ראש בראש

ראש בראש../images/Emo70.gif

התוצאות משבוע שעבר הן: 5 קולות ל- "מלחמה שקטה". ו-5 קולות ל- "הימים שלנו". כך שיש לנו תיקו מוחץ
והשבוע תחרות חדשה, בין: "ג'קי" ל"עוד ארון אחד". ענו על השאלות הבאות, ותגידו, איזה שיר אתם מעדיפים.
מה אתם חושבים על כל אחד מהשירים
[מבחינת מילים, לחן, ביצוע...]
איזה שיר מרגש אתכם יותר? בגלל מה
באיזה שיר היכולות הווקאליות של היהודים מתבטאות טוב יותר [מוזמנים גם לנמק מדוע.]
שורה אהובה מכל שיר -
ולסיכום, איזה שיר אתם מעדיפים

dodow

New member
../images/Emo187.gifעוד ארון אחדP:

שיר טוב לא מרגש אותי אבל הוא מקפיץ אשש

izzys

New member
../images/Emo182.gif

מה אתם חושבים על כל אחד מהשירים? [מבחינת מילים, לחן, ביצוע...] עוד ארון הוא היהודים שגם מי שלא התעמק בהם מכיר, שיר מקפיץ כזה, קליט. אבל ג'קי על כל השלוש גרסאות שלו פשוט לוקח אותו בסיבוב
.
איזה שיר מרגש אתכם יותר? בגלל מה? זה מאוד תלוי, הם בד"כ לא שירים שהכי מרגשים. פשוט שניהם כיפיים בהופעה, לסיים באויירה טובה כזאת.
באיזה שיר היכולות הווקאליות של היהודים מתבטאות טוב יותר? [מוזמנים גם לנמק מדוע.] אני חושבת שבג'קי, עם כל הסיום של סטיירוואי..
שורה אהובה מכל שיר - "אולי היום הדם יפסיק לזרום, והיא תעוף מכאן לאן שרק תרצה". "אז מה כבר רע בקצת לברוח?" "אולי גם הוא פוחד להיות לבד." "כמה זמני, וכמה שאני קטן."
ולסיכום, איזה שיר אתם מעדיפים? ג'קי
.

Tom 7

New member
עוד ארון אחד אין ספק..../images/Emo188.gif

למרות שבג'קי יש בסוף את הסולו של טיטי אבל עדיים עוד ארון מנצח פה לדעתי...

MENTER

New member
עוד ארון אחד../images/Emo219.gif

מה אתם חושבים על כל אחד מהשירים [מבחינת מילים, לחן, ביצוע...] ג'קי בהחלט שיר מצוין.. הביצוע ענק..משחרר ממריץ הלחן דיי פשוט אבל יש בזה יופי וקלילות שתורמים לשיר.. עוד ארון אחד פשוט שילוב ווקאלי אדיר, גם בשיר הזה הלחן דיי פשוט אבל שיר מלא עוצמה ומשחרר לגמרי..|סהדגש| איזה שיר מרגש אתכם יותר? מרגש..? אה לא יודעת..אולי עוד ארון אחד..אבל רק בגלל הנוסטלגיה והזיכרונות שעולים.. באיזה שיר היכולות הווקאליות של היהודים מתבטאות טוב יותר [מוזמנים גם לנמק מדוע.] כבר התייחסתי לזה מקודם..
דבר המדגיש את האהבה שלי לאיכויות הווקליות המצויינות בשיר עוד ארון אחד.. גם שילוב נפלא גם עוצמה..פשוט תענוג..
שורה אהובה מכל שיר - עוד ארון אחד: "ואם אני מכאן סוף סוף הולכת,מה שהיה בעצם לא נגמר,ומי אני, כשהגוף באדמהנשאר..." ג'קי- "אז לקחה אותו הביתה שיהיה לה משהו לעשות,ואולי תפסיק לחשוב על מה שלא היה לה" וכמובן.."אז מה כבר רע בקצת לברוח"... ולסיכום, איזה שיר אתם מעדיפים עוד ארון אחד

...

ג'קי VS עוד ארון.
מה אתם חושבים על כל אחד מהשירים [מבחינת מילים, לחן, ביצוע...]
ג'קי השיר שהכי בא לי טוב בהופעות, עוד ארון זה הכי נוסטלגייה. האמפי החדש, ממטרות...
איזה שיר מרגש אתכם יותר
בגלל מה
מרגש.. אממ.. זה תלוי מתי. במשגב לדוגמא, ג'קי קיבל משמעות אחרת לגמרי ממה שהתרגלתי. אני חושבת שג'קי.
באיזה שיר היכולות הווקאליות של היהודים מתבטאות טוב יותר
[מוזמנים גם לנמק מדוע.] עוד ארון.
שורה אהובה מכל שיר - ג'קי - "אז מה כבר רע בקצת לברוח?", "ככה זה מה שיש בה - תמיד אותו דבר" והבית האחרון. עוד ארון - "הכל זמני, כשהגוף באדמה נשאר..", "ואם אני באמסטרדם הולך ו....."
.
ולסיכום, איזה שיר אתם מעדיפים - בעייתי מטעמי נוסטלגייה, אבל נלך על ג'קי.

moshe butt

New member
הוּק הוא חמור ים, חמור ים, חמור ים.

מה אתם חושבים על כל אחד מהשירים [מבחינת מילים, לחן, ביצוע...] עוד ארון אחד
, אף על פי שאת ג'קי אני ממש אוהב...
איזה שיר מרגש אתכם יותר? בגלל מה... עוד ארון אחד- מממ... אני לא יכול לומר שהוא מרגש אותי, אבל לפעמים אני לוקח אותו למקומות שלי, שאכן יכולים לרגש. וחוץ מזה זה ממש נוסטלגיה להרבה פעמים קודמות.
באיזה שיר היכולות הווקאליות של היהודים מתבטאות טוב יותר [מוזמנים גם לנמק מדוע.] עוד ארון אחד- ברור שעוד ארון אחד...
שורה אהובה מכל שיר - עוד ארון אחד- "למרות הכל, עדיין מקווה ש... מה שהיה בעצם לא נגמר, ומי אני כשהגוף באדמה נשאר?!?" ג'קי- כל הבית האחרון...
ולסיכום, איזה שיר אתם מעדיפים- עוד ארון אחד

little WhiSper

New member
....

מה אתם חושבים על כל אחד מהשירים [מבחינת מילים, לחן, ביצוע...] ג'קי חרוש למדי מבחינתי ביחס לעוד ארון... איזה שיר מרגש אתכם יותר? בגלל מה עוד ארון אחד, בגלל המילים, השילוב של תום ואורית, הלחן היותר...נותן בראש. באיזה שיר היכולות הווקאליות של היהודים מתבטאות טוב יותר [מוזמנים גם לנמק מדוע.] חחח עוד ארון...לאדעת לנמק מדוע ולמה שורה אהובה מכל שיר - ג'קי- "בתוך הקירות הלבנים בחדר הזה היא חולמת על שמים אולי היום הדם יפסיק לזרום והיא תעוף מכאן לאן שרק תרצה" עוד ארון- "אני רואה אותו הכל עכשיו בסדר אולי גם הוא פוחד להיות לבד רק להבין אותו שווה את כל הסבל כדאי לבנות גם בשבילי עוד ארון אחד." ולסיכום, איזה שיר אתם מעדיפים: נו עדיין לא ברור? עוד ארון אחד.

ואוהדי הקטן../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מה אתם חושבים על כל אחד מהשירים [מבחינת מילים, לחן, ביצוע...]ג'קי-שיר מקפיץ, מסורתי, אי אפשר להעביר הופעה בלעדיו. איזה שיר מרגש אתכם יותר? בגלל מה ?עוד ארון,בגלל המילים.מבחינת המילים אני מתחברת יותר לעוד ארון באיזה שיר היכולות הווקאליות של היהודים מתבטאות טוב יותר [מוזמנים גם לנמק מדוע.] ג'קי הטונים של טיטי בקטע של המחווה לד זפלין פשוט טובים! שורה אהובה מכל שיר -ג'קי"-בתוך קירות הלבנים בחדר הזה,היא חולמת על שמיים" עוד ארון-רק להבין אותו שווה את כל הסבל" ולסיכום, איזה שיר אתם מעדיפים- עוד ארון

למעלה