ראש בראש

ראש בראש

פעם בארבעה ימים אני יכתוב ______ או _______ ואתם תגיבו מי ובסוף מי שיצביעו לו יותר יזכה והפעם עדי ולירון נכנסות ראש בראש ועכשיו שרשרו עדי או לירון

shirkan21

New member
לירון../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

אין אפילו שאלה
http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommuna.asp?Communaid=16202

נא למחוק את המשחק../images/Emo128.gif../images/Emo121.gif../images/Emo28.gif../images/Emo115.gif

אם השחקניות נכנסות ורואות את המשחק הזה זה עלול לפגוע בהן מאד. אפשר, כן, לעשות את המשחק על הדמויות מאמצע העונה, כשאנחנו מכירים את השחקנים לעומק. זה פוגע ומשפיל.

בעקבות תגובותו של ילד דימיוני

המשחק ימשיך וההצבעה לראש בראש לסבב זה תהיה על פי הדמויות ולכן המשחק ראש בראש יתחיל אחרי שנכיר את התוכנית ובתאריך ה30.4

חחח...מה קשור פוגע ומשפיל?

נכון..אולי זה משחק מפגר(סליחה אם העלבתי)אבל תאמין לי ש...: 1.השחקנים\שחקניות לא נכנסים בשלב זה לפורום רק כשהטלנובלה עולה,ואולי הם בכלל לא ייכנסו כי זה לא הפורום הרשמי. 2.הן(עדי ולירון)יודעות שיש לכל אחת מהם מעריצים בנפרד אז הם לא ייעלבו..ומה אכפת להם מזה? ואם כבר תשחקו את המשחק כשהטלנובלה תתחיל כי זה לא קשור להערצה אלא אתם צריכים לקבוע לי משחק טוב ורמה יותר טובה! סורי על החפירה...וזהו..

נ ט ו ש 12

New member
אמ../images/Emo12.gif

לפי מה שזכור לי, בסדרה הקודמת, השחקנים נכנסו לפני הסדרה לפורום וכתבו הודעות
הסתכלתי בטגליינס בתאריכים;] ככה שהם יכולים לראות את ההודעות כל הזמן, גם בתור סמויים. אני חושבת שהוא צודק ב-1000%

Joll Rulzzz

New member
נכון זה לא יפה.. השחקנים קוראים פה

NOT ממש משעמם להם לקרוא בפורום.. במיוחד שזה כבר לא הפורום הרשמי.

במחשבה שניה תמשיכו עכשיו

כאילו למה שיקראו בפורום וגם אם כן הן סלבס והם ישמחו לשמוע שכותבים עליהן בפורום וכל פעם שאחת תראה עוד קול לה היא תהיה מאושרת עוד יותר וגם הן מודעות למצב שבתור מפורסמות חלק יעריצו את אחת מהן וחלק שני יעריץ את השניה ותאמין לי שבגלל הצילומים אין להן זמן לחשוב על מחשב ואם אבל אם הן יכנסו אז זה בטח יהיה לפורום הרשמי אז בקיצור תאמינו לי שהדבר האחרון שיש להם לעשות זה להיפגע מהודעה כאילו מה הלו!!! יש להם טלנובלה להרים על הכתפיים לנסוע להצטלם אז למה שיפגעו מכמה הודעות אז המשחק ממשיך כרגיל

למעלה