ראש העיר - חיים אביטן

R-יק

New member
ראש העיר - חיים אביטן

הבוקר שמעתי ברדיו שראש העירייה שלנו הולך לעשות המון בלאגן לגבי מעבר הרכבת בעיר. ולמען האמת זה מתווסף לשורה ארוכה של מעשים שבניגוד לקודמיו שרק דיברו הוא עומד אחרי מילותיו. זהו. רק רציתי לשתף בהרגשה שהעיר ממש עוברת שינוי לטובה וממש מרגישים את זה. אז כל הכבוד למר חיים אביטן. מה דעתכם?

iEyal

New member
אני אומר: נחיה ונראה...

נכון, באמת מרגישים שינוי באוויר בזמן האחרון, אפילו השבוע עיצבו לנו מחדש את הכיכר בשכונה (עשו עבודה יפה
) אבל לגבי מעבר הרכבת, אם הוא יצליח להזיז משהו זה יהיה אדיר בשביל העיר וזה יקנה לו המון נקודות זכות מהתושבים אבל אני לא חושב שזה משהו שבשליטתו כל כך... אז לצאת בהצהרות כאלה זה די "לא בוגר" כי יש המון גורמים מעבר לעיריה שצריכים לטפל בזה ולתת כסף וכו'...

sonic15

New member
לי לא ממש אכפת כי העיר הזאת תקועה במקום

אני גם ככה כנראה בקרוב עובר לתל אביב עיר שבאמת מתקדמת כל הזמן חדרה נמאסה>_<

iEyal

New member
"עיר שבאמת מתקדמת כל הזמן..."

אין עוד כמו ת"א בארץ... לטוב ולרע אני אישית חושב שזאת לא עיר שכיף לגור בה (מחירי מחייה גבוהים, מצוקת חניה, וכו') נחמד לבוא לבקר בה מידי פעם, ולחזור למקום השקט שלנו כאן בחדרה...

R-יק

New member
../images/Emo45.gif אני איתך לגבי ת"א

זו עיר שכייף לבלות בה - אולי. נכון, במרחק יריקה יש לך את הכל - אבל - זיהום האוויר שם הוא גבוהה מאוד, אין חניות, כל הזמן פקקים או במקרה הטוב לחצי תנועה. אני לא אומר שחדרה היא כליל השלמות, אבל בשבילי היא עדיפה על ת"א

Mrs Vertigo

New member
../images/Emo112.gifלגור בתל אביב -

סיוט אחד גדול. תל אביב זאת באמת עיר שטובה לביקורים פעם במה זמן, סוג של בריחה מהשקט שיש לנו כאן, ואני לא חושבת שאנחנו צריכים כל כך הרבה מהרעש של תל אביב. הזיהום שם נוראי, צפוף, דברים הכי ביזאריים בעולם - תמצא שם. נכון שאפשר למצוא משהו יפה במוזרות ובצפיפות שלה, אבל במינון תל אביבי זה לא הדבר הכי טוב בעולם. אתה 40 דקות נסיעה מתל אביב ואתה לא צריך להתאמץ כדי לסוע לשם - זה נשמע הרבה יותר קל וחביב.

MADMUAZEL

New member
אני שמעתי כל מיני דברים רעים על ראש-העיר שלנו

ואני לא בטוחה שזה במקום לשבח אותו, בטח לא בשלב זה.

iEyal

New member
את מדברת על שמועות...

שמועות, מפה לאוזן אני משער הוא מדבר על מעשים - ועל מעשים אי אפשר להתווכח, כי רואים תוצאות בשטח...

R-יק

New member
כמו שאייל אמר

שמועות זה דבר נזיל... היום יאמרו שהוא X ומחר שהוא Y. אני דיברתי על העובדה שהוא מזיז דברים. קודמיו לא היו טלית שכולה תכלת - ואולי גם הוא לא אבל הוא לפחות עושה את תפקידו.

MADMUAZEL

New member
עם כל הכבוד למעשים בשטח,

אני לא חושבת שזה מכפר על שחיתויות. ויותר מזה לא אומר - מי שרוצה , שיברר בעצמו.

MADMUAZEL

New member
נכון, אני מודה...פשוט אחרי ראש-העיר הקודם

היו לי ציפיות ואז התברר שגם הנוכחי לא "חף" מענייני ניצל מעמד וכוח אבל תראו איך הממשלה נראית...(חיים רמון, אולמרט, אריק שרון ובנו, משה קצב וכו וכו)...(עוד קצת מירמור
)

MADMUAZEL

New member
צודק.....אבל צריך לדרוש מהמנהיגים להיות ישרים

ולא לוותר להם - כדי שהעיקר שלא יגידו עלי שאני ממורמרת ! שלא יעבדו על הציבור ויכניסו כספים לכיסם - ומיש ממתנהג כך - צריך להעיף אותו ! (חשוב לי שיהיה צדק וצריך להיות חשוב לכולם!) (או כמו שהישראלית שבי הייתה אומרת: מה אני פראיירית ?) אבל באמת - צריך לגנות כאלה מקרים ! ובקשר לחיים אביטן - אני אתן רק רמז - עניין המכרזים באולגה...זהו יותר לא פוצה את פי בעניין.

R-יק

New member
לא מכפר. ברור

אבל - לפי ראות עיני - עדיף אחד ש"גונב" ועושה ואשר אחד שרק גונב. הטיית מכרזים וכו' זה דבר שגרתי בפוליטיקה הישראלית - נכון, חבל שזה ככה אבל זה המצב. אז עד שלא יהיו כאן אנשים עם קצת יותר יושר פנימי ומצפון.

מעשים?

לחסום את מעבר הרכבת בגופך זה מעשים? אני מצפה מראש עירייה שבאמת ידאג לדברים ולא ינקוט במעשים פופוליסטיים

למעלה