ראש השנה קרב מה התוכניות שלכם לחג? איפה אתם מתארחים? מה אתם אוהבים לאכול?
ר רוני ודי New member 9/9/07 #1 ראש השנה קרב ../images/Emo74.gif מה התוכניות שלכם לחג? איפה אתם מתארחים? מה אתם אוהבים לאכול?
T The Spongebob Girl New member 10/9/07 #2 .... התוכניות שלי זה לבלות ולישון (מה שאני עושה רוב הזמן עד הצבא ) בערב חג עצמו להיות בבית עם המשפחה (אנחנו המארחים) כנראה שדודים שלי יבואו אלינו אני אוהבת לאכול גפילטעפיש וקוויאר
.... התוכניות שלי זה לבלות ולישון (מה שאני עושה רוב הזמן עד הצבא ) בערב חג עצמו להיות בבית עם המשפחה (אנחנו המארחים) כנראה שדודים שלי יבואו אלינו אני אוהבת לאכול גפילטעפיש וקוויאר
C Crunch2 New member 10/9/07 #3 ... להשתעמם עם המשפחה ... ולשמוע חפירות "מרתקות", לחזור הביתה ולקרוע את "העיר". אני עושה אצל דודה שלי, ובנוגע לאוכל- שום דבר מיוחד ואני שונאת גפליטעפייש, למרות שאני פולניה.
... להשתעמם עם המשפחה ... ולשמוע חפירות "מרתקות", לחזור הביתה ולקרוע את "העיר". אני עושה אצל דודה שלי, ובנוגע לאוכל- שום דבר מיוחד ואני שונאת גפליטעפייש, למרות שאני פולניה.
L lonush New member 12/9/07 #4 עונה תוכניות לחג: ב12 לחודש לסדר את החדר, להכין מזוודות לארה"ב להכין שיעורים, לעזור לאמא עם האוכל לחג ב13 להתארגן עם המזוודות, ולהיות מוכנה לטיסה ב14 טסה לארה"ב אני מתארחת אצל סבא וסבתא שלי בקריית אונו ממ.. אני אוהבת לאכול.. גפילטע, סלטים
עונה תוכניות לחג: ב12 לחודש לסדר את החדר, להכין מזוודות לארה"ב להכין שיעורים, לעזור לאמא עם האוכל לחג ב13 להתארגן עם המזוודות, ולהיות מוכנה לטיסה ב14 טסה לארה"ב אני מתארחת אצל סבא וסבתא שלי בקריית אונו ממ.. אני אוהבת לאכול.. גפילטע, סלטים