ראש בראש

DARK ANGFL

New member
ראש בראש

שחקנית הכי טובה: שחקן הכי טוב: הכי יפה(בת): הכי יפה(בן): הכי דומה לי (בת): הכי דומה לי(בן): הכי היתי רוצה לשחק (בת): הכי רוצה לשחק (בן): זוג אהוב: תמונה אהובה:

DARK ANGFL

New member
עונה

1-דולסה מריה 2-מיגל לא זוכאת איך קוראים לו... 3-דולסה 4-פונצ'ו...הקיצר מיגל 5-רוברטה 6-דייגו 7-רוברטה 8-דייגו 9-רוברטה ודייגו תמונה----->

netaleone

New member
../images/Emo106.gif../images/Emo23.gifעונה../images/Emo106.gif../images/Emo23.gif

שחקנית הכי טובה:
אנהי המלכה שלי
שחקן הכי טוב:
אלפונסו מי וידה
הכי יפה(בת):
אנהי הכי יפה בעולם
הכי יפה(בן):
אלפונסו היפיוף שלי
הכי דומה לי (בת):
אנהי היפיופה
הכי דומה לי(בן):
אלפונסו היפיוף
הכי היתי רוצה לשחק (בת):
מיה נשמתי
הכי רוצה לשחק (בן):
ג'ובאני
זוג אהוב:
מ"מ
שולטים
תמונה אהובה
(יש הרבה,וזאת אחת מהם
)

OליושO

New member
עונה../images/Emo27.gif../images/Emo106.gif

שחקנית הכי טובה:דולסה מריה המושלמת!!!!
שחקן הכי טוב:פונצ'ו הכוסון!!!!!
הכי יפה(בת):דולסה מריה המדהימה!!!
הכי יפה(בן):פונצ'ו ההורס!!!
הכי דומה לי (בת):רובר..
הכי דומה לי(בן):מיגל...
הכי היתי רוצה לשחק (בת):רובר
הכי רוצה לשחק (בן):אני רושמת לצד מי אני הייתי רוצה לשחק.. מיגל&דייגו
זוג אהוב: תמונה אהובה:

OליושO

New member
אופס שכחתי משו...

זוג אהוב:רובר ודייגו שליטההה!!!
תמונה אהובה:יש מלאא!!!!! ממ...

britbrit1

New member
עונה

שחקנית הכי טובה:אנהי שחקן הכי טוב:כריסטיאןן הכי יפה(בת):אנהי הכי יפה(בן):אדי
הכי דומה לי (בת):לא הבנתי אם דמות בסדרה או הבן אדם עצמו הכי דומה לי(בן):כנ"ל הכי היתי רוצה לשחק (בת):מיה הכי רוצה לשחק (בן):דייגו זוג אהוב:מיה ומיגל תמונה אהובה:

HEN0121

New member
התשובות שלי

שחקנית הכי טובה: ברור שאנהיייייייייייייייייייי שחקנית מעולהההה שחקן הכי טוב: פונצוווווווווו וכריסטיאן הכי יפה(בת):אנהיי פני בובהההההההה אלילה הכי יפה(בן):פונצוו המושלםםםם הכי דומה לי (בת):באופי מיה הכי דומה לי(בן):חחח אממ לא יודעת הכי היתי רוצה לשחק (בת):מיהההההה הכי רוצה לשחק (בן):אממממ אני לא בן אבל הדמות של מיגל נראת לי מעניינת זוג אהוב:מ"מ שליטההההההההההההההההה תמונה אהובה:

osh360

New member
עונה

שחקנית הכי טובה:דולסה! שחקן הכי טוב:מין הסתם שאלפונסו!!!! הכי יפה(בת):מאיטה.. הכי יפה(בן):אלפונסו.. הכי דומה לי (בת):רוברטה הכי דומה לי(בן):אלפונסו שנינו אצבנים ועקשנים חיחי נשמה שלי הכי היתי רוצה לשחק (בת):רוברטה הכי רוצה לשחק (בן):קשה..גו'באני אבל יותר את של אלפונסו זוג אהוב:ד"ר תמונה אהובה:>>>>יש מלא אבל נשים כמה חיחי

ShiRoShKa

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo42.gifתשובהה שליי../images/Emo26.gif

שחקנית הכי טובה: רוברטההה
שחקן הכי טוב:דייגו הכי יפה(בת):רוברטההה
הכי יפה(בן):דייגו הכי דומה לי (בת): מממ לודעת נראה לי רוברטה הכי דומה לי(בן):ממ חח אף אחדד הכי היתי רוצה לשחק (בת):את רובררררר
הכי רוצה לשחק (בן):ננווו ווואאןןן זוג אהוב:רוברטה ודייגו
תמונה אהובה:התמונה שOליושO שמהה חחח אין לי כווח לשים

למעלה