ראש בראש!

Paffon

New member
ראש בראש! ../images/Emo150.gif

הפעם, הפינה תעודכן יום לפני המועד הקבוע, זאת מכיון שביום ראשון עצמו אין לי ממש זמן. אז לילה טוב לכולם! ^_^
אז לפני הכל- סוגרים קצת חובות: בשבוע שעבר ביקשתי מכם להכריע בסוגייה הבלתי אפשרית שבין שני סולני הלהקה, מייק וצ'סטר האהובים. צדקו מי שאמרו [והיו כמה] שבאמת אי אפשר להכריע, כי אפילו בלי אחד מהם- LP לא היו LP. אז הפעם- אין הכרעה.
היום "ראש בראש!" מארחת פעם נוספת את מייק, הפעם נגד ידידו משכבר הימים- בראד דלסון. שני הפרסונלים זכו בעבר בתחרויות ראש בראש: בראד זכה כשהתמודד נגד חבר הלהקה היהודי הנוסף, רוב בורדון, ומייק זכה בשבוע שעבר, כשהתמודד מול צ'סטר, סולנה השני של LP. שני חברי הלהקה היום הכירו עוד בחטיבת הביניים בקליפורניה, והקימו יחד את Xero, ה"אב-טיפוס" של לינקין. בהמשך הצטרפו לשניים שאר חברי הלהקה הנוכחיים, והוציאו יחד [אך ללא פניקס] את אלבום הבכורה של הלהקה, Hybrid Theory, שזכה להגיע למכירתו של "אלבום היהלום", תואר המוענק לאלבום שמכר יותר מ-10,000,000 עותקים. כבוד! אז בלי לחפור יותר מדי, בראד או מייק?

Elpar

New member
מייק

עם כל ההערצה שלי כלפי הגיטריסט המעולה של לינקין פארק, מייק פשוט... יש לו יותר דברים להעריך, וגם הוא מנגן על גיטרה
ויש לי שאלה, בתמונה מי זה בראד ומי זה מייק? ועוד שאלה קטנה, מי החליף את פיניקס בהקלטה של הייבריד ט'אורי?

Paffon

New member
שתי תשובות

1. הימני בתמונה הוא בראד, והשמאלי הוא מייק. אני תמיד כותב מעל התמונה את שם הדמויות המופיעות לפי הסדר בהתאמה. 2. באשר לבאסיסט של LP בהקלטות של Hybrid Theory- את האלבום הזה הקליטה הלהקה ללא באסיסט. את תפקיד הבאס שאנו שומעים הקליטו או בראד או נגני גיטרה שונים ולא מוכרים של WB.

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifבראד!!

כי גיטריסטים שולטים.. למרות שגם מייק מנגן בגיטרה אבל זה לא ממש התפקיד שלו בלינקין. וחוצמזה לבראד יש עכשיו שיער מגניב

למעלה