ראש הממשלה.. שלא תעיז!

ראש הממשלה.. שלא תעיז!

שלא תעיז! ראש הממשלה שרון, שמענו את נאומך המגוחך בדבר אלימות כביכול של מתנחלים כלפי החיילים. אנו אומרים "מגוחך" במיוחד לאור העובדה שהיה שם חייל שירה באוויר – אם המפגינים היו בדואים כבר מזמן היית מקים וועדת חקירה (עיין ערך הפגנתם לפני חצי שנה בצומת בת קמה). אתה, ששלחת שוטרים לגרת את ליבנת עוזרי האלמנה ואת ילדיה היתומים באישון לילה ללא מוצץ ומעיל, אתה שנהגתה בביריונות לא יכול להגיד "אל תרימו יד" !! אנו קוראים: שלא תעיז!! שלא תעיז להרים יד על ניצולי שואה שגרים בגוש! שלא תעיז להרים יד על נכי צה"ל כמו משה ספירשטיין, קטוע יד ממלחמת יו"כ ואשר נפצע בידו השניה במהלך עזרה לכוחות הביטחון בסיכול פיגוע! שלא תעיז להרים יד על דוד חטואל שאישתו וארבעת בנותיו נישחטו ודמם הופקר! שלא תעיז להרים יד על 4 ילדי משפחת כהן שניפגעו באוטובוס הילדים ונשארו קטועי רגליים! שלא תעיז להרים יד על האלמנה אשרת ערמה שששכלה כאן את בעלה – רב היישוב נצר חזני הרב יצחק ערמה! שלא תעיז להרים יד על מירי גובי ואלי לוטטי שקברו כאן את ילדם החיילים שנפלו בקרב בהגנה על הבית! שלא תעיז להרים יד על דן עמיאל מכפר דרום אשר פצוע בכל חלקי גופו ממרגמה! שלא תעיז להרים יד על אלמנות ויתומים! שלא תעיז להרים יד על ילדים קטנים! שלא תעיז להרים יד על זקנות וזקנים! שלא תעיז להרים יד על מצבות קדושים! שלא תעיז להרים יד על בתי כנסת מפוארים! לך, ולשוטרי היס"מ שבפיקודך יש כבר ניסיון רב בזה. אנו יודעים שחיילי צה"ל לא ייעשו את זה. ואת מי שחושב כן לעשות את זה אנחנו אומרים, שלא תעיזו! אנו לא נפגע בכם. אבל בשמיים יושב הקב"ה הכל יכול- והוא כבר יבוא בחשבון איתכם. אל תעיז לגעת באדמת הקודש הטהורה והספוגה בדם יקירנו.

כמו שכבר הזכרתי...

וכנראה אם לא שמת לב לזה יש לך קצת בעיות הנקרא או בעיות הבנה למיניהם... הם - לא ייעשו כלום! הם לא רוצים לא מתכוונים וגם לא ירימו יד על חיילים.. אבל יש את היושב במרומים... שהוא יביא עליהם את הדין. אני רואה שאתה מנסה לגרום לתסיסה... אבל אם היית קורא כמו שצריך היית מבין שסתם יצאת חסר הבנה...

Fleddermaus

New member
סליחה, התנסחתי לא נכון

כוונתי היא, אם אתם לא רוצים לפגוע במפנים (ובצדק), על מה מתבסס האיום "שלא תעיז". אז נחכה לדינו של היושב במרומים. משום מה, אני בטוח שהוא לצידנו.

ערב רב

New member
אני סבור שזכותו של אדם להגן על עצמו

נגד כל התוקף אותו, בין אם זה בריון-רחוב ובין אם זה הרמטכ"ל.

חחחח!

שכחנו שרק לכם הקיצוניים מימין מותר להתעלל בפלסטינים. סליחה שחיפשנו שלום וצדק! אף אחד לא אמר לאף אחד ללכת להתיישב שם! אף אחד! גם לא ממשלות ישראל! הכוווול נעשה ע"י סחיטה שלכם את הממשלות! בברכת גמר התנחלות מהנה, ארתור גילקרוב!

Fleddermaus

New member
בכל אופן, מהנה היא לא תהיה

לדעתי, בתור אנשים מוסריים חשוב לנו גם להבין את הכאב של אובדן ביתך, בין אם נשלחת לשם על ידי הממשלה ובין אם בחרת לגור שם תוך מתן לגיטימציה של ממשלות ישראל לדורותיהן. תושבי גוש קטיף והשומרון לא יפונו בצורה מהנה. הם יפונו בכאב, באבל ואולי אף באלימות קשה. בלב כבד אך בלב שלם אני תומך ביציאה צבאית ואזרחית מהשטחים הכבושים כמה שיותר מהר. אני מבין את הכאב העז של המתנחלים, ונקבל אותם בזרועות פתוחות עם שובם לישראל. ברגע שישנם קריאות לסרבנות, לאלימות, לרצח, המתנחלים מאבדים סימפטיה בעם. לי יהיה קשה לקבל אחר כך את האדם שקרא לרצח ראש ממשלה קודם לכן. אותם מתנחלים קיצוניים פוגעים לא רק במדינת ישראל, אלא פוגעים קשות במאבק של תושבי גוש קטיף. לכן, אני מברך את המתנחלים לא בגמר התנחלות מהנה, לא פינוי נעים, אלא בפינוי קל, ברוך שובם לישראל. יום טוב, עמרי בארי

עזוב אותך.

שלום לך, ברגע שהתנחלים קוראים לי נאצי, מכים חיילים, מסיתים לרצח ואלימות, מגדפים וכופים את דעתם בכוחניות. ממש. אבל ממש לא איכפת לי שיפנו אותם. כמו שלהם לא איפת שהם יושבים על אדמות פלסטיניות לי לא איכפת, אבל ממש ממש לא איכפת, שהם לא יהיו שם! בברכת פינוי זריז והפסקת הכיבוש, ארתור גילקרוב.

Fleddermaus

New member
חשוב לזכור:

לא כל המתנחלים קוראים לנו נאצים ומסיתים לרצח ואלימות. לאותם מעטים קיצוניים באמת אין לי שום סימפטיה. הפ פוגעים במדינת ישראל, לכן ביום הפינוי הם יאכלו את מה שהם בישלו לעצמם.

ערב רב

New member
וגם אלא שלא, גם הילדים שיחזיקו במטה

"יאכלו אתמה שהם בישלו לעצמם.", כי שרון לא מרחם אפילו על הילדים.

Islington

New member
מצד רוב הממשלות היה עידוד ללכת

ולהתנחל. בעיקר מבחינת תנאי איכות חיים לעומת עלות כספית. אז כן אמרו להם להתיישב שם.

ערב רב

New member
אבל אתה מכין לו להנחתה

ברגע שאתה אומר "אמרו להם להתייישב שם" אתה פשוט מכין את ה-"אז עכשיו אומרים להם לעזוב". האמת, כמובן, היא שמדינת ישראל אינה מדינה טוטליטרית ואף צבא לא העלה בכח אזרחים למשאיות וזרק אותם לתוך יישובים מגודרים ביש"ע, אלא התושבים בחרו מרצונם החופשי לגור שם ולכן הם יעזבו רק בהתאם לרצונם החופשי, אחרת זה יהיה פשע כנגד האנושות.

Islington

New member
אבל אני בעד ההתנקות

ישראל שמה אותה שם מטעמים בטחוניים ואידיולוגים ועכשיו הם מהווים סיכון ביטחוני אז היא מפנה אותם. אני אישית חושב שפשוט צריך להגיד למי שרוצה שיצא, שישראל תגדיר את עזה כמחוץ לתחומיה, המתנחלים יהפכו לתושבי חוץ והם ייצטרכו להתמודד לבד עם התוצאות.

ערב רב

New member
אה, עכשיו הם מהווים "סיכון ביטחוני"

שמע, לא ידעתי. יש לך התרעות על כוונות מתנחלים לבצע פיגועים רחבי היקף? הבורות בציבור לגבי הגירוש (שאתה קורא לו "התנקות") אכן גדולה מתמיד. אני בהחלט מסכים עם הצעתך כדרך לביצוע ההתנתקות באופן נפשע ואלים פחות (התוכנית עצמה אינה לגיטימית, בדיוק כמו שתוכנית להתנתק מתל-אביב אינה).

Islington

New member
גוש קטיף גם ככה שנוי במחלוקות אם

הוא שייך לישראל באותה מידה שסיני וכל דבר שהוא בין הפרת לנהרות הגדולים. שנית, הם מהווים סיכון ביטחוני כי הם סלע מחלוקת מיותר במלחמה עם הפלסטינאים, הם מקריבים את נפשם ואת נפשנו על ערכים שהמדינה כבר לא תומכת בהם (מודה ועוזב?). גירוש הוא מושג דמגוגי בדוק כמו "חומה" (גדר ההפרדה, שזה גם די מיותר כי כל גדר תכליתה להפריד) או מתנחבל (מתנחל). לכן אני מנסה שלהשתמש במושג המושרש שנקבע להצעת החוק הוא הינתקות. בנוסף, אני חושב שאותם מתנחלים שמפונים מגוש קטיף יכולים להתיישב בנגב, אבל זה לא תואם את העקרונות שלהם, למה? כובע.

ערב רב

New member
אה, הספין שהמציאו יועצי השיווק

של רה"מ בהם הפרסומאי אייל ארד הוא "המושג המושרש" והנייטראלי? באמת. גירוש זה התיאור המדוייק של רבבות קלגסים העולים באלימות על יישובים, פורצים לבתים, מרביצים לתושבים וגוררים פעוטות ממיטותיהם.

Islington

New member
כן, זה משוג ניטרלי

אם הדעה צודקת, אין צורך בדמגוגיה.

ערב רב

New member
אין שום דבר ניטרלי במלה השקרית

והמעוותת הזו, שכן כזכור ה-"ספינאים" של רה"מ ושמאלני התישקורת השתדלו עד מאוד להשתמש בשם "הינתקות" אך נכנעו לבסוף לבורות ה-"ההתנתקות", גם של שרון עצמו. המלה מעוותת גם משום שאין שום התנתקות מאזח"ע משום בחינה (נמשיך לתת להם מים וחשמל ולהכניס פועלים, חולים ושאר בעלי-היתרים וגם נשאר בציר פילדלפי) פרט להשמדת גוש-קטיף והגלית תושביו. מעבר לכך, איני יכול להתמודד עם משפט שקר שחוזר על עצמו שוב ושוב כמו "ההתנתקות זה מושג נייטראלי". תכף אני מכריז על חקיקת תוכנית ההתנקות ממך שבמסגרתה יושמד מקום מגוריך וכל תושביו יוגלו, אבל שלא תעז להשתמש שלא במונח ה-"ניטראלי" "ההתנקות".

sh00sh

New member
טוב שלא הגזמת בתיאורים שלך...

עולים באלימות? מרביצים לתושבים? גוררים פעוטות ממיטותיהם? נשמע זוועה!! אולי שכחת שמודיעים להם מראש שהם צריכים להתפנות, ורק מי שמתעקש להשאר ונלחם משתמשים נגדו באלימות?..

למעלה