ראש בראש!

nothingman1

New member
ראש בראש! ../images/Emo123.gif../images/Emo27.gif../images/Emo37.gif../images/Emo123.gif

בשבוע שעבר התמודד LEASH נגד WHY GO התוצאות הן: LEASH עם 4 קולות, WHY GO עם 3 קולות (מה שאומר שרק 7 אנשים הצביעו, ואני די מאוכזב מכם... השקעתי!!!!)
LEASH
============================================================ בשבוע שעבר עלתה הצעה לעשות קרב בין שניים מבין הלהיטים הגדולים של טן, לכן זה מה שיהיה השבוע! בתקווה שהפעם יהיו יותר הצבעות... קצת מידע מעניין: שני השירים נוגנו בהופעה הראשונה של הלהקה בתאריך 22-10-1990, עדיין תחת השם מוקי בליילוק בהופעה ההיא נוגנו בסה"כ 8 שירים ושני השירים האלה ביניהם... (סתם שתדעו, בשבוע הבא יהיו עוד 2 שירים מאותה הופעה, stay tuned
) השירים האלה בוצעו הכי הרבה פעמים אחרי EVEN FLOW שמחזיק בשיא של 573 הופעות... אם עוד לא עליתם על זה, השבוע בזירה (תופים בבקשה): ALIVE נגד BLACK ליריקה לשירים (אם אתם עדיין לא יודעים בעל פה...
) 1.http://www.tenclub.net/songs/song.php?song=Alive 2.http://www.tenclub.net/songs/song.php?song=Black לשאלות!!! שיר מועדף? מדוע? שורה נבחרת ממילות השיר: חלק אהוב בשיר: הערות:

an li shem

New member
איך אתה מעז?!

אי אפשר לבחור, זה השירים בכי טובים בטן!!! אני מורדת! אני בוחרת בשניהם שיר מועדף?שניהם! מדוע? אלייב כי הוא מעולה בלאק כי גם מעולה!! שורה נבחרת ממילות השיר: אלייב: Is something wrong, she said Well of course there is You're still alive, she said Oh, and do I deserve to be Is that the question And if so...if so...who answers...who answers... בבלאק: I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why Can't it be, can't it be mine חלק אהוב בשיר: אלייב: פזמון, בבלאק: הסוף..כאילו מה שכתבתי שהשורה האהובה עליי הערות:יאיר אתה רשע!!!

dafi daf

New member
קשה ;(

שיר מועדף? Black מדוע? כל פעם שאני רק שומעת את ההתחלה שלו יש לי צמרמורת. שורה נבחרת ממילות השיר: Oh, and twisted thoughts that spin round my head" I'm spinning, oh, I'm spinning "How quick the sun can, drop away חלק אהוב בשיר: הסוף.

הוד11

New member
אני

שיר מועדף- אלייב מדוע- כי הוא יותר טוב שורה נבחרת ממילות השיר: אף פעם לא חשבתי על זה חלק אהוב בשיר: הסולו גיטרה הערות:נאדה

BaTaTa KaRa

New member
וואי וואי וואי...לא קל..

שיר מועדף? אחת ההחלטות הקשות בחיים שלי אבל.....BLACK מדוע? כי ממש כיף לשיר אותו!! ויש לו לחן מדהים שורה נבחרת ממילות השיר: All five horizons revolved around her soul As the earth to the sun חלק אהוב בשיר: הטו טו טו טו טו טו של הסוף הערות: סתם לא קשור..ליפני כמה זמן היה תקפה שהשמיעו ממש הרבה את ג'רמי.

cold metal ass

New member
קודם כול

אני שמחה עבורך שזאת אחת ההחלטות הקשות שהיית צריכה לקחת בחיים שלך . דבר שני : יאיר אתה רע !! אני פורשת פה , אין מצב בעולם שאני אצליח לענות על זה

J92

New member
../images/Emo54.gifאני איתך האמבהאמ

קרני קטן ולא חכם.

J92

New member
../images/Emo54.gifכן סליחה.

באמת שקשה לבחור. אני אוהבבבבבבבת אותך.אפילו שיש לך ידיים מושלמות.ופינות שבוע לא הגיניות

nothingman1

New member
זה כבר יותר טוב =]

גם אני אוהב אותך
ידיים מושלמות? חברים שלי אומרים שהן מוזרות...

J92

New member
../images/Emo54.gifהם סתם קנאים..כנ

כנס לנירוונה ותראה איזה שאלה נחמדת עשיתי לך בפינת השבוע

nothingman1

New member
חחח מגניב...

בטח מישהו אחד לפחות יקלל אותי כי אמרתי שקורט קוביין לא גאון...
פשע ממש...

Jagged chaos

New member
Black

שיר מועדף? black מדוע? יותר טעון, השיר שבזכותו התחלתי לשמוע פרל ג'ם, את alive בחיים לא אהבתי. שורה נבחרת ממילות השיר: i know you'll be a star in somebody else's sky but why can't it be mine חלק אהוב בשיר: 4:44 - 4:52 אדי וידר בקול רקע ל"טו טו טו טו טו"... הערות: בהופעות, alive טוב יותר...

הוד11

New member
אף פעם לא אהבת את אלייב?

מעניין, אתה הראשון שאני שומע אומר את זה, בדרך כלל אנשים אוהבים את השיר הזה, אני עצמי התחלתי איתו לשמוע פרל ג'אם. זה מה שנקרא לכל איש טעם שונה

brass monkey

New member
אלייב שיר בסידר..

אבל הוא לא הטופ של פרל... למרות הפרסום שלו , לדעתי רוב הדיסק לוקח אותו.... למרות שאת רוב הדיסק VS הוא לוקח...

הוד11

New member
פחחחחחחח איפה?

גו לוקח את אלייב, גלוריפילד לוקח את אלייב WMA לוקח את אלייב רירוויומיורור לוקח את אלייב, סמול טאון לוקח את אלייב. וזה כבר לא רוב VS אתה מסכים

Jagged chaos

New member
יאפ...

אבל לא מסכים שהשירים שכתבת יותר טובים מ-alive (חוץ מ-rearview mirror...)

למעלה