ראש בראש

ראש בראש

שבוע שעבר Confusion ניצח את I can't remember עם ציון של 9.75 לעומת 8.375. השבוע, שני אהובים שלי מDirt: Would? מול Sickman איזה שיר אתם אוהבים יותר? איזה אתם אוהבים יותר מבחינת המילים? איזה אתם אוהבים יותר מבחינת הלחן? ציון לווד: ציון לסיקמן: קטע נבחר משני השירים: הערה:

Sanguine Sky

New member
~~~

*מגוונת בכותרות* איזה שיר אתם אוהבים יותר?וואו אני ממש לא יכולה להחליט. אני חושבת ששניהם שירים ממש טובים איזה אתם אוהבים יותר מבחינת המילים?נראה לי שsickman קצת יותר איזה אתם אוהבים יותר מבחינת הלחן?שניהם אותו דבר ציון לווד:10 ציון לסיקמן:10 קטע נבחר משני השירים: would-האמת שאני אוהבת את כל השיר אבל אם כבר אז- If I would, could you? sickman- טוב מכדי לבחור רק קטע אחד... הערה:שירים ממש טובים!

everynormal

New member
אני לא אכנע למיינסטרים ואבחר בסיקמן

איזה שיר אתם אוהבים יותר?סיקמן איזה אתם אוהבים יותר מבחינת המילים?סיקמן ברור כל כך איזה אתם אוהבים יותר מבחינת הלחן? כנ''ל ציון לווד: 9.5 ציון לסיקמן: 10 קטע נבחר משני השירים: בווד- הפזמון העוצמתי והכואב של אדם אשר מנסה להצדיק את הטעות שלו, בסיקמן הקטע הראשון של ה- YEAH והתופים בהתחלה הערה: את סיקמן אני אוהבת יותר בגלל המילים בעיקר, הוא כתוב בנימה אישית מאוד ומדבר על כמה שההתמכרות של ליין חמורה ועל זה שהוא לא ינוח עד שיהיה נקי [למרות שלצערנו, הוא הפסיד בקרב...] המילים פשוט מעבירות בי צמרמורת במיוחד בגלל הידיעה שהאופטימיות שהוא ניסה להחדיר למאזין בכך שאמר שהוא לא ינוח עד שראשו יהיה צלול, לא התממשה, בנוסף המוזיקה שבשיר היא אפלה ועצבנית, וגם בסיפארט יש קולות רקע של צחוק אכזרי כאלה וזה מוסיף למילים, בעיניי זה שיר יוצא מן הכלל

באמאשלי, מאומץ רק כדי לא לחשוב על כותרת

איזה שיר אתם אוהבים יותר? סיקמן איזה אתם אוהבים יותר מבחינת המילים? סיקמן איזה אתם אוהבים יותר מבחינת הלחן? שניהם באותה המידה ציון לווד: 10 ציון לסיקמן: 10 קטע נבחר משני השירים: בווד זה הקטע של הסוף, עם השאלות. וכמובן ההתחלה החזקה. והפזמון. טוב נו, זה אחלה שיר. אוהבת את כולו. לא סתם הוציאו אותו בתור סינגל. מבחינתי, סיקמן ממש "עושה לי את זה" מהקטע שבו שרים "Can you see the end? Choke on me my friend" ועד הסוף. שיר שממש יכול לגעת, לדעתי. הערה: שניים מהשירים הכי חזקים מבחינתי

MiMiMor

New member
מנסה להציל את כבודו של

would. איזה שיר אתם אוהבים יותר? אני אוהבת יותר את ווד. איזה אתם אוהבים יותר מבחינת המילים? would. איזה אתם אוהבים יותר מבחינת הלחן? WOULD... ציון לווד: 10. ציון לסיקמן: 9.5 (שיר יפייפה) קטע נבחר משני השירים: מ-ווד אני אוהבת באמת את כל השיר, כל מילה ומילה.. חבל לצטט את הכל. כולכם יודעים את המילים. מסיקמן - Can you see the end? Choke on me my friend Must to drown these thoughts Purity over rot בהחלט בית מנצח. הערה: חשוב לציין שאני מתמוגגת משני השירים. המשך שבוע טוב לכולם.

shirbowie

New member
פייס איט,נגמרו לנו הכותרות ../images/Emo4.gif

איזה שיר אתם אוהבים יותר?ברור שwould! איזה אתם אוהבים יותר מבחינת המילים?ווד איזה אתם אוהבים יותר מבחינת הלחן?ווד ציון לווד:10 ציון לסיקמן:6 קטע נבחר משני השירים: Am I wrong? Have I run too far to get home, yeah Have I gone? And left you here alone הערה:מה אתם בכלל משווים,בחייכם :p

למעלה