ראש בראש .

קצת יותר קשה

מבין מספר מועמדות נבחרתי על מוזיקה רועשת ומפחידה התגברתי אני אמיתית , ויכולה להבדיל בין פריטי לבוש ותכשיטים אמיתיים ומזויפים. נערצת על ידי בני עמי אך לבסוף מוחלפת מי אני?

ועוד אחד

אני מתנוססת על דגל אי רחוק פעם בשנה בן זוגי פוצח בריקוד חיזור נפלא אנא שימרו עליי , כי איני רוצה להיכחד מהעולם מי אני??? לפותר/ת נכונה יוקרן סרט במתנה

odery

New member
לפי סרט הטבע המקסים

משפחת הקיסרים שכולו פינגוינים,יש ריקוד חיזור.נראה לי שזה רק פעם אחת בחיים ולא כל שנה.

טוב נו... קראתי לאמא שוב והנה התשובה../images/Emo26.gif

אנטילופה הודית? אני מתנוססת על דגל אי רחוק - הדגל הבריטי הראשון של סומלילנד, בשימוש החל משנת 1903 פעם בשנה בן זוגי פוצח בריקוד חיזור נפלא- בחודשים פברואר-מרץ הם חודשי החיזור. בעונה זו מבצעים הזכרים ריקוד חיזור מיוחד לעיני הנקבות. אנא שימרו עליי , כי איני רוצה להיכחד מהעולם - האנטילופה ההודית (Antilope cervicapra), קלת רגליים ויפת תואר, היא אחד המינים של המדבר ההודי המצוי בסכנת הכחדה. קפיש

סורי, סומלילנד איננה אי !

סומלילנד היא חלק מסומליה , ( למרות שאינה מוכרת כמדינה הכריזה עצמאות ב -1991) היא איננה אי , והיא חלק מיבשת אפריקה אבל כל הכבוד על המאמץ , העשרת אותנו בידע נוסף לגבי האנטילופה ההודית אבל אתן רמז: אכן מדובר בחיה אקזוטית

טוב אז החידה השניה ../images/Emo26.gif

אימלדה מרכוס? מבין מספר מועמדות נבחרתי - היתה ''מיס מאנילה'' בשנות החמישים על מוזיקה רועשת ומפחידה התגברתי - כאשר נסעו החיפושיות להופעה בפיליפינים הם עוררו את חמתה של אימלדה מרקוס, רעייתו של הרודן הפיליפיני פרדיננד מרקוס ונאלצו להמלט בעור שיניהם מן המדינה אני אמיתית , ויכולה להבדיל בין פריטי לבוש ותכשיטים אמיתיים ומזויפים- אלמנתו של הרודן הפיליפיני המודח משיקה במנילה קו לבוש ואקססוריז, אך מעידה כי "רק היופי יכול להזין את הנפש נערצת על ידי בני עמי אך לבסוף מוחלפת - לאחר שחזרה מגלות בהוואי, ניסתה שוב את כוחה בפוליטיקה ורצה יותר מפעם אחת לנשיאות אך ללא כל הצלחה (בפעם השניה היא זכתה במקום התשיעי מתוך 11 מועמדים). למרות זאת היא הצליחה להיבחר לפרלמנט של הפיליפינים.

מצטער , לא נכון. אבל מדהים כמה שתואם

במקרה ביקרתי בארמונה של אימלדה מרכוס מהפיליפינים במנילה שהפך למוזיאון המנציח את השחיתות בה חיה הכסף ששדדה מבני עמה אפשר לה לרכוש רק דברים אמיתיים כמויות עצומות של נעליים , בגדים ושכיות חמדה הכל נשמר שם ומוצג לראווה המאמץ יפה , הפעם קשה מזכיר שוב.........

למעלה