ראש השנה

ראש השנה ../images/Emo124.gif

או אה מה קרה כולנו נוסעים לאומן בראש השנה...
...
...
יש לנו צדיק רחמן
ושמו רבנו נחמן
נמצא באומן מתפלל עלינו כל הזמן
חסידי רבנו נחמן נוסעים לאומן!!!!!!!

הרשמה לאומן

הראש השנה לי עולה על הכל ולמה לא יזהרו כל המקורבים אלי ליהיות אצלי כולם על ראש השנה איש בל יעדר? השם יתברך יודע שאין זו בירושה מאבותיו רק השם יתברך נתן לי זאת במתנה שאני יודע מה הוא ראש השני...אתם חושבים שרק אתם תלוים בראש השנה שלי?כל העולם תלו
י בראש השנה לי נ נח נחמ נחמן מאומן!!!
איש בל יעדר
להרשמה

../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif

|
או
אה מה קרה רבנו אמר ליהיות בשמחה כל הזמן בשמחה.. ראש השנה שלי...אייי הניגונים של ראש השנה....אנשים אחרים היו מרוצים שיהיה לכם ראש השנה כמו שיש לכם!!!!! רבנו מחכה...איש בל יעדר.. עבדו את השם בשמחהה...........יש נהר כזה גדול
שמטהר מכל הכתמיםיש כתמים כאלה...שאי אפשר להסיר...אבל רבנו...נהר המטהר מכל הכתמים
.. אני איש פלא ונשמתי פלא גדול חידוש כמוני עוד לא היה בעולם... העיקר הוא הרצון ההשתוקקיות הכיסופים והגעגועים
| חסידי רבנו שמחים כל הזמן

עיקר היהדות זה רק תמימות../images/Emo163.gif

רבנו זצ"ל היה אוהב מאוד את העבודות הפשוטות של סתם בני אדם האנשים הפשוטים והכשרים והיה אוהב מי שיכול לומר הרבה תחינות ובקשות בתוך הסידורים כדרך ההמון עם הכשרים והיה מוכיח ומזהיר אותנו כמה פעמים לזמר זמירות בשבת והיה מקפיד וכועס מאוד על מי שהוא חכם בעיניו ואינו מתאמץ לזמר זמירות בשבת ובמוצאי שבת או שאר עבודות פשוטות " "כי עיקר היהדות זה תמימות ופשיטות וחוכמות אין צריכים כלל"

אין דבר יותר גדול מזה"!!!"

אומן אומן ראש השנה "איש בל ייעדר" "מה אומר לכם; אין דבר יותר גדול מזה"!!!"אם לאכול אם שלא לאכול אם לישון אם שלא לישון אם להתפלל (רוצה לומר להתפלל בכוונה) אם שלא להתפלל אך ורק שתהיו אצלי על ראש השנה!

|לביש שיר חדש שהוא סגולה נפלאה ../images/Emo23.gif

בס"ד
יש שיר חדש שהוא סגולה נפלאה
נפלאה
להצלחה
,רפואה
לשמירה
ולכל הישועות
נ
נח
נחמ
נחמן מאומן
עם חתימת הפלא
נ נח נחמ נחמן מאומן "כל העולם וכל והממשלה לא יודעים מי אני.... אני אודיע לכם עכישו מי אני. להודיע ! להודיע ! להודיע ! אני נ נח נחמ נחמן מאומן להקמא שכינתא מעפרא לביאת משיח צדקנו ולבנין בית מקדשנו ותפארתנו שיכנה במהרה בימינו אמן הקדוש ברוך הוא אנחנו אוהבים אותך

א ב נ י ת

New member
של מי השיר הזה ?

ניראה לי שאלה מילים לא כל כך עתיקים מהזמנים של רבי נחמן. תתקני אותי אם אני ביאמת טעיתי. אני מצאתי עוד דברים על ראש השנה. דברים טובים לעשות בראש השנה גם לא באומן. הנה מקדוש מאיר´ל פרימשלאן שאני לא יודעת מי זה. אולי היה באומן אולי לא. אולי את יודעת. אבל יש כאן הדרכה ממנו איך להיתפלל בראש השנה. מאד אהבתי את זה.

../images/Emo23.gifשיר של נ נח נחמ מאומן../images/Emo23.gif

להגיד מילה פשוטה נ נח נחמ נחמן מאומן זה גאולה אמיתית רק בבוקר נ בפה :נ נח לשיר בשמחה נ נח ועל ידי זה , יתקרבו כולם לרבינו וזה זה הגאולה ,עיקר הגאולה זה רבינו! זה השם נ נח ,זה עיקר הגאולה , נ נח נחמ נחמן מאומן בזה תלוי עיקר הגאולה ,זה מסוגל לכל אחד, בכלל ובפרט כל אחד שיתפלל ויגיד בפה : "זכות רבינו הקדוש שיגן עלינו ,על כל ישראל זכות נ נח נחמ נחמן מאומן ...." זה כל העולם רחוקים מזה .... זה כל העולם ,רחוקים מזה ... {ולא העולם מחפשים את זה , אם אנחנו נגיד ? אם אתם אומרים לעולם העולם אפילו היו הרחוקים שביותר, הם מחפשים ,דרך פשוטה מאוד ודבר קל להתקרב לקדושה , בשביל להתקרב לצדיקים

למעלה