ראש בראש!

Paffon

New member
ראש בראש! ../images/Emo150.gif

שלום שלום, וברוכים השבים אלינו ל"ראש בראש!". הפינה היחידה בפורומים של תפוז בלי פואנטה ממשית!
בשבוע שעבר נתבקשתם להכריע בין שני סמלים שלפי דעתי מאפיינים שניהם את לינקין בצורה שווה, אך הפורום אמר את דברו: 1. זו לא פייה, זהו חייל מסוקס עם כנפיים. 2. החייל הוא הסמל שמאפיין ומייצג את LP שלנו בצורה הטובה ביותר.
היום אני עושה משהו שנשבעתי ביני לבין עצמי שלא יקרה לעולם, בין היתר גם כדי להקל עליכם- היום אתם תכריעו בין שני האנשים ש, אפשר להגיד, עשו ועושים את לינקין למה שהם: מייק שינודה וצ'סטר בנינגטון! אין מה לעשות, אבל כשחושבים על לינקין פרצופיהם של שני הסולנים הם האסוסיאציה הראשונה שקופצת אליי. לכן המאבק בין השניים בפינה היום הוא מתבקש. יאללה, מי שר יותר טוב? :) עמרי *נא לאחל לי בהצלחה במבחן באנגלית*

צ'סטר!!!../images/Emo47.gif

שמעתם פעם קול כזה? :| יש לו יכולות כ"כ אדירות!!!1
וקשה קצת לבחור אחד מהם כי מייק הוא ראפר,ויש הבדל בין קול של ראפר לקול של זמר..אבל בכל מקרה צ'סטר

DeadPoetic

New member
אנשים [כנסו]

תפסיקו להיות רדודים. באמת. זה עצוב [בלי להעליב]

miss evil

New member
מה רדוד פה בעינייך?

האם זה לא פורום לינקין פארק? האם לא פה זה המקום לדבר על מה מיחד את הלהקה וההעדפות שלך?? איפה הרדידות תוכל/י להסביר בבקשה??

Elpar

New member
זאת בחירה קשה

אני אגיד אממ.... וואי לא יודע! מייק הוא ראפר, ואני חולה על ראפ, אבל לצ'סטר יש קול אדיר! מייק יותר אקטיבי עם הקהל ובעשייה, וגם הכישורים שלו באומנות יפים... טוב אני הולך על מייק!

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifצ'סטר../images/Emo99.gif

לא סתם קראתי לגיטר שלי על שמו
ובהצלחה במבחן

Lp Fairy

New member
צ'סטר!!!!!!!!

בהצלחה במבחן באנגלית... בצורה דיי מוזרה גם לי יש מחר מבחן באנגלית..ויום ראשון מתכונת באנגלית....

noam the ninja

New member
אני לא עונה על זה בכלל

אי אפשר! אלה שני האנשים שמייצגים את לינקין פארק! אי אפשר לבחור רק אחד, אחרת זה לא לינקין פארק! כל אחד תורם ללהקה בצורה אחרת, צ'סטר נותן את הצד היות מטאליסטי ומייק נותן את הצד היותר ראפריסטי, ופשוט אי אפשר לוותר על שניהם....

pookacha1

New member
תומכת! ../images/Emo45.gif

היי לכם!! פיי שנים לא הייתי פה! געגעתי!

למעלה