ראש הממשלה

MULAN30

New member
ראש הממשלה

אריק שרון , לוחם וגיבור.. שנאבק בקרב האחרון .. על חייו. נישלח מפה.. אנרגיות חיוביות .. ואיחוליי החלמה.. תהיה חזק!

שהיה בראי..במי ניבחר עם לא בואו

(דעתי שלי) מה תיבחרו בפרץ לממשלה השרוט הזה...

MULAN30

New member
גזורי

בשעה קשה זו.. רק נאחל החלמה מהירה.. ולא נעסוק בויכוחים פוליטים.. חיבוקי ממני אלייך.. לבוקר טוב :)

ReiKo

New member
לעולם לא תצעד לבד אריאל שרון

רק בריאות! יאללה שיעבור את זה בעזרת השם...

MULAN30

New member
ReiKo

ריגשת אותי עד דמעות עם החתימה שלך. חזק ואמץ.

Twisted Girl

New member
מאחלת לו החלמה מהירה והמון בריאות

קשה להאמין שהוא ישרוד את זה ומה שכואב לי עוד יותר זה שעל אף אחד במדינה הזו לא היו נלחמים כמוהו אבל לא רוצה להתעסק בזה עכשיו רק בריאות שיהיה לו באמת בנאדם מקסים, עם עבר מרשים.

moshiko100

New member
אני שומע את זה יותר מידי אז נעשה

הבהרה כל הציוד שנמצא בבית חולים לא נמצא בישביל לטפל בראש ממשלה הוא נמצא לכלל האוכלוסיה וכל רופא שנותן טיפול הוא עושה כמיטב יכולתו עכשיו נגיד את זה ככה כל פלישה למוח מביאה נזק יש רופאים שמעדיפים לא לחדור למוח למשל כמו הניתוח השלישי שעשו לשרון הם יבצעו ניתוח פעם אחת ורק במידת הצורך כי זה מביא הרס למוח ...אירוע מוחי עם דמם כ80 אחוז מתים ממנו אין בנאדם שיוצא מזה בלי נזק עכשיו פה מדובר בראש ממשלה הם חייבים לעשות הכל כדי שרק יחיה ולא מדובר באיזה מצב הוא יהיה למרות שכבר עכשיו כולם יודעים שהוא נפגע בצורה בלתי הפיכה וגם אם הוא יצא מזה זה יהיה לתקופה קצרה מאוד כי מה לעשות אירוע מוחי כזה לא שורדים וכל רופא יודע זאת לכן יש אנשים שלא יבצעו בהם את כמות הניתוחים שעשו בשרון כי אין טעם כי זה קרב שסופו מוכרע עוד לפני שהתחיל אבל שוב כל הצציוד שנמצא הוא לא בישביל ראש ממשלה אלה לטפל בכלל הציבור אם יש סיכוי אז עושים הכל אם אין אז לצערנו משחררים אותו למנוחת עולמים תביני פגיעה מוחית זה הדבר הכי קשה שיש ולא על אף אחד שורה תחתונה כולם מקבלים טיפול טוב ומנסים להציל אותם אומנם לא יושב לידם רופא צמוד כי זה בלתי ניתן לביצוע בכל אופן בריאות לעם ישראל ולשרון שאולי איזה נס יציל אותו

xofer

New member
שיהיה בריא וימונה לנשיא!

הבנאדם צריך לנוח ואנחנו צריכים מישהו שינהיג - אולי כדאי שלנשיא יהיו יותר סמכויות בקטע המדיני לא משנה מי יהיה ראש הממשלה וככה שרון יוכל לנוח קצת, לי היה מתפוצץ המוח (תרתי משמע) מלהיות ראש ממשלה ליום אחד.

למעלה