ראש הממשלה - ד"ר לאבטלה

ראש הממשלה - ד"ר לאבטלה

שלום לכולם, כפי שנדב היקר טרח לעדכן אתכם, צעירי ונוער מרצ הפגינו היום מול אוניברסיטת בן גוריון, ומחו על ההחלטה האומללה להעניק תואר ד"ר של כבוד לאריאל שרון. בהפגנה נכחו 10 מקבלי תארים בנושאים בהם מצטיינת ומתכבדת ממשלת שרון: אבטלה, אפלייה, כיבוש, חיסולים, כפייה דתית, מצוקה, מלחמה ופערים חברתיים. אז בגלל שהיה לי כזה יום מוצלח היום, והמבצע שלנו הצליח ביותר, אני רוצה לשתף אתכם בשני לינקים שממש עשו לי את היום: ואני ממש מבקשת, אם למישהו בטעות יש איזה מילה טובה להגיד, הוא ממש מוזמן. אם לא - זכרו בבקשה את במבי: אם אין לך משהו נחמד להגיד - אל תגיד כלום". יום נפלא!

.המוסד

New member
מרצ מתנגדת לחיסולים?

חבל, לא האמנתי שהם ירדו כל כך נמוך כיבוש ומלחמה- את זה מרצ הבטיחו(ובצדק) שיעשו אם יפרו את ההסכמים ויאחזו בנשק כנגדנו, אבל מרצ לא עומדת אחרי הבטחותיה, כרגיל? בקשר לכלכלה וכולי, הייתי שמח אם אחד מאנשי מרצ היה נותן כאן פיתרון למצב הכלכלי.

ariegur

New member
דפנה

לדעתי שרון הוא ראש ממשלה מעולה במצב הקשה בו המדינה נמצאת. שרון הוא ראש ממשלה של כיבושים - ? אם את מתכוונת לפעילותו בעבר - אז תנוחי לך בכייף על הבכי של "עשינו חטאנו פשענו". אבל אם את מתייחסת למה שקורה היום, שרון הוא גדול. ושלא תהיה לך טעות- אני מצביע מרץ באופן קבוע. אריה

.המוסד

New member
שרון הוא נורא

הורס את הכלכלה(למען האמת ממשיך בהרס הכלכלה) לא עוצר את הפיגועים, חבל, רק כשירגיש את החרב הפוליטית על צווארו הוא יתחיל לעבוד...

אחת ההודעות הכי טיפשיות שראיתי

מה? את בת 10? כנראה שכן כי אם את חושבת שכל הדברים שכתבת התחילו מאז הוקמה הממשלה הזו.....כנראה שלא קראת עיתון עד לפני שנה... אז תני לי לספר לך: כל, אבל כל! מה שרשמת התחיל עם קום ממשלת ברק הכושלת והמתה והטרוריסטית.

galia.

New member
בקשר לשרון

אני מעדיפה לצטט משהו שאמר לי אחד המפקדים שלי בצבא בשיעור מורשת (היה לנו כל שבוע והיה מצויין למשמיצים את ליבנת) כששואלים אותכם מי פיקד על מבצע גדול תגידו שרון-ב-90% מהפעמים תצדקו. את יכולה להיות שונאת שרון וצבא מושבעת אבל לא להתעלם מהגדולה של הבנאדם.אומנם בתור רה"מ הוא לא משהו-אבל כבר שנים לא היה לנו משהו יותר טוב.

גם אני ראיתי מעט מאוד כשלך

אם במשפט הראשון עוד לכדת את תשומת ליבי, הרי שכבר בתחילת המשפט השני הוברר הבלוף, ובמשפט השלישי ניחתה ההכרה: ממשלת ברק?! קושקוש, אתה כנראה בן 8 - כי האבטלה התחילה בערך בשנות ה70. עכשיו תקשיב טוב טוב למישהי שמבוגרת ממך ביומיים-שלושה: שיעור האבטלה בישראל נכון ליום שישי, הוא הגבוה ביותר שנמדד אי פעם בישראל. עכשיו, לקרוא לממשלת ברק כושלת וטרוריסטית זה אולי משעשע, אבל סופר מתחסד. אריק שרון תמך בגלוי ובפועל באלימות רצחנית נגד כל דבר שזז. אז תעשה לי טובה. טוב?!

El Duche

New member
יקירתי../images/Emo20.gif

לפני ימים מספר קראתי כתבה ב"הארץ" ששיעור האבטלה הוא אחד מהגבוהים בחמש השנים האחרונות וכלל אינו משתווה לשיעור האבטלה ב-92 (למזלינו הרב).

קיז

New member
מעניין מאוד.

גם נתניהו אמר את אותו הדבר על הממשלה שהייתה לפניו. זה מאוד קל להאשים אחרים. לא זכור לי שבעבודה התלוננו שהם צריכים לתקן נזק של 15 שנות שלטון ליכוד.

continiut

New member
ד"ר להתנשאות

ולא לסוציולוגיה גם אם את עוסקת בזה את רגילה לחשוב שאת מרכז העולם כמובן מרצ סטודנטית ת"א אין לך שום רצון אמיתי להלחם באבטלה אבל את יודעת לכתוב סיסמאות מצוין כפייה אבטלה חשבת פעם על הדברים שהם קורים במציאות יש לי רק דבר אחד לומר לך שאני לא מבין איך את לומדת סוציולוגיה כלומר באיזה אופן מנותק לגמרי מהמציאות הישראלית

ישנה סיבה לתחושה שלך

הסיבה היא, שמהמודעות המאוד גבוהה שלי, ומהמעשים הקטנטנים שלי למען מובטלים ומחוסרי דיור אני לא עושה הון פוליטי. אצלי הכל נעשה בשקט, כדי לא לבייש אף אחד. אבל נדמה לי שתפיסת המציאות שלך היא כל כך תקועה בסיסמאות, שחבל לי לבזבז עליך את צחות לשוני. לילה נפלא!

continiut

New member
המודעות המאד גבוהה שלי

זה רק מצדיק את מה שכתבתי מי שמדבר בסיסמאות זה את המעשים הקטנים שלך מובעים בשחצנות והיוהרה שלך חבל שאבזבז עליך את צחות לשוני הכל נעשה בשקט לא לבייש גבירתי אנשים לא מתבישים במה שאת מתביישת כי הם לא חיים בניתוק מוחלט כלומר בגאווה בלתי מוסברת את יודעת שמה שאני כותב זה לא סיסמאות אבל זה דרכך הצפויה מסגנון הכתיבה שלך לא אבזבז את צחות לשוני כן כבוד הוד מעלתה מוסדינקקה זה צחות לשון אבל ימים יבואו והשלום יבא ולא נצטרך את מעשייך הקטנים לכולם יהיה טוב יותר והכל תוך שוויון זכויות וחופש דת מלא ביום יום ולא בסיסמאות אינני פוחד מצחות לשונך המודעות שלך מאד נמוכה כי את יודעת אני בטוח אבל הכבוד והיוהרה מעבירים אותך על דעתך מרצ תתחזק כשאנשים כמוך לא ינהלו את ההסברה שלהם אבל אם המצב ימשך כמו היום לצערי הרב שס תתחזק וזנה מה שקורה

tamara tanne

New member
ניסיתי להתאפק, אבל

הטמטום שלך מעביר אותי על דעתי. אם בחרת, בסגנונך העילג, להיטפל לצחות לשוני - אז אולי כדאי שאני אסביר לך במילים פשוטות, כדי להיות בטוחה שאתה מבין: ש"ס, שהם אוכלי נבלות פוליטיים, רוצים להשאיר את המובטלים בחרא שלהם כדי לקבל עוד מנדטים לכנסת. לא מעניינת אותי הסברה, אותי מעניין אוכל לילדים, פרנסה בכבוד, חיים צודקים. אותי מעניינת ממשלה שמחלקת את ההון שלה בצורה שיוויונית, שמעבירה את הקצבאות באופן סדיר ולא מעמיסה קשיים על אנשים שקשה להם. וזה כולל אנשים עם מוגבלויות, אמהות חד הוריות, מובטלים ונוער. כולם שוים בפניי, ורק הם מעניינים אותי, בניגוד לבעלי ההון המושחתים. עכשיו תקשיב טוב: המקום היחיד שיכול להביא את המהפך הזה הוא מרצ. רק מרצ תהפוך את המדינה הזאת כדי שלאנשים יהיה בית ולילדים ספרים לבית הספר. אבל, וזה הקטע החשוב, מרצ בחיים לא תנצל כאב של אנשים, ולידיעתך, לגור באוטובוס עם 3 ילדים שאין להם ספרים לבית הספר זה חתיכת כאב, כדי לגרוף מנדטים וכסף לעסקנים. אנחנו עושים הכל בהתנדבות, כשחיוך של הכרת תודה הוא התמורה היחידה למאמצים שלנו. אם אתה חושב שיום אחד יקרה נס והכל יהיה צודק ושיוויוני, אז תשב בבית ותחכה. אנחנו נעשה את העבודה גם בשבילך.

כללי הפורום

כפי שאני נוהג בכלל, כך גם אנהג הפעם - תמרה, שפה כזו של פגיעה באדם עצמו לא מקובלת בפורום, אפילו אם זה מעביר אותך על דעתך. היות וזוהי הודעה ראשונה שלך בפורום, ההודעה לא תמחק, אבל ראי זאת כאזהרה

conttitiot

New member
למה את משתוללת

זה רק מצדיק יותר את מה שאני כותב. סגנוני העילג למה? סגנונך נהדר, טמטום, להיות בטוחה שאני מבין, מה פתאום רק את מבינה. אני קטונתי, לא יודע מה עובר עלייך כשאת מדברת בצורה כ"כ מכוערת, כנראה שאת מכירה באמיתות דבריי. אוכל פרנסה בכבוד זה סיסמאות, מחלקת הון בצורה שוויונית זה דמגוגיה. מרצ יכולה להביא מהפך, בתנאי שמתנשאים או מזלזלים ובוטים לא יארגנו את ההפגנות שלה. את רוצה הכרת תודה אני מדבר על מצב שאנשים לא רוצים להכיר לך תודה אלא לחיות בזכות עצמם. את לא צריכה הכרת תודה, אלא להרגיש שאת מלמעלה עוזרת. אל תביאי לי דוגמא ספציפית, יש דוגמאות רבות נוספות. את לא תעשי את העבודה בשבילי, משום שכל עוד תהיי זאת שמקבלת חיוכים של תודה העבודה לא שווה. ברגע שתסתכלי לאנשים בצורה שויונית ,ולא תצפי להכרת תודה בחיוך ,אז יהיה שוויון אמיתי. עוד נקודה, אם שס אוכלי נבלות פוליטיים, אז הדרך היחידה להקטין את כוחם היא למנוע מהם מצביעים אומללים שמנוצלים בסבלם .וזה מה לעשות רק דרך הסברה, כי בשכבות האלה מרצ נתפסת כיאפית מנותקת, והסברה יכולה לשנות את זה, הסברה של אנשים שבאמת איכפת להם באופן שוויוני.

הראל

New member
בעיני, אין הבדל בין מרץ לש"ס../images/Emo70.gif

אכן, קיימות בארץ שתי מפלגות שרוממות השכבות החלשות על שפתיהן. מרץ וש"ס. שתי המפלגות הדוגלות באידיולוגיות מנוגדות מבחינה תרבותית, מנצלות את השכבות החלשות כדי להתקדם על גבן. במסוה של עזרה לנזקקים מנסות שתי המפלגות הללו לקדם את דעתן על התרבות היהודית ועל מדינת ישראל בכלל. ש"ס מנסה להוביל אותנו לעבר החלק הקיצוני שקיים בתרבות היהודית ומרץ מנסה למחוק כל זכר לתרבות יהודית. למזלנו, רוב העם היושב בציון מספיק חכם כדי לא לתת לשתי המפלגות הפונדמנטליסטיות הללו את הכח לבצע את רצונן.

קיז

New member
וזה בניגוד ל...

לליכוד, שלא מנצל את החלשים. מעניין היה לראות מה היה קורה אם במצב הכלכלי של היום, עם כול האבטלה היה המערך בשלטון. לפחות לשתי המפלגות האלה איכפת, בניגוד להצעת התקציב שהוגשה לממשלה.

למעלה