ראש העיר מבקש להודיע:

עציון

New member
ראש העיר מבקש להודיע:

מאחר ומרבית העיר פקוקה אם בגלל מדרכות משופעות...אם בגלל כבישים חסומים בסחף...אם בגלל כבישים בתיקון 80 שנה...אם בגלל רכבת עילית/,תחתית...אם בגלל הרב מלכה...הרב גורן..הרב את ריבם... הוחלט: כדי למנוע פקקים יועסקו כל תושבי העיר בניקוי הסחף...בישור כבישים...בצביעת מדרכות...בסגירת רחובות....בעיקור עצים כך שלא יצטרכו חלילה התושבים לצאת מעירם האהובה וכך גם ימנעו פקקים. לא יהי יותר צוארי בקבוק. העיר עצמה תהיה בקבוק ונא לא לשכוח לזרוק לאחר השימוש למקום איסוף הבקבוקים. (כדי שתהיה גם עבודה לאספני עיריות כמו מלאבס)

מיכל שב

New member
הרגת אותי מצחוק!

אני אתמול חזיתי במחזה שלא נראה כמותו כבר 14 שנה (מאז שסיימתי את התיכון). רחוב התשעים ושלוש היה מוצף מים וכמויות אדירות של בוץ וסחף. מסתבר שבגן הרב קוק כרו בור (אין לי מושג למה) והאדמה פשוט נסחפה עם הגשם. בפתח תקווה מתנגדים למערכת ניקוז תקינה (בשביל מה? זה עולה המון כסף ויש רק יומיים חורף בשנה) והרחוב (כולל המדרכות) היה מוצף. אותי הרגיז משהו אחר - אחרי שהייתי מאושרת שהאוטו שלי זכה לשטיפה חינם, התיישבה על מכסה המנוע (כדי להתחמם) החתולה שלנו ולכלכה אותו בבוץ. אם אני אתבע אותה בבית המשפט - יש סיכוי לזכות?

../images/Emo6.gif רעיון מעולה

בעיקר אחרי שהבוקר לקח לי מעל שעה להגיע למשרד, מה שביום רגיל לוקח 20 דקות שונאת חורף

מיכל שב

New member
שקט../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif

חורף זה נפלא!!!!!!! חורף זה ברכה!!!!!!! חורף זה תחושה נקיה וריחנית!!!!! חורף זה דבר קצר, אז שבי בשקט 4 חודשים עד שהסבל יחזור

Octavarium

New member
../images/Emo31.gif

אומנם "חורף זה ברכה!!!!!!!" אבל אל תשכחי שקיץ זה בריכה... ואני אישית מעדיף את זה

מיכל שב

New member
שקט גם אתה../images/Emo70.gif../images/Emo8.gif

אתה יכול לשחות בבריכה מקורה גם בחורף או בשלוליות (אם אתה מעדיףך בריכה לא מקורה). אני דורשת שכל אוהבי הקיץ, יכנסו ומיד לתרדמת החורף שלהם ויתנו לי להנות מהקצת גשם והקצת קור המבורך הזה

danieli rose

New member
אבל...

זה לא שהוא רוצה את הבריכה.. הוא רוצה את הדברים הנלווים לזה... (ע"ע...הרבה בנות בביקיני :) ) חורף

מיכל שב

New member
אה....

עם הטיעון הזה אני לא יכולה להלחם. יחד עם זאת, כיון שאני אוהבת חורף, אני מציעה לנצל את החורף כדי לעבוד על הקוביות בבטן כדי לשפר עמדות לקראת הקיץ הבא

למעלה