשת ג'.. האמת אני די אוהב את זה:].. זה שיר חמוד למדי..

skipo1

New member
בכל זאת..

מישהו יודע איפה אפשר להוריד/לשמוע את השיר המלא..

mayan d11

New member
מה אתם אומרים על השיר? ../images/Emo179.gif

אני יודע שבפורום אחרים (אמממ אביב גפן חחח) היו אומרים שזה התמסחרות ובלה בלה בלה אכפת לכם או לא אכפת? לדעתי שיר יפה וחמוד ומטרה טובה

למה התמסחרות?

למה הרצון של עברי לעזור ולתרום, ולעשות את זה בדרך הכי טובה שהוא יודע - דרך האומנות שלו, יכולה להחשב כהתמסחרות ? אני מסכימה איתך שהשיר יפה והמטרה בהחלט טובה, אבל "חמוד" ? הוא לקח שיר אופטימי, "חמוד" (קלאסי אם תרצה) והפך אותו למשהו שונה. השיר מדבר על מציאות מסויימת שלצערנו קיימת, ולכן הוא עצוב וכואב. בו בזמן הוא מדבר על רצון ותקווה לשנות את המציאות הזאת ולהתחיל מחדש, וכך האופטימיות שהיתה בשיר נשמרת (לפחות בחלקה). נקווה שהמסר שהשיר מנסה להעביר והתרומות יעזרו לאלה שזקוקים להם, ושתהיה להם ולכולנו שנה טובה.

mayan d11

New member
לא אמרתי שזה התמסחרות ../images/Emo179.gif

אמרתי שבפורום אחר והבאתי דוגמא אביב גפן... אם אביב גפן היה עושה את זה היו אומרים שהוא המתמסחר לי לא ממש אכפת מהשטויות האלה

למעלה