ראש העיר השתגע

eliormagick

New member
ראש העיר השתגע

תגידו שמעתם על החוצפה הזאת שראש העיר הנכבד שלנו לא משלם ארנונה? איזה חוצפה זה!!! ולא רק זה הוא החליט שלהילחם בקבצנים שבעיר הדרך לכך היא לקנוס אותם על עסק ללא רישיון איזה פקינג עסק הם מנהלים? הוא פשוט התחלק על הראש! הבן אדם הזה ממש מתעלל באנשים חסרי ישע שגם ככה אין להם כלום ומצבם קשה הוא מחליט לעשות את החיים שלהם עוד יותר קשה ובמקום להשקיע כסף בפקחים שיחפשו את הקבצנים האלה שישקיע כסף בפתיחת מקום לשיקום הקבצנים ולהחזיר אותם למעגל העבודה או משהו כזה עד מתי האזרחים ישתקו לו והוא יעשה מה שהוא רוצה בכסף של האזרחים

באמת הוא השתגע../images/Emo122.gif

אבל הוא לא היחיד שהתחלק על השכל במדינה הזו! גם לימוד ליבנת וביבי ושרון התחלקו על השכל. בכלל המדינה הזו מנוהלת על ידי אנשים טיפשים, שאין להם שכל. והדבר היחיד שהם דואגים לו זה לתחת שלהם ואיך שהם יקבלו עוד ועוד כסף לכיס "הקטן" שלהם. המדינה הזו ממש איבדה שליטה ממזמן \:

אני מסכימה איתו

בנושא הקבצנים... אומנם צריך לטפל בהם בצורה יפה אבל בינינו- לא חסר להם כסף. נקח לדוגמא את הקבצנים של הכותל עם החוט האדום. כמה עולה חוט אדום? 3 שקל, הם גוזרים חוט כזה לאלפי חתיכות ואז "מוכרים" כל חתיכה בשקל-שנים לפעמים נותנים גם יותר- עבודה בעיינים!!!! [כל התיירם שיש בעיר העתיקה נותנים לקבצנים הלאו כל כך הרבה כסף ואח"כ שהם מתים מגלים שהיה להם איזה 3 דירות (היה מקרה כזה) עוד דוגמא, שאני מכירה ממש טוב. יש אחד שגר כמה רחובות לידי, שיכור יושב כל יום ליד אנג'ל בשוק. ואני יכולה להיגד רק ע"פ הסתכלות על המכוניות שהוא והילדים שלו מחזיקים בבית שיש לו כסף. ובכלל לא חסר לו כסף. רוב הקבצנים ברחובות שכל יום תמצא אותם בעיר באותו המקום בכלל לא עניים, יכול להיות שהם התחילו "במקצוע" הזה בתור עניים אבל עם הזמן הם רק מתעשרים מהשקל וחצי שכל בנאדם שני זורק להם. לדעתי קבצנות זו מחלה נפשית. ואני חושבת שהם לא צריכים להיות כל היום ברחובות, הם רוצים כסף- שילכו לעבוד. לא יכולים לעבוד?- הם בטח מקבלים כסף מביטוח לאומי. (שלא נדבר על המסוממים בצמתים שאוספים כסף ומפחידים אנשים בשביל מנת הסם היומית..) בקשר לארנונה- הוא כנראה הבין שהתשלום מס הזה הוא עבודה בעיינים ובגל זה הוא לא מוכן לשם (זה באמת לא בסדר שהוא לא משלם..)

eliormagick

New member
תראי

יכול להיות באמת שיש הרבה זיפנים שמשחקים אותה קבצנים אבל עם זאת יש גם הרבה קבצנים שלא משחקים אותה מסכנים כי הם באמת מסכנים ולא יכולים לגמור את השבוע! והדרך היא לא לפגוע בהם ושום דבר לא מצדיק את זה ולא יעזור כלום צריך לעזור להם להשתקם ולא לגרור אותם עוד יותר לתאום שהם גם ככה נמצאים בו

בלבלונת

New member
סליחה על הרוע לב

אבל הפנטזיה שלי היא לראות את אותו מטורלל תלוי על עמוד, בכניסה/יציאה מהוללת שלו מהעיר |בלבל מקיאה עליו את נשמתה|

להרוג בן אדם רק בגלל שהוא לא טוב?

בחייכם, קצת נסחפתם... אנסים ורוצחים לא מוציאים להורג, ורק בגלל שהוא לא ראש עיר טוב אתם מאחלים לו מוות בתלייה?

איזו הפתעה

את יודעת שכמעט חצי מהתושבים של העיר שלך לא משלמים ארנונה? כן כן, כמעט חצי... אחר כך כולם מתפלאים למה אנחנו (טוב אני לא, כי אני לא גר בירושלים אלא במבשרת, ובקצב הזה אני גם לא מתכוון לגור בעיר) משלמים כל כך הרבה כסף לארנונה ומקבלים תאורת רחוב בתמורה. מה לעשות, הרי העירייה בגרעון תקציבי. וכולם אשכרה האמינו לו כשהוא אמר שהוא יהיה סובלני כלפי היחסים בין חילונים לדתיים, וכו' וכו'. לופליאנסקי אמר את זה בעצמו כששאלו אותו בעיתון "כל העיר" מה לדעתו השינויים החיוביים שהוא עשה בעיר הזו הוא אמר ש:"יש קפה ומים חמים בלובי של העירייה". באמת כל הכבוד...

והנה עוד כמה נתונים מעניינים

300,000 דולר, כסף שנלקח מתרומה מיוחדת לעירייה למען בניית מרכז חדיש למיניאטורות שאמור להוות פריצת דרך עולמית בנושא, נלקחו בשביל פרויקט רצחני של כבוד ראש העיר: לקחת שעון רכבת מגעיל ביותר ולתקוע אותו בכניסה לעיר, יחד עם שלטים שמבשרים את כניסת ויציאת השבת 500,000-הרבנות פסקה:התקרה בבגין לא כשרה לכוהנים, בעירייה כמובן לא איחרו להחליף את התקרה, המחיר כאמור, לא זול... ועוד תקלות רבות ברכבת וכו' שלוקחות לנו מיליונים, וכמובן תוכנית ספדי האהובה... חבל שאין לי עוד מספרים

eliormagick

New member
לדעתי הוא צריך להתפטר!

הוא לא עושה מספיק הוא מתעסק בשטויות מבזבז כסף על שטויות כמו אז שבזבז הרבה כסף על חנוכיה ענקית בכניסה לירושלים ובעוד שהוא בונה שם חנוכיה יקרה מאוד הוא דאג להעיף איזה 400 עובדי עיריה בקיצור הוא לא עושה עבודה טובה אז יאללה שיפרוש כבר כל שני וחמישי אני רואה ישיבה חדשה במאה שערים שאני עובר שם כל הבתי ספר החלוניים נהיו דתיים כי הוא מתערב ומצליח לתת לדתים כל מה שהם רוצים ונכון שהוא שיש אנשים שלא משלמים ארנונה אבל הוא ראש עיר הוא צריך לשמש דוגמא ואם הוא לא משלם אז איזה בטח שאחרים לא ישלמו(למרות שגם אם הוא ישלם יהיו תמיד שלא ישלמו) מבזבז את הכסף על גנים פרחים מיליונים על השלט של הכניסה לירושלים בעוד עסקים נסגרים בעיר על ימין ושמואל והוא באדישות שלו שירושלים זו עיר בירה עיר יפה עיר פורחת פורחת בתחת שלי! תתעורר אורי איפה אתה חי?!?!

למעלה