ראש בראש!

nothingman1

New member
ראש בראש! ../images/Emo123.gif../images/Emo27.gif../images/Emo37.gif../images/Emo123.gif

בשבוע הקודם התמודד ONCE נגד ANIMAL והרי התוצאות: ONCE עם 10 קולות, ובהפרש קטן ממנו ANIMAL עם קול אחד (יחיד ומיוחד, אם יורשה לי לציין) ============================================== והשבוע!!!!! REARVIEWMIRROR נגד BETTERMAN ליריקה לשירים: 1. http://www.tenclub.net/songs/song.php?song=Rearviewmirror 2. http://www.tenclub.net/songs/song.php?song=BetterMan (מתנצל מראש אם הקישור לא ישיר, באמת שניסיתי...) לשאלות! שיר מועדף? מדוע? שורה נבחרת ממילות השיר: חלק אהוב בשיר: הערה לגבי השיר: אני מקווה שהפעם יהיה קרב הוגן ולא כמו הפעם הקודמת...

ved42

New member
REARVIEWMIRROR

שורה:But I'm not about to give thanks, or apologize I couldn't breathe, holdin' me down Hand on my face, pushed to the ground, מדוע: שניהם טובים הוא יותר הבית הראשון ואין לי שום הערות

Aline In Chains

New member
../images/Emo55.gifBETTER MAN

שיר מועדף? שיר מועדף?BETTER MAN מדוע? אוהבת אותו יותר:) שורה נבחרת ממילות השיר: אין לי כוח.. חלק אהוב בשיר: כול השיר
! הערה לגבי השיר: שיר מדהים. סחטיין על הלינקים XDDD שעה הסברתי לך איך עושים :]]]

REARVIEWMIRROR

אבל בגרסה של הקליפ שהם מופיעים בסטרדיי נייט לייב. אני הכרתי אותה קודם ואהבתי אותה, ואחרי זה שמעתי תגרסת אולפן וקצת התאכזבתי.

הקישור נילווה!! אני אוהבת את עצמי!

מצטערת, קצת נסחפתי
אז אני יודעת קישורים נילווים, עכשיו צריכה ללמוד קישורים בתוכן ההודעה.

הוד11

New member
אותו דבר כמו בדיסק בידיוק

רק השירה של אדי פפחות עוצמתית מאשר בדיסק

הוד11

New member
reaviewmirror

שיר מועדף?אמרתי לכם בכותרת מדוע? לא בגלל שבטרמן גרוע, להיפך בטרמן הוא אחד האהובים עלי שלהם אבל עם רירוויומוירור זו אופרה אחרת כיוון שהשיר הזה מסמל בשבילי הרבה יותר מאשר שיר, הוא מסמן לי תקופה מאוד מאוד יפה בחיים שלי שעדיין נמשכת. שורה נבחרת ממילות השיר: Saw things so much clearer once you, once youחלק אהוב בשיר: הסיום שלו עם הגיטרה המשתוללת והשורה הנ"ל הערה לגבי השיר: אני מאוד מאוד אוהב את השיר הזה לא רק אצל פרל ג'אם אלא בכלל, אז כך שהבחירה לא הייתה קשה. למעש חוץ מרקד מוסקיטו ו WMA כל שיר של פרל ג'אם שיעמוד אצלי מול השיר הזה יפסיד

Jagged chaos

New member
Rearview mirror

וגם אם אחד השירים יינצח בהפרש ענק, הפעם היה ממש קשה לבחור
שיר מועדף? מראה אחורית מדוע? הלחן, הביצוע שורה נבחרת ממילות השיר: Supposed to endure what I could not forgive, "אמור להתייסר מהדבר שאני לא יכול לסלוח".. כל כך משפט בוב דילן, מדויק
כל השיט הזה שלשמור טינות... חלק אהוב בשיר: Saw things X4 Clearer once you were in my REARVIEW MIRROR! הערה לגבי השיר:

Wine

New member
זה חייב להיות...

Betterman למרות שאני אוהבת מאוד גם את Rearviewmirror. הוא פשוט כ"כ אמיתי ונוגע. שיר מופתי. שורה נבחרת: She dreams in color, she dreams in red כי יש בה סוג מסוים של אופטימיות, למרות הסוף הטראגי הידוע מראש. חלק אהוב בשיר: בגרסא הזו: http://www.youtube.com/watch?v=goiWcak1FXg את ההתחלה. הערה שלי לגבי השיר: מעניין אם כשאדי כתב אותו הוא כבר ידע שזה אביו החורג ולא הביולוגי......

הוד11

New member
זו ההופעה הפייבוריטית שלי

אז ששמת אותה בפורום בתחילת דרכו חרשתי על ההופעה הזו יומם וליל, ענק!!!

an li shem

New member
בטח שהוא ידע

לפי אלייב הוא כבר ידע על זה מגיל 13..ולא נראה לי שהוא כתב את בטרנמן לפני גיל 13

cold metal ass

New member
אויש . הז נורא קשה

אני מזהה פה מלחמה אמיתית . אני אבחר את BETTER MEN . מדוע? כי הוא שיר מצויין , מרגש , ליריקה יפיפיה וזהו בעצם , פשוט שיר יפה . שורה נבחרת ממילות השיר: כול השיר !! חלק אהוב בשיר: As he opens the door, she rolls over... Pretends to sleep, as he looks her over הערה לגבי השיר: אחלה בחלה של שיר .

everynormal

New member
אני

שיר מועדף? REARVIEWMIRROR מדוע? יש לי איזה קטע עם השיר הזה לא יודעת.. שורה נבחרת ממילות השיר:אין לי כוח עכשיו.. חלק אהוב בשיר:הקטע שאדי כזה מנגן ממש מהר וצועק: SAW THINGS! הערה לגבי השיר:שיר טוב רצח, אדי נראה בקליפ מה זה עצבני

למעלה