ראש בראש!

Paffon

New member
ראש בראש! ../images/Emo150.gif

ברוכים השבים אלינו, לפינתו הפופולארית, "ראש בראש!", הפינה בה בכל שבוע מחדש אתם קובעים מהי התמונה הזוכה, ולא זוכים בכלום!
בשבוע שעבר נאלצתם להכריע מה יותר יפה לצ'סטר- שיער אדום או צהוב. אני חייב להגיד שאמנם הרוב היה בעד הבלונד שמעטר את ראשו של הצרחן רוב הזמן, אך גם המיעוט שתמך בשיער האדמוני השמיע את קולו, וזה יפה.
כולכם מכירים את די-ג'יי הלהקה, ג'וזף האן. האן שלנו יודע לעשות דברים רבים, בינהם לביים [כמעט את כל הקליפים של הלהקה], סטריט-ארט [רואים בקליפ של Somewhere I Bleng] ואפילו אפקטים ויזואליים, אותם אתם יכולים לראות ב'תיקים באפלה'. השבוע אנחנו מגלים שמיסטר האן יודע לעשות עוד כמה דברים... הנה לכם תמונה שמראה כי מיסטר האן, בנוסף להיותו הדי-ג'יי הנחשב בעולם, יכול אפילו להליף בעת הצורך את בראד דלסון ולפעמים גם את מייק ב-Breaking The Habit או ב-Numb, אז מנגן מייק שלנו על פסנתר. הנה, החכמתם. אז מה אתם אומרים יותר מתאים להאן? על הקלידים, או שמא הוא צריך לפרוט על הגיטרה? שבוע טוב, מעמרי שהצוואר שלו תפוס ובקושי יכול להפנות את ראשו [אחחח, הפורום הוא מקום נפלא עליו אפשר לזרוק את כל צרותיך]

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifלמרות שאני מעדיפה גיטרות

כי גיטרות זה שליטה
אני חושבת שמתאים לו יותר קלידים

בעצם לא יודעת..../images/Emo122.gif

מה שהוא יותר אוהב ואם הוא אוהב את שניהם אז סבבה

noam the ninja

New member
לא ידעתי שהוא יודע גם קלידים

אבל גיטרה זה לא חדש לי... בכל אופן, בגלל התפקיד שלו בלינקין פארק, האחראי על הקולות המוזרים, מתאים לו יותר קלידים... ולא ידעתי שהוא הדי ג'יי הנחשב בעולם... אבל הוא סקרצ'ר גאון, זה אני מודה...

Elpar

New member
קלידים

התמונות מוזרת קצת אבל לדעתי... לא ידעתי שהוא הדיג'יי הנחשב בעולם
והוא עושה אפקטים ויזואליים לתיקים באפלה? :/

SAMAR

New member
../images/Emo187.gif XDDDDDDD

הוא כזה שמנמן זה משוXD. פוצי חעחע
. קלידים, בלי ספק! [תחוש בטוב עמרי]

אביבא

New member
לדעתי גיטרה.../images/Emo9.gif ../images/Emo103.gif

בגלל שאני אוהבת את הכלי..וגם כי גם אני מנגנת..

Elpar

New member
גם אני מעדיף גיטרה...

אבל למיסטר האן יותר מתאים קלידים :)

למעלה