ראש השנה

צאט ניק

New member
ראש השנה

חזה בשנה הבאה ועל הבטן והירכים נעבוד בעוד שנתיים. <מוגש בחסות פלאסטיצאט בע"מ-המרכז לטיפולים קוסמטיים ופלסטיים>

א י ל ה

New member
ראש השנה

אתה מקבל מאיתנו תכנית חדשה "ראש לימבו מחבק את אמריקה", אז רק תזכור שהרפובליקנים הם אלה שמחבקים אותך! <עוד מובאה מתוך הספר הכל כך חשוב ואלמותי, "איך להזכיר את החג היהודי הראשון בתשרי מבלי לומר את שמו במפורש">

ראש השנה:

פונינט! הארכת שיער מלאכותית+צבע+החלקה יפנית+פוני - בשלושת אלפים וחמישים שקלים בלבד! מבצע!

פינליש

New member
ראש השנה

גדול מאי פעם. לא נקטין יותר, נעשה גם מה שלא מצפים מאיתנו.

א י ל ה

New member
החלקה יפנית

וסכין יפנית - יש להן עיניים מלוכסנות? <כן, זו עוד דרך להגיד "ראש השנה" בלי להגיד "ראש השנה" בכלל>

פינליש

New member
ראש השנה

פינה, פינה ועוד פינה. <פינליש בעד גרוזינים מתוסכלים שלכובע שלהם שלוש פינות>

את ראש השנה הזאת פספסנו

<ימח שמו נסראללה> <במקומו קיבלנו ראש אחר (פיקוד צפון) וחבל> נקווה שלא נפספס את ראש השנה הבאה

צאט ניק

New member
והתחזית לשנה הבאה

בסך הכל צפויה שנה ממוצעת. יותר גרועה מהשנה שחלפה אבל הרבה יותר טובה מזו שתבוא אחריה............ <התחזית מוגשת בחסות איצאטגנין בע"מ-תחזיות שחורות, קריאה בקפה שחור, מאגיה שחורה>

צאט ניק

New member
ולסיום הרשו לי לאחל לכולם

שינה טובה <מוגש בחסות תשלובת צאטחרופ בע"מ-המרכז לשינה טובה ומנוחה נכונה>

שנה טובה

שנת שלום ובטחון, הרבה בריאות אישית אושר ועושר. מאחלת מכל הלב א. אינשטיין אינשטיין המקורית והיחידה שמבינה שמאחולי שנה טובה לא עושים צחוק...

לא לא

אני היא א המקורית היחידה ששולחת לכם איכולי חג למשל קציצות דגים או מרק עוף וזה בגלל שאני היחידה פה שמבינה שממאכלי שנה טובה לא עושים בבית יהודי צחוק.שלומנו ובטחון קיבתנו תלויים בזה.

מודיעה:

לרגי העדרותי הצפוייה בחגים, א.א 00:00 תמלא את מקומי. ע'מ למזער נזקים, מתבקשים החברים לפנות אחרי החגיגות. תכלה שנה וקללותיה.

צאט ניק

New member
ספור המוקדש ל-א המקורית היחידה

שמעתי אותו מאמנון בירמן, עיתונאי ומחבר תשבצי היגיון. לחמו של בירמן היה עסק לשיווק גרעינים. גרעיני עפולה המיתולוגים. וכמו לכל עסק מצליח קמו לו חקיינים ומתחרים. כשבירמן שאל את חמו מה הוא אומר על החקיינים שצצו לו ענה לו החם כך: זה שאני משווק את הגרעינים שלי כבר 30 שנה תחת השם "מגדן" והם, מכל השמות בעולם, בחרו לקרוא לעצמם "מגדל"-מילא זה שאני משווק את הגרעינים שלי כבר 30 שנה בשקית ירוקה-צהובה והם בחרו באותם צבעים-ניחא. אבל מה שבאמת מרתיח אותי זה שהם כותבים על האריזה "היזהרו מחיקויים"...............

למעלה