ראש בראש!

Dead Scene

New member
אני אוהבת את Alive אבל אנילא יכולה

להקשיב לו כמעט. חרוש מדי. גם בהחלט לא השיר הכי טוב שלהם....

cold metal ass

New member
עכשיו אני אשכרה מבינה את זה .

אני יודעת שלכולם פה יש שירים שהם אוהבים יותר ואוהבים פחות ולא אוהבים בכלל . אבל אלייב , הייתי בטוחה שכולם פה אוהבים את השיר הזה . עכשיו אני מבינה שזה לא עובד ככה

Aline In Chains

New member
../images/Emo115.gif מהמהמה../images/Emo122.gif

קשה מדי. שיר מועדף? black. מדוע? אוהבת אותו יותר:] שורה נבחרת ממילות השיר: אין לי כוח;[ חלק אהוב בשיר: כול השיר
. הערות: למה אתה לא עושה ציון?!

brass monkey

New member
הקטע של הציון לדעתי דיי דבילי...

ראית שאין לו קשר לכלום, ותמיד כולם נותנים צינים של 9 ומעלה...(חוץ ממני) כולם משוחדים, אין סיבה לציון...

nothingman1

New member
מסכים עם אלה שענו לך, ובנוסף:

שמתי לב שבקומונה החביבה שלנו ברוב המקרים הציון הממוצע לשיר שהפסיד גבוה מזה שניצח, ואז הניצחון של השיר המנצח נראה די אבסורדי אז עדיף בלי

ved42

New member
בלק

שיר מעודף:בלק מדוע:בגלל שבזכתו הכרתי את פרל שורה נבחרת מהשיר: תדודודוד שג'ף שר חלק האהוב:הכול

izzys

New member
הכי נמוך שאתה יכול.

שיר מועדף? בלאק, בלי ספק בכלל. מדוע? כי הוא מרגש, כי הוא נוגע, כי הוא עושה את זה כמו שצריך. שורה נבחרת ממילות השיר: כל השיר, אבל בעיקר הבית האחרון. חלק אהוב בשיר: טודודודו הגיטרה עם השירה. הערות: הגירסא האקוסטית פשוט מדהימה.

SecondFace

New member
../images/Emo45.gif

מצטרפת! זו בערך גם דעתי.. למרות שאלייב זה גם אחד השירים האהובים עליי וזה סיגנון שונה מבלאק. אבל בלק...מרגש! זוכרת ששמעתי אותו פעם ראשונה הייתי בשוק.. והגירסה האקוסטית אכן מדהימה!

brass monkey

New member
Black בלי יותר מ2 שניות של מחשבה...

כי אלייב לא מתקרב ליצירת האומנות המרגשת black שהיא לדעתי הטופ הגבוהה ביותר שהגיעו אליו פרל ג'ם.... "i know some day.....why can't it be mine" (בהנחה שאתם מכירים את המילים
) הסוף...המרגש יחד עם השורה הזאת וכל המעברים של המתופף בסוף... הערות: יופי קרני! אני תומך בך...(כל עוד אתה נהנה)

כנסו!

שיר מועדף?אלייב.מדוע?כי זה השיר הראשון שאהבתי של פרל, וכי הוא כמעט תמיד מעודד אותי כשאני עצובה. שורה נבחרת ממילות השיר:הפזמון כמובן. חלק אהוב בשיר:כשאדי שר have I got a little story for you וג'ף כזה מנענע תראש עם הכובע החרוש שלו חח.. הערות:נכון הטודודו(במילותיה של איזיס) בבלאק מדבק כזה? קבלו קטע מהתכנית של לטרמן שראיתי לפני כמה ימים, מצחיק, ואדי מפתיע באמצע.

everynormal

New member
קשה... אבל בוחרת באלייב..

שיר מועדף? אלייב מדוע? כי אני שומעת אותו מלא בזמן האחרון, זה משתנה לפי תקופות. שורה נבחרת ממילות השיר: כל שורה ושורה חלק אהוב בשיר: הסוף והפזמון הקיצר כל השיר הערות: גם בלק זה שיר מהמם, אבל כמו שאמרתי זה תלוי בתקופה =]

one pearl

New member
הרוע נשפך ממך...

סתם רציתי להצטרף לאנשים שהציעו לסקול אותך באבנים....חחח שיר מועדף? בלאק מדוע? המילים, הלחן, פשוט מתאימים ביחד בצורה שאף פעם לא שמעתי. שיר מדהים. כמה שהשיר הזה אמיתי, זה מרגיש כל כך מתאים כשאני שומעת את זה... שורה נבחרת ממילות השיר:And now my bitter hands cradle broken glass Of what was everything איך שמתוארת ההרגשה הזו... הכאב העמוק הזה...זה פשוט מדהים חלק אהוב בשיר: נראה לי שיש הסכמה כללית עם ה:טודודוטוטודודו בסוף..חח הערות:אהבתי! סוף סוף תחרות ממש ממש קשה..

I am Cornholio

New member
../images/Emo13.gif

שיר מועדף? בלאק ואלייב. מדוע? כי זה אחלה שיר/ים. שורה נבחרת ממילות השיר: הכל הכל הכל
חלק אהוב בשיר: השיר
הערות: פעם הבאה לא לעשות דו קרב בין שני שירים כאלו!!!!!!! אעעעעעעע לילה טוב

למעלה