ראש בראש

Rose131

New member
ראש בראש

אז שבוע שעבר הקליפ הישן זכה פה אחד
השבוע תבחרו בין שתי הגירסאות של wicked game- זו שמופיעה בgreatest love songs וכל זה, לזאת שמופיעה בrazorblade romance תהנו

milkshakit

New member
וואי זה ממש קשה!

טוב אני אבחר ב... אוף נו אני לא יכולה! חחח טוב אני בוחרת בישנה. החדשה מעולה אבל אין על הישנה!

danduuu

New member
הגרסא של RR אני מעדיפה ../images/Emo99.gif

אני מעדיפה הכל מהדיסק הזה בגלל שהוא הרבה יותר מרגש מהראשון..אבל נו שתי הגרסאות שלהן לשיר מעולות

Girl In The Box

New member
ממ...זה ממש קשה../images/Emo4.gif

למרות שפעם העדפתי את הגרסה מRR אני מעדיפה את הישנה..פשוט יותר טובה

xXxHIMCRxXx

New member
אממ.. אני חושבת

שאני מעדיפה את GLS666 כי.. לא ידועת. זה היה הוידיאו הראשון של HIM, והוא.. הרבה יותר מסורתי ומושקע מהשני. למרות שהדיסק של HIM שכן יש לי הוא של RR
רוע לב ומחסור בכסת

milkshakit

New member
אני אסביר לך אחת ולתמיד../images/Emo99.gif

הראשונה - ההתחלה שונה קודם כל, התופים שונים, אי אפשר שלא לשמוע את השוני. גם הלחן עצמו שונה מאשר בגירסה השניה שבו הלחן יותר זורם כזה, יותר מהיר. הקול כמובן גם - בגירסה הראשונה הקול של וילה הרבה הרבה יותר עמוק, לעומת השניה שבה הוא עדיין עמוק אבל יותר צלול ונקי. וכשהוא אומר "The world was on fire bla bla" - כשיש את "ההפסקה" הזאת לקראת אמצע השיר, בגירסה הראשונה יש רק תופים, טו טו טו טו. לעומת זאת - בגירסה השניה יש פם פם פם. וואי זה נשמע כל כך מפגר
אבל אין לי דרך אחרת להסביר את זה. תשמעי את שניהן שוב ותשימי לב למה שאמרתי

Rose131

New member
לא רק התופים

בהתחלה גם שומעים הבדל נורא גדול בגיטרות, בGLS זה רק גיטרה אחת, בRR זה שתי גיטרות בו זמנית אם אני לא טועה. בכלל, בRR יש הרבה מוזיקה ופחות וילה, לדעתי בGLS הקול של וילה הרבה יותר מודגש.

למעלה