ראש בראש!

Paffon

New member
ראש בראש! ../images/Emo150.gif

חברי הפורום היקרים, אתם ממש מאכזבים אותי! בפעם הראשונה, כשהכרעתם נגד רוב בורדון והצבעתם לבראד, שתקתי. זה היה נסבל. אבל תסלחו לי, איך אתם מעזים בכלל להצביע לג'וזף האן על פני צ'סטר בנינגטון? ממתי הדי ג'יי נהיה מוביל הלהקה, והסולן הופך ל... אהממקוםשניאהמ...
בסדר, אני מוכן למחול ולסלוח בתנאי שהשבוע תצביעו נכון! כפי שאתם יודעים, להקות רבות [ובוודאי שלינקין פארק משלנו] יוצרות לעצמן מספר פוסטרים וקריטורות. נכון? נכון! אז, השבוע אתם מתבקשים להצביע איזו מן התמונות המצוירות שצירפתי היא החביבה/מצחיקה/חמודה יותר. איזו תמונה תיקח? קריקטורה אנמית [מלשון אנימה, עילגים] או דמויות הסאות'פארק? בהצלחה, ואל תגרמו לי לשיערות לבנות, אנשים! לא יפה, אני עוד צעיר! ועכשיו, אם תסלחו לי, עליי ללכת לחרוש על מתמטיקה [כאילו שאני לא אוהב את זה...]

SuperTom

New member
LOLZ

פיניקס כל כך מכוער בקריקטורה הראשונה XD אפילו יותר מבד"כ P: והסאות'פארקי יותר מוצלח

Lp Fairy

New member
../images/Emo210.gifאנמית!!!!

חחחחחחח כשהוא זורק עליו את החייל.[=

LuCy is back

New member
שנוי במחלוקת...

הראשונה מצחיקה ביותר כמו שפרי אומרת החייל והכל...XD... אבל אני קוקוריקו על סאות'פארק...=\ אני לא יודעת למי לבחור..:(

phoenixTheGod

New member
בראש שפארק דרומי

תראו איזה מכוערים מייק, צ'סטר, ג'ו ופיניקס. רק רוב יצא בסדר, שיעשה לי ילד

noam the ninja

New member
האנמית!

יותר אנימה כזה, מגניב... אה, וד"א, צ'סטר הוא לא מנהיג הלהקה, זה יותר מייק. הוא עושה שם הכל. מייק, קבל חן חן וצביטה בלחי, שישמרך האל! וואלה, שתהיה לי בריא יא וואלד!

Paffon

New member
נו באמת!

אי אפשר להגיד שיש "מנהיג"! לא צ'סטר ולא מייק, הם פשוט הדמויות הכי בולטות. לזה התכוונתי

noam the ninja

New member
לא, התכוונתי שמייק עושה כמעט הכל

והוא כל הזמן מדבר לקהל, הוא הכי אינטראקטיבי בלהקה.

ברור שהסאות'פארק!!!

הסאות'פארק משעשעת יותר, למרות שהאנמית יותר מדוייקת. ואפרופו ראש בראש: ליקין פארק ניצחו היום בגלגלצ את לימפ ביזקיט בפינת הראש בראש כשקיבלו 82 אחוזים מהקולות! כבוד!!!

למעלה